Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Ισλανδίας!

Έτοιμη να ανέβει σκηνή η φετινή εκπρόσωπος της Ισλανδίας, Diljá για να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβας με το τραγούδι “Power”.

Ποια είναι η Diljá ;

Η Diljá έκανε την εμφάνιση της στην ισλανδική μουσική σκηνή στις αρχές του 2023 με το «Söngvakeppnin» (ο εθνικός τελικός της Ισλανδίας) και το τραγούδι της «Power».
Το να είσαι νέο όνομα σε μια μεγάλη σκηνή μπορεί μερικές φορές να είναι προκλητικό, αλλά αυτό δεν ενόχλησε αυτή τη νεαρή και ισχυρή τραγουδίστρια, καθώς η Diljá έγινε γρήγορα αγαπημένη των θαυμαστών με το μήνυμά της για αυτοβελτίωση και ανάκτηση της δικής της δύναμης που αντηχεί έντονα με τον Ισλανδικό λαό.

Το τραγούδι γράφτηκε και παρήχθη από ένα μεγάλο όνομα της ισλανδικής ποπ, τον Pálmi Ragnar Ásgeirsson, ο οποίος ήταν επίσης πίσω από τη συμμετοχή της María Ólafs στη Eurovision 2015 “Unbroken”.

Εκτός της μουσικής, η Diljá είναι  και φοιτήτρια φυσιοθεραπείας και αφοσιωμένη αθλήτρια CrossFit. Μια αυτοαποκαλούμενη «σπασίκλας της Eurovision», ήταν πάντα το όνειρο της Diljá να εκπροσωπήσει το έθνος της στον Διαγωνισμό.

Η πρόβα

Μία άκρως δυναμική και γεμάτη ενέργεια πρόβα πραγματοποιεί η εκπρόσωπος της Ισλανδίας! Κινείται πολύ καλά, καλύπτοντας όλο το εύρος της φετινής σκηνής – είναι ένας πραγματικά συναρπαστικός συνδυασμός φωνητικής και σωματικής δύναμης, που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη φετινή Eurovision. Αλλαγές εντοπίσαμε επίσης στο ασημένιο κοστούμι αλλά και στα μαλλιά της ερμηνεύτριας!

Sarah Lou- EBU

Sarah Louise Bennett_EBU

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Ισλανδίας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7228574716607335706

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *