Eurovision 2023: Η τηλεθέαση της Πολωνίας και Πορτογαλίας στον Μεγάλο Τελικό!

Δημοσιεύτηκαν τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης του διαγωνισμού που μεταδόθηκε στη Πολωνία και τη Πορτογαλία με νέα ρεκόρ σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Μετά από τις επίσημες μετρήσεις, τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου τον παρακολούθησαν 3,5 εκατομύρια τηλεθεατές στην Πολωνία μέσω της συχνότητας του TVP1 και TVP Polonia. Αυτό ισοδυναμεί σε 270 χιλιάδες περισσότερους τηλεθεατές απο την περσινή χρονιά. Συνολικά, το σόου κατέγραψε 40% τηλεθέαση καθώς ήταν η νούμερο ένα επιλογή του τηλεθεατή εκείνη την βραδιά.

Εξίσου στο Πορτογαλικό κοινό, το σόου βρέθηκε στα ύψη. Αναφορικά, ήταν το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση από την αρχή εώς το τέλος. Συγκεκριμένα, κατέγραψε σε μέσο όρο 1,05 εκατομύρια τηλεθεατές όλη την βραδιά με τα κοντέρ να χτυπούν στα ύψη την ώρα που εμφανιζόταν η Πορτογαλική συμμετοχή με 1,272 εκατομύρια τηλεθεατές και 23,8% μερίδιο. Την ώρα της αποκάλυψης του μεγάλου νικητή, το σόου έφτασε στη 39,4% τηλεθέαση.

Αγωνία αποτέλεσε στο κοινό και των δύο χωρών το αποτέλεσμα τους στον διαγωνισμό, καθώς είχαν προκριθεί οι χώρες στον τελικό και αυτό φάνηκε στην κυριαρχία του διαγωνισμού στα νούμερα τηλεθέασης.

https://www.youtube.com/watch?v=SEgF1aP-U1o&pp=ygUUc29sbyBldXJvdmlzaW9uIDIwMjM%3D

https://www.youtube.com/watch?v=HYfkxX4PFyw&pp=ygUYcG9ydHVnYWwgZXVyb3Zpc2lvbiAyMDIz

Πηγές:wirtualnemedia.pl and zapping-tv.com

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *