Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Πολωνίας!

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες συμμετοχές της φετινής Eurovision είναι αυτή της Πολωνίας με την Blanka, η οποία είναι έτοιμη να ανεβεί στην σκηνή του διαγωνισμού για την πρώτης της πρόβα.

Ποια είναι η Blanka;

Η Blanka, με καταγωγή από την Πολωνία και την Βουλγαρία, συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι “Solo”
Αφού έγραψε το πρώτο της τραγούδι σε ηλικία 14 ετών ενώ ζούσε στην πολωνική πόλη Szczecin, η Blanka ήξερε ότι ήθελε να γίνει ποπ σταρ, και έτσι πήγε στις ΗΠΑ με τη μητέρα της  για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η τραγουδίστρια βελτίωσε τις δεξιότητές της στην ερμηνεία κάνοντας αρκετά μαθήματα σε όλο το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη με μια κιθάρα κάτω από το μπράτσο της και τη φωνή της. Ένας από αυτούς τους χώρους ήταν το The Bitter End, το κλαμπ όπου η Lady Gaga ξεκίνησε την καριέρα της.

Η πρόβα

Μετά από τρεις εμφανίσεις χωρίς χορευτές, η Blanka ΔΕΝ είναι σόλο. Έχει τέσσερις χορεύτριες και αυτό το τραγούδι είναι ένα τεράστιο καλοκαιρινό πάρτι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Blanka ακούγεται υπέροχα και κυριαρχεί στη σκηνή με φόντο τα τροπικά γραφικά και έντονες φωτιές – υπάρχει ακόμη και μια αποκάλυψη φορέματος ΚΑΙ ένα διάλειμμα χορού στη μέση του τραγουδιού!

Μπορείτε να δείτε το outfit της Blanka στην παρακάτω φωτογραφία στα παρασκήνια – το τραγούδι (και τα χρώματα του κοκτέιλ) έρχονται σύντομα σε ένα beach bar κοντά σας…

Στην τελευταία εμφάνιση της προστίθενται και βροχή πυροτεχνημάτων κάνοντας την εμφάνιση ακόμη πιο εντυπωσιακή!

Sarah Louise Bennet / EBU

Corinne Cumming / EBU

Η δεύτερη πρόβα της χώρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Blanka στην σκηνή του διαγωνισμού.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Πολωνίας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7228582019054292251

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με  Eurovision 2023!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *