Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Λιθουανίας!

Προτελευταία πρόβα για σήμερα είναι αυτή από την Monika Linkytė για την Λιθουανία και το τραγούδι Stay.

Ποια είναι η Monika Linkytė;

Η Monika Linkytė, έχει διαγωνιστεί στο παρελθόν στη Eurovision ,το 2015 μαζί με τον Vaidas Baumila με το τραγούδι «This Time».

Φέτος, η τραγουδίστρια κέρδισε άλλη μια ευκαιρία μέσω του εθνικού σόου επιλογής της Λιθουανίας, Pabandom Iš Naujo!, με τη νέα της συμμετοχή Stay.

Το τραγούδι βασίζεται στην τοπική λαογραφία, με τους στίχους «Čiūto Tūto» να χρησιμοποιούνται συχνά στους λιθουανικούς λαϊκούς χορούς ως μαγικά ξόρκια.

Η μουσική ήταν μέρος της ζωής της από την παιδική της ηλικία και από τη στιγμή που έβαλε τα δάχτυλά της στα πλήκτρα του πιάνου, της έγινε σαφές ότι η μουσική θα ήταν σταθερός σύντροφος στη ζωή της.

Η πρόβα

Η Monika Linkytė είναι σαγηνευτική και η φωνή της μαζί με αυτές των φωνητικών, δένουν υπέροχα μεταξύ τους. Η τραγουδίστρια είναι ντυμένη στα πορτοκαλί, ενώ οι κοπέλες στα φωνητικά φορούν μαύρα.

Corinne Cumming/EBU

Sarah Louise Bennett/EBU

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Λιθουανίας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7228658174306307355?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7227755983479670299

Η δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Monika Linkytė στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *