Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Αυστρίας!

Όγδοη πρόβα για σήμερα είναι αυτή από τις Teya and Salena για την Αυστρία και το τραγούδι Who the Hell Is Edgar?.

Ποιες είναι οι Teya and Salena;

Η Teya μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστή ως τραγουδίστρια, αλλά εδώ και καιρό εργάζεται με επιτυχία ως συνθέτρια. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά songing camps στο Unified Songs, αλλά και της Eurovision.

Το τελευταίο single της TEYA, ”EX ME” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και κυκλοφορεί με την Unified Records.

Η 24χρονη Salina προέρχεται από μεγάλη μουσική οικογένεια. Έζησε στο Βερολίνο και την Κολωνία, λόγω των εκτεταμένων ηχογραφήσεων και τηλεοπτικών εμφανίσεων στο The Voice of Germany.

Το 2019 μετακόμισε στη Βιέννη. Επιπλέον, συμμετείχε σε αρκετούς προκαταρκτικούς γύρους για την εθνική επιλογή της Eurovision.

Εκτός από τη συνεργασία της με επαγγελματίες τραγουδοποιούς/παραγωγούς από όλο τον κόσμο, συμμετείχε στο σόου της Αυστρίας “Starmania” 2021. Το ντεμπούτο σινγκλ της είχε τίτλο “Pretty Imperfection”.

Η πρόβα

Οι δύο τραγουδίστριες ακολουθούν μια ρουτίνα χορού που όλοι θα πρέπει να μάθουμε! Η όλη εμφάνισή τους είναι άκρως διασκεδαστική και σίγουρα θα μας ξεσηκώσει την Πέμπτη του ημιτελικού για να χορέψουμε! Η Salena είναι ντυμμένη στα λευκά – κόκκινα χρώματα ενώ η Teya σε μαύρους – κόκκινους συνδυασμούς. Η συμμετοχή τους έχει ένα μήνυμα, ένα δυνατό μπάσσο ενώ και τα φωνητικά τους είναι άρτια.

Η δεύτερη πρόβα της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τις Teya and Salena στην σκηνή του διαγωνισμού.

Corinne Cumming / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU


Παρακάτω δείτε ένα απόσπασμα από την πρώτη τους πρόβα:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7228651840525585690?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7227755983479670299

 

 

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv

1 reply
  1. Σπύροσ
    Σπύροσ says:

    Πλεον αυτη η συμμετοχη εχει τα παντα.Σκηνικη παρουσια,ρουχα,ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ,φωναρες,χορευτριεσ μακραν οι καλυτερεσ εωσ τωρα!Συγχαρητηρια Αυστρια!Εχεισ την ψηφο μου και ευχομαι για νικη1111

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *