Eurovision 2023: Παρακολουθήστε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά αποσπάσματα από τις δεύτερες πρόβες των πέντε πρώτων χωρών του 2ου ημιτελικού!

Με τις ετοιμασίες στο Λίβερπουλ να έχουν πάρει φωτιά, ενόψει του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Εurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 9,11 και 13 Μαΐου, τελείωσε αισίως η πέμπτη μέρα των τεχνικών προβών. Μετά τις πρώτες τεχνικές τους πρόβες, στη σκηνή του M&S Bank Arena ανέβηκαν σήμερα οι 5 πρώτοι συμμετέχοντες του 2ου ημιτελικού, ο οποίος και λαμβάνει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη, για τη δεύτερη πρόβα τους.

Οι δεύτερες τεχνικές πρόβες των συμμετεχόντων ήταν 20λεπτες, αντί των 30 λεπτών που είχαν για την πρώτη τους πρόβα, και αποσκοπούν στη διόρθωση των όποιων ατοπιών της πρώτης τεχνικής πρόβας, καθώς και στην απόκτηση περαιτέρω εξοικείωσης με τη σκηνή. Οι δεύτερες πρόβες σηματοδοτούν ουσιαστικά και το τέλος των προετοιμασιών, αφού δίνουν τη σκυτάλη στις γενικές πρόβες, οι οποίες και έχουν τη μορφή του show που θα παρακολουθήσουν στους δέκτες τους οι τηλεθεατές.

Με την απαγόρευση της παρακολούθησης των τεχνικών προβών από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους να επεκτείνεται από τους φετινούς διοργανωτές και στη δεύτερη πρόβα και με τα δείγματα από τη σκηνική παρουσία των αποστολών να είναι πολύ μικρά, η EBU μόλις δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, αποκλειστικά αποσπάσματα από τις δεύτερες πρόβες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Μάλιστα, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει από το 2017, η EBU μάς εξασφαλίζει αποκλειστικά τηλεοπτικά πλάνα από τις πρόβες των φετινών συμμετεχόντων, όπως θα τα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την επόμενη εβδομάδα.

Οι χώρες που πραγματοποίησαν τις δεύτερες τεχνικές τους πρόβες σήμερα ήταν οι ακόλουθες:

  1. Δανία
  2. Αρμενία
  3. Ρουμανία
  4. Εσθονία
  5. Βέλγιο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τα αποσπάσματα των δεύτερων προβών των 5 πρώτων χωρών του 2ου ημιτελικού παρακάτω:

Το πρόγραμμα προβών για τις χώρες του 2ου ημιτελικού συνεχίζεται άυριο με τις υπόλοιπες 11 να πραγματοποιούν τις δεύτερες τεχνικές τους πρόβες. Έπειτα έχουμε τις γενικές πρόβες, την Τετάρτη και την Πέμπτη το μεσημέρι(family show), καθώς και το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και είναι η πρόβα των επιτροπών που φέτος θα έχουν αναπληρωματικό ρόλο για τους ημιτελικούς. Φυσικά θα είμαστε μαζί σας και τότε για να τα σχολιάσουμε όλα!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δανία: φτωχική και μέτρια φωνητικά. Δεν αξίζει να προκριθεί για εμένα.
    Αρμενία: φωνητικά και σκηνικά εξαιρετική
    Ρουμανία: νομίζω πάει καρφί για τελευταία θέση.
    Εσθονία: εμένα μου άρεσε αλλά το 100% televoting και η σειρά εμφάνισης ίσως την αφήσουν εκτός οριακά.
    Βέλγιο: εξαιρετικά φωνητικά και το staging ταμάμ στο τραγούδι. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα περάσει.
    Πάντως πιστεύω ειδικά στο β ημιτελικό θα δούμε πολλές εκπλήξεις.

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Κάτι λείπει φέτος από την Eurovision και δεν μπορώ να βρω τι.
    Φταίνε τα τραγούδια που είναι μέτρια; φταίει η σκηνή που μοιάζει σαν σκηνή του Voice; φταίει η σκηνοθεσία;
    Πάντως συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια κάτι δεν πάει καλά.
    Ίσως είναι νωρίς ακόμα για τέτοια συμπεράσματα βέβαια.

    Απάντηση
    • T.R
      T.R says:

      Lipi i poiotita kai epikrati to kits kai i kakogoustia. Se avto ftaiei i EBU giati apo to 2021 pou epitrepi playback fonitika oi hores arhisan na stelnoun tragoudia ligotero festivalika opos itan palia. Me apotelesma stamatise na ine diagonismos pleon. Pio poli ”parastasi” egine. I Finlandia as poume ine olo playback.

      Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Ρε τα νευρα μου με τοσο κακα, ουτε καν μετρια ρε, κακα τραγούδια, αθλια πλανα μετρια ολα ρε φιλε. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΡΤ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΌ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Άμα εχει πέραση το Solo και το δίνουν οι στοιχηματικές για πρόκριση βγάλε μόνος τα συμπεράσματα… καλύτερη από όλες τις απόψεις ειναι η συμμετοχη μας

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *