Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα του Ηνωμένου Βασιλείου!

Την αυλαία των τεχνικών προβών για τη Eurovision 2023 κλείνει η Mae Muller από το Ηνωμένο Βασίλειο!

Ποια είναι η Mae Muller;

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1997. Σε ηλικία 9 ετών βρέθηκε δίπλα στον MIKA για τις ανάγκες του επίσημου clip του για το hit-single “Grace Kelly”. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη βρεθεί δίπλα στις Little Mix ως opening act για τις συναυλίες τους ενώ το τραγούδι της “Better Days” σε συνεργασία με τους Neiked και τον Polo G βρέθηκε να φιγουράρει στα βρετανικά, και όχι μόνο, charts. Οι μουσικές συμπράξεις δε τελειώνουν εδώ αφού έχει συνεργαστεί και με τον Marshmello αλλά και τη Stefflon Don!

Εκπροσωπεί την host country με το τραγούδι “I Wrote a Song” ένα δυναμικό pop κομμάτι!

Η πρόβα

Αν ο Sam Ryder ήταν η πιο ευγενική παρουσία που έχει στείλει το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό, τότε η Mae Muller είναι ξεκάθαρα αυτή που διεκδικεί τον τίτλο του πιο iconic διαγωνιζόμενου. Πολύ καλή η φωνητική της απόδοση, τηρουμένων των αναλογιών και του δείγματος που έδωσε στα pre parties. Εμφανίζεται ντυμένη στα μαύρα-άλλωστε πρόκειται για τραγούδι εκδίκησης με ένα pop-art σκηνικό.

Chloe Hashemi / EBU

Στα led και με τη βοήθεια μιας κατασκευής φαίνεται σα να είναι μέσα στο κεφάλι της, ενώ πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές. Τα όπλα της Mae είναι το sass και το attitude που έχει, τα οποία ταιριάζουν τέλεια στο I Wrote A Song, το πιο mainstream τραγούδι της Eurovision 2023.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το στάδιο θα ξετρελαθεί με την εμφάνιση της Mae και σίγουρα είναι το καλύτερο κλείσιμο για τον διαγωνισμό.

Chloe Hassemi / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *