Eurovision 2023: Η Φινλανδία πλέον πρώτη στο Μy Eurovision Scoreboard

Στην πλέον διαδεδομένη εφαρμογή κατάταξης των συμμετοχών του διαγωνισμού της Eurovision , το γνωστό σε όλους Μy Eurovision Scoreboard, την πρώτη θέση για φέτος, είχε καταλάβει η Loreen όπου με το “Tattoo” βρεθηκε εκεί από την πρώτη στιγμή της νίκης της στο Melodifestivalen 2023.

Ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι πλέον το μεγαλύτερο, φαβορί για την νίκη του φετινού διαγωνισμού ήταν μέχρι στιγμής στην πρώτη των φαν του θεσμού κάτι το οποίο δεν ήταν και μη αναμενόμενο.

Και λέμε “ήταν“, καθώς εδώ και λίγα λεπτά αποκαθηλώθηκε από ένα ακόμα μεγαθήριο. Δεν είναι άλλη απο την Φινλανδία, όπου ο Kaarija με το “Cha Cha Cha” αποτελεί ξεκάθαρα πλέον έναν άκρως μετρήσιμο αντίπαλο με πολλούς να πιστευουν και στην ανατροπή.

Σουηδία και Φινλανδία εξάλλου κονταροχτυπιούνται στα γραφεία στοιχημάτων τόσο για την νίκη του ημιτελικού όσο για την νίκη στον μεγάλο τελικό, με την Φινλανδία να υπερτερεί στο πρώτο και την Σουηδία στο δεύτερο.

Δείτε το νεο top 10 της εφαρμογής Μy Eurovision Scoreboard:

Πιστεύετε μπορεί η Φινλανδία να κάνει την ανατροπή και στο αποτέλεσμα του Σαββάτου; Πείτε μας στα σχόλια!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *