Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Ολλανδίας!

Επόμενοι στη σειρά για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα οι Mia Nicolai & Dion Cooper από την Ολλανδία!

Ποιοι είναι οι Mia Nicolai & Dion Cooper;

Η Mia Nicolai είναι 26 ετών και μεγάλωσε με τη μουσική. Παρακολουθεί μαθήματα βιολιού και πιάνου από την ηλικία των τριών ετών και από το σπίτι της έλαβε μια πολύ δημιουργική ανατροφή, με δράμα, μπαλέτο, μουσική και αφήγηση. Αφού έζησε στο Λονδίνο, τη Μελβούρνη και το Μεξικό, μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου και διαμένει μόνιμα. Το πρώτο της single εν ονόματι “Set Me Free” κυκλοφόρησε το 2020. Το δεύτερό της single “Mutual Needs” μεταδόθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή Zane Lowe Radio Show.

Ο Dion Cooper είναι 28 ετών και ονειρευόταν από πάντα να γίνει καλλιτέχνης και να κάνει μουσική. Πήρε μια κιθάρα για πρώτη φορά στα δεκαπέντε του και από τότε δεν την άφησε ποτέ. Στα επόμενα χρόνια αρχίζει να τραγουδά και να γράφει τη δική του μουσική και το 2021 θα κυκλοφορήσει το πρώτο του EP ‘Too Young Too Dumb’, ακολουθούμενο από το single ‘Fire’ που κυκλοφορεί μαζί με τη Maxine και μέσα σε λίγους μήνες έφτασε σχεδόν ένα εκατομμύριο ροές.

Το τραγούδι εγραψαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper. Ο Ολλανδός νικητής της Eurovision 2019, Duncan Laurence, ο Jordan Garfield, και ο LUKAZ. Το “Burning Daylight” έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλη την κριτική επιτροπή επιλογής, επιλέχθηκε ομόφωνα ως η ολλανδική συμμετοχή για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Η πρόβα

Οι Mia Nicolai και Dion Cooper βρίσκονται σε μια μικρή περιστρεφόμενη κατασκευή όπου δημιουργεί ένα όμορφο αποτέλεσμα καθώς κινούνται ο ένας γύρω από τον άλλο με φόντο τους προβολείς στην αρένα. Ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα με γυαλιστερές ασημένιες αποχρώσεις.

Η εμφάνιση τους είναι ταυτόχρονα λυπηρή, ονειρική και συγκινητική. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία αλλά όλη η παράσταση είναι πραγματικά οικεία. Οι φωνές και οι αρμονίες τους είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερες.

Στο τελευταίο γύρο της πρώτης πρόβας έχουν προσθέσει καπνό και όλη η εμφάνιση γίνεται πιο ατμοσφαιρική.

Corinne Cumming – EBU

Sarah Louise Bennett – EBU

Παρακάτω δείτε αποσπάσματα από τη πρόβα της Ολλανδίας:

@eurovision Haunting, mesmerising, and enchanting stuff from Mia & Dion 🥺🧡 #Eurovision2023 #Eurovision @Mia Nicolai @Dion Cooper ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους Mia Nicolai & Dion Cooper στην σκηνή του διαγωνισμού.

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *