Eurovision 2023: Παρακολουθήστε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά αποσπάσματα από τις δεύτερες πρόβες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα!

Με τις ετοιμασίες στο Λίβερπουλ να έχουν πάρει φωτιά, ενόψει του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Εurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 9,11 και 13 Μαΐου, τελείωσε αισίως η έκτη μέρα των τεχνικών προβών. Μετά τις πρώτες τεχνικές τους πρόβες, στη σκηνή του M&S Bank Arena ανέβηκαν σήμερα 11 χώρες του 2ου ημιτελικού, ο οποίος και λαμβάνει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη, για τη δεύτερη πρόβα τους.

Οι πρώτες 5 χώρες του 2ου ημιτελικού πραγματοποίησαν τις δεύτερες πρόβες τους χθες:

Οι δεύτερες τεχνικές πρόβες των συμμετεχόντων ήταν 20λεπτες, αντί των 30 λεπτών που είχαν για την πρώτη τους πρόβα, και αποσκοπούν στη διόρθωση των όποιων ατοπιών της πρώτης τεχνικής πρόβας, καθώς και στην απόκτηση περαιτέρω εξοικείωσης με τη σκηνή. Οι δεύτερες πρόβες σηματοδοτούν ουσιαστικά και το τέλος των προετοιμασιών, αφού δίνουν τη σκυτάλη στις γενικές πρόβες, οι οποίες και έχουν τη μορφή του show που θα παρακολουθήσουν στους δέκτες τους οι τηλεθεατές.

Με την απαγόρευση της παρακολούθησης των τεχνικών προβών από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους να επεκτείνεται από τους φετινούς διοργανωτές και στη δεύτερη πρόβα και με τα δείγματα από τη σκηνική παρουσία των αποστολών να είναι πολύ μικρά, η EBU μόλις δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, αποκλειστικά αποσπάσματα από τις δεύτερες πρόβες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Μάλιστα, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει από το 2017, η EBU μάς εξασφαλίζει αποκλειστικά τηλεοπτικά πλάνα από τις πρόβες των φετινών συμμετεχόντων, όπως θα τα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την επόμενη εβδομάδα.

Οι χώρες που πραγματοποίησαν τις δεύτερες τεχνικές τους πρόβες σήμερα ήταν οι ακόλουθες:

  1. Κύπρος
  2. Ισλανδία
  3. Ελλάδα
  4. Πολωνία
  5. Σλοβενία
  6. Γεωργία
  7. Άγιος Μαρίνος
  8. Αυστρία
  9. Αλβανία
  10. Λιθουανία
  11. Αυστραλία

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τα αποσπάσματα των δεύτερων προβών των υπόλοιπων 11 χωρών του 2ου ημιτελικού παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=F9AP5DSA9tc

Το πρόγραμμα προβών συνεχίζεται αύριο με τις BIG 5 και την Ουκρανία να πραγματοποιούν τις δεύτερες τεχνικές τους πρόβες. Αναφορικά με τις χώρες του 2ου ημιτελικού, ακολουθούν οι γενικές πρόβες, την Τετάρτη και την Πέμπτη το μεσημέρι(family show), καθώς και το βράδυ της Τετάρτη, οπότε και είναι η πρόβα των επιτροπών που φέτος θα έχουν αναπληρωματικό ρόλο για τους ημιτελικούς. Φυσικά θα είμαστε μαζί σας και τότε για να τα σχολιάσουμε όλα!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

62 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Οκ σίγουρα πλέον έχουμε αποκλειστεί και επίσημα! Τι να πω …. Έβαλαν και το καλύτερο σημείο υποτίθεται… αστειο..Χάλια φωνητικά,χάλια μίξη χάλια πλάνα, χαλια σκηνοθεσία, χαλια ρούχα, χαλια γραφικά +++ Αλήθεια τώρα που πάει έτσι; Χοροπηδάει και δεν μπορεί να τραγουδήσει, χάνονται από πίσω οι λέξεις και ότι πάει να χτίσει με τον καπνό και τα κακα πλάνα και η μίξη του ήχου και η ενεργεί δεν βγαίνουν στην τηλεόραση! Φαίνεται η απειρία του και ότι είναι τελείως όλα ανοργάνωτα ( στο τέλος σχεδόν ξέχασε να πει το τελευταίο στίχο και κατέβασε το μικρόφωνο) Άρε κάποιοι δεν θέλατε ντριμ τιμ! Λουστείτε τα τώρα!

    Απάντηση
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Κρίμα που δεν θα έχει για εμάς στην Ελλάδα ενδιαφέρον το βράδυ του Σαββάτου 13/5…

    Καλή επιτυχία στον συνονόματο Ανδρέα και την Κύπρο! Έχει φωνάρα!

    Μία λέξη μονάχα για τη συμμετοχή μας…..ΣΟΚ

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Δεν ξέρω πως είναι ολόκληρο άλλα σε αυτό το απόσπασμα ήταν εξαιρετικά αμήχανο.
    Φαινόταν ξεκάθαρα το άγχος του.

    Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ΜΗΝ κάνει αυτό το πηδηματάκι προς το τέλος. Εκτος από αχρείαστο φαίνεται πολύ επιτηδευμένο! Δεν θα πω για γραφικά και LED γιατί αφενός δεν γίνεται να αλλάξουν, αφετέρου δεν ήταν (κατα τη γνώμη μου) άσχημα.

    ΑΛΛΑ το πηδηματάκι ΠΡΕΠΕΙ να κοπεί!!!!

    Απάντηση
  4. Πέτρος Τ.
    Πέτρος Τ. says:

    Πόσο λυπάμαι που θα το πω, αλλά δε βλέπεται η εμφάνισή μας. Πρέπει να αλλάξουν πλάνα. Η φωνή του δεν είναι σταθερή, ενώ τον έχουμε ακούσει live και το λέει τόσο ωραία…
    Κρίμα ρε παιδιά!
    Πλέον πιστεύω ότι μόνο με θαύμα περνάμε!
    Στα καλά νέα είναι η Κύπρος, που φαίνεται πιο δουλεμένο το staging!
    Κρίμα που φαίνεται ότι τον Victor τον έστειλαν με το ζόρι, με κακή ομάδα…
    Εγώ θα το δω όπως πάντα και θα ψηφίσω τα αγαπημένα μου στον τελικό!
    Καλή Eurovisionική εβδομάδα να έχουμε!

    Απάντηση
  5. SteliosN
    SteliosN says:

    Η απαντηση στον χρηστη που ενω εγραψα το πρωι οτι στελνουμε ενα ανηλικο παιδι χωρις λογο, χωρις τραγουδι, χωρις παρουσιαση, μονο για να το εκθεσουμε και μου απαντησε οτι ο ” Βικτωρ ειναι πανετοιμος ”, ειναι το αποσπασμα του.

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι, δεν φταίει ο Βικτωρ που τον έβαλαν να χοροπηδάει και άμα έχεις αμφιβολία για τις φωνητικές του ικανότητες δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Βικτωρ προσπαθεί να τα δώσει όλα και είναι έτοιμος για την σκηνη της Eurovision. Άλλα πράγματα φταίνε και σε καμία περίπτωση όχι ο ίδιος 🙂

      Απάντηση
  6. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Θα μιλήσω ειλικρινά για το video μας. Ενώ μου αρέσει σαν “ιδέα”, νιώθω ότι δεν έχει υλοποιηθεί σωστά. Δεν μου αρέσει καθόλου που ο Βίκτωρ χοροπηδάει συνέχεια. Νιώθω σαν να αλλοιώνεται η φωνή του και είναι κουραστικό και για τον ίδιο αλλά και για τους τηλεθεατές. Ακόμη, θα προτιμούσα λιγότερο καπνό, καθώς στο προτελευταίο πλάνο δεν φαίνεται καθόλου. Γενικότερα, τα πλάνα δεν με τρέλαναν… Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο, αλλά -όπως έχω ξανά πει- μέχρι να δω την τελική εμφάνιση και τα αποτελέσματα δεν είμαι 100% σίγουρος για τίποτα.

    Απάντηση
  7. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Ας μην εθελοτυφλούμε, δεν περνάμε ούτε με σφαίρες. Μην πω και ότι είμαστε φαβορί για την τελευταία θέση του ημιτελικού μαζί με το Σαν Μαρίνο. Πολύ κρίμα έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση φέτος…

    Απάντηση
  8. T.R
    T.R says:

    Oi kapnoi prnigoun ton Victor kai prepi na stamatisi na horopida toso poli. Logo tis apeirias tou lahaniazi kai fonitika to hani. Episis poli playback oles oi hores. O diagonismos hani to endiaferon horis to live.

    Απάντηση
  9. Kyr
    Kyr says:

    Εξαιρετικός ο Λάμπρου! Για τον Βίκτωρα δεν έχω ξεκάθαρη άποψη από το μικρό snippet, αλλά θεωρώ ότι είναι στην κόψη… Και κλείνω ελαφρώς προς NQ 11η θέση. Ωραίο το πλάνο με τους καπνούς προς το τέλος και μου θύμισε λίγο τους δίδυμους Jedward της Ιρλανδίας έτσι όπως χοροπηδάει σαν το κατσίκι! Εξάλλου, πιτσιρικάς είναι! Επίσης πολύ θετικη εντύπωση μου έκαναν οι Αυστραλοί! Θεωρώ βέβαιη την πρόκριση από τον ημιτελικό μας για 6 χώρες: Αυστρία, Αυστραλία, Κύπρο, Σλοβενία, Γεωργία και Αρμενία. Προφανώς προκρίνονται Πολωνία και Λιθουανία. Στην κόψη για τις θέσεις 9-12 με τυχαία σειρά οι: Αλβανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Εσθονία. Λιγότερο πιθανό, χωρίς να αποκλείω πρόκριση shock για Δανία – Ισλανδία και σαφώς καταδικασμένη την Ρουμανία και τον Άγιο Μαρίνο (στον οποίο παρεμπιπτοντως ο Μαρξισμός φαίνεται να έκανε καλή δουλίτσα). Αν είχε κάνει επαγγελματική δουλειά και ο κ. Ρήγος σε μας, με τις συμμαχίες που έχουμε στον ημιτελικό, οι πιθανότητές μας σαφώς θα ήταν περισσότερες. Με μια εμφάνιση, όπως έχω πει και στον παρελθόν, που θα περνούσε άμεσα στο κοινό το νόημα των στίχων ή θα αναπαριστούσε μια ιστορία σχετική με αυτούς… Αυτά τα ολίγα, με βάση και το υλικό που μας δείχνει η EBU. Καλή μας επιτυχία και ο Θεός βοηθός!!!

    Απάντηση
  10. Παν. Μ.
    Παν. Μ. says:

    Ημουν απ αυτους που μ αρεσε ο Βικτωρ και το τραγουδι. Αλλα εδω πραγαμτικα ουτε βλεπεται ουτε ακουγεται. Αγχος? Κακες ληψεις? Προβλημα με τον ηχο? Δεν ξερω? Παντως ειναι ολο φαλτσο εκτος τονου …αυτος τρεμει ολοκληρος…Μουσκεμα στον ιδρωτα. Τραγικη προβα

    Απάντηση
  11. Μάριος
    Μάριος says:

    Εκτός τόπου και χρόνου ο Βίκτωρας, και σκηνικά και φωνητικά. Εμφανέστατη η έλλειψη εμπειρίας, και μάλλον αυτό ήταν αναμενόμενο. Κατά τα άλλα, επί μήνες ακούγαμε “Η Ελλάδα θα περάσει σίγουρα”…
    Το μείζον όμως είναι άλλο, η γελοιότητα με τα ηχογραφημένα φωνητικά. Υπάρχουν τραγουδιστές που στην πραγματικότητα ΔΕΝ τραγουδάνε.

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Που να δεις όταν θα βάλουν και autotune όπως έκαναν ήδη στον τελικό της Νορβηγίας. Το ετοιμάζει κι αυτό η ΕBU και δεν αντιδράει κανείς. Ειδικά αν πάμε του χρόνου Φινλανδία ή Σουηδία το έχω σίγουρο.

      Πέρα από το γεγονός ότι είναι τελείως άδικο απέναντι στους καλούς τραγουδιστές, το «πάντρεμα» ζωντανών και ηχογραφημένων δίνει κάκιστο αποτέλεσμα από άποψη ποιότητας ήχου.

      Απάντηση
  12. EscAndy
    EscAndy says:

    Πάντοτε συντασσόμουν με την Ελληνική συμμετοχή και την υποστήριζα ακόμα κι αν είχα κάποιες αντιρρήσεις σε επιμέρους ζητήματα…. αλλά αυτό που είδα τώρα δεν μπορεί με τίποτα να υποστηριχτεί γιατί απλά δεν βλέπεται.
    Κρίμα γιατί είχα μια ελπίδα ότι θα μπορούσε να συμμαζευτεί κάπως και τελικά να παρουσιαστεί κάτι αξιοπρεπές
    Ας αποτελέσει η φετινή μας αποτυχία, ένα καλό μάθημα και ευκαιρία για ριζική ανανέωση της προσέγγισης μας στον διαγωνισμό.

    Απάντηση
  13. Ruby
    Ruby says:

    Με βάση όλα τα τηλεοπτικά αποσπάσματα που είδαμε σήμερα, το δικό μας παίζει να είναι το χειρότερο. Αυτό και το χθεσινό της Ρουμανίας μου φαίνονται τα πιο αμήχανα.

    Απάντηση
  14. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δε θυμάμαι να έχω σοκαριστεί τόσο πολύ από τον ερασιτέχνισμο και την ανοργανωσια ελληνικής συμμετοχής…η χειρότερη που υπήρξε ποτέ…ξεπέρασε και τους Αργκό…και το τραγικό είναι ότι όσο πιο πολλά μαθαίναμε για τη συμμετοχή του Βίκτορ τόσο πιο πολύ δεν άρεσε…το να αποδώσει φωνητικά ήταν το τελευταίο μας κάστρο…ούτε αυτό έγινε… νομίζω ότι είναι περιττο πλέον ότι και να πούμε…ο αποκλεισμός είναι επίσημος κατά τη γνώμη μου μετά από αυτό το βίντεο

    Απάντηση
  15. Dinle
    Dinle says:

    Τον κατέστρεψαν. Ένας καλλιτέχνης που είναι παντού με μια κιθάρα ακινητος, τον βάζουνε να χοροπηδάει σαν το κατσίκι. Είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετοι; Πολύ κρίμα για τον Βίκτωρα κ το τραγούδι του, δε θα νικούσε ποτέ, αλλά δε του αξίζει νομίζω αυτή η εμφάνιση.

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Θα συμφωνήσω, κανένας λόγος να κάνει τόσο έντονες κινήσεις γιατί είναι λογικό να μην έχει σταθερά φωνητικά. Έχει φωνάρα το ξέρουμε όλοι. Κάποιοι λένε ότι φαίνεται η απειρία του, εγώ θα διαφωνήσω. Δεν είναι θέμα απειρίας. Στο κλιπ φαίνεται λαχανιασμένος και από τις έντονες κινήσεις το χάνει φωνητικά. Ας μην κάνει το αλματακι νομίζω δεν υπάρχει κανένας λόγος. Όλα αυτά τα λέω με τόση αγάπη και με ίχνος κακίας. Αγαπώ απίστευτα το τραγούδι του και την φωνάρα του. Απλά θεωρώ πως έστησαν λάθος το τραγούδι, έπρεπε να είναι είτε με κιθάρα είτε με πιάνο, και ας έκραζαν άλλοι ότι θα ήταν βαρετό. Τέλος πάντων, μπορεί να είχε θέμα με τον ήχο, γιατί το ανέφερε σε μια συνέντευξη που έκανε το μεσημέρι.

      Απάντηση
  16. μπέιμπα, άιμ σέινγκ ότι...
    μπέιμπα, άιμ σέινγκ ότι... says:

    Το τραγούδι του άγουρο, ο ίδιος άπειρος και η ομάδα απαράδεκτη.
    Το στήσιμο τραγικό. Χοροπηδάει και χάνει ανάσες & νότες. Δεν βγάζεις έτσι ενέργεια στην ερμηνεία!!!
    Ο καπνός υπερβολικός, χάνεται και μένει προς στιγμήν ένα κεφάλι στο πουθενά.
    Τα γραφικά ΑΘΛΙΑ. Είναι δυνατόν να πάμε Γιουροβίζιον εν έτει 2023 με… Times New Roman γραμματοσειρά? Φαίνεται η προχειροδουλειά! Και η έλλειψη χρηματοδότησης. Και ως ιδέα και ως σχεδίαση.
    Απαράδεκτες ΕΡΤ & Πάνικ.
    Κι από τα 3 λεπτά επέλεξαν αυτό το απόσπασμα? Τρία runs δεν έχει η κάθε πρόβα? Τι πρωτοδείχνεις στο κοινό? Κραυγές και χοροπηδηχτά? Κι όχι το πρώτο κουπλέ με το φεγγάρι? Ανοργανωσιά…

    Στα social πέφτει το κράξιμο του αιώνα.
    Στα στοιχήματα κοκκίνησε και βρέθηκε εκτός 10αδας για πρόκριση.

    Αν είναι όλο τόσο κακό, άγουρο & άπειρο, θα είναι άδικο να περάσει. Αν και πιθανόν ούτε οι Κύπριοι televoters θα το ψηφίσουν χαχαχαχα…

    Deja vu 2018.

    Απάντηση
  17. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Είχαμε ένα τραγούδι που πέρασε απαρατήρητο και ενώ ελπίζαμε στα live και στη σκηνική παρουσία βλέπουμε το χάος το ίδιο! Ένας Βίκτωρας εκτός τόπου και χρόνου, τελείως άπειρος. Αλλού ο Ρυθμός, άλλου οι νότες άλλου αυτός και φαίνεται κατατρομαγμενος. Ο,τι ακριβώς περίμενα όταν παίρνεις ένα πιτσιρίκι από τα ωδεία να το εκθέσεις σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό και μάλιστα με ένα μετριοτατο κομμάτι. Σε όλα αυτά προστίθεται και μια άθλια σκηνική προσέγγιση που δεν ξέρεις τι θέλει να πει. Υπεύθυνοι; Πολλοί! Κοζάκου, Απέργης Παπδημητριου, Ρήγος κλπ κλπ. Η ΕΡΤ φέτος αυτοκτόνησε και ΈΣΤΗΣΕ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ για να έχουμε αυτό το επιεικως ερασιτεχνικό αποτέλεσμα. Λυπάμαι που το λέω αλλά σε έναν άθλιο ημιτελικό είμαστε με την Ρουμανία οι χειρότεροι! Και να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε όλους τους συμμάχους και την καλύτερη δυνατή σειρά εμφάνισης! Ελάχιστες οι πιθανότητες πρόκρισης, την οποία σαφώς και δεν αξίζουμε! Ο Βίκτωρας για να κάνει το κέφι του βιάστηκε να πάει με μέσα μάλλον αθέμιτα γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ ότι η ΕΡΤ αξιοκρατικά επέλεξε αυτό σε αντίθεση με άλλους έμπειρους καλλιτέχνες με καλύτερα τραγούδια και κομμάτια. Δεν πειράζει, ας επιστρέψει ο Βίκτωρας στα αζητητα δισκογραφικά, ο Ρήγος σε καμία παράσταση στα αθηναϊκά θέατρα και οι ανίκανοι Κοζάκου Παπαδημητρίου Απέργης να φύγουν χθες! Και αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξαν, σαφώς στημένα (και όποιος πιστεύει για αντίθετο ας κάνει ένα τεστ νοημοσύνης) αυτή τη συμμετοχή αντί του Κούρτη ή της Μελίσα ή της Κλαυδιας και άλλων πολλών με το περιτύλιγμα “αποφασίζει και το κοινό με διαφάνεια ‘ η ΕΡΤ είναι για πολύ φτύσιμο!
    Ε λοιπόν εγώ, και ελπίζω όλοι, θα την φτύσω σε θέμα τηλεθέασης!
    Για εμένα η χειρότερη συμμετοχη μας μαζί με τους Argo.
    ΥΓ: θέλω να δω τους έξυπνους που χλεύαζαν τη κίνηση της Μελίσα και αυτού που θεωρούσαν ότι η μη αποδοχή της ελληνικής συμμετοχής οφείλεται στο κράξιμο και στον πόλεμο που δέχεται εκ των έσω….
    Αν ακόμα το πιστεύουν αυτό, ας αλλάξουν πλευρό!
    ΥΓ2: ο Ρήγος το V( Victor – victory) ας το αλλάξει σε L (Loser! ) να αντιπροσωπεύει και την ΕΡΤ.

    Απάντηση
    • Dinle
      Dinle says:

      Δικασες. Μονη μικρή επιφύλαξη ίσως έχω για το κατά πόσο ο Βίκτωρας (κι όχι πχ άτομα που τον αντιπροσωπεύουν) φέρουν ευθύνη για τα στησηματα κλπ.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Προφανώς και αυτή η κατάσταση είτε έγινε με ανάμιξη του Βίκτωρα και των όποιων επαφών είχε (δεν είναι δα και το τυπικό 16χρονο της διπλανής πόρτας…) είτε τον βόλεψε η όλη κατάσταση. Αλλά ας μη πούμε αλλά και εμφανιστούν τα γνωστά προφίλ και αρχίσουν να λένε ότι είμαστε σκληροι με το παιδί και ότι εμείς φταίμε που δεν πηγαίνει καλά η φετινή συμμετοχή επειδή δημιουργούμε πόλεμο και στηρίζουμε την εγωιστρια Γερμανίδα-οπως χαρακτήριζαν τη Μελίσα -που τόλμησε να κινηθεί νομικά γιατί δεν δέχτηκε την ήττα της…
        Ελλάς στο μεγαλείο σου μέχρι και στη Eurovision!

        Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Να συμπληρώσω ότι μετά τις δευτέρες πρόβες οι προβλέψεις μου για τους 6 που θα αποκλειστούν είναι:
      16. Ρουμανία
      15. Άγιος Μαρίνος
      14. Ελλάδα (επειδή έχουμε Κύπρο)
      13. Ισλανδία
      12. Εσθονία
      11. Δανία
      Ίσως Δανία και Εσθονία να έχουν ακόμα ελπίδες. Οι άλλες 4 δύσκολα.

      Απάντηση
  18. Elena
    Elena says:

    Γιατί; Απλά γιατί;
    Ας μου λύσει κάποιος την απορία.
    Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Βίκτορ , για το χειτ που θα φάει σίγουρα.
    Βλέπω τον ενθουσιασμό του και την ενέργεια του πραγματικά αλλά τον συνεπήραν με αποτέλεσμα να βλέπουμε κάτι πάρα πολύ μέτριο.
    Η εμφάνιση έστω και από αυτό το απόσπασμα είναι πραγματικά κάτω του μετρίου.
    Πρώτον ο καπνός , σχεδόν τον εξαφάνισε τον άνθρωπο στην σκηνή. Αν ήταν αυτός ο στόχος τους το καταφέρανε.
    Δεύτερον , τα χοροπηδηχτα.
    Δεν έχουν νόημα, δεν κολλάνε και αλλοιώνουν το φωνητικό αποτέλεσμα.
    Σύμφωνα με την εικόνα που έχω δεν περνάμε ούτε απ έξω από τον τελικό, μόνο αν γίνει ένα θαύμα.
    Επίσης ο Βίκτορ φάνηκε αμήχανος/αγχωμενος με άδειο στάδιο, φαντάσου να γεμίσει. Θα λιποθυμήσει.
    Δεν μπορώ να καταλάβω εκεί στην ΕΡΤ τι κάνουν.
    Έχουν ένα προϊόν που τους φέρνει την μεγαλύτερη τηλεθέαση που μπορεί να φέρει στο κανάλι και το πετανε στα σκουπίδια βάζοντας ανθρώπους που στο ενεργητικό τους έχουν μέτρια αποτέλεσμα ( βλ Ρήγος)
    Για τον Βίκτορ δεν θέλω να πω άσχημο λόγο, είναι πολύ γλυκό παιδί και φαίνεται ότι το θέλει αλλά …

    Απάντηση
  19. Dionysis M.
    Dionysis M. says:

    Άκουσα ότι ο Βίκτωρ είπε στη συνέντευξη μετά την πρόβα ότι είχε προβλημα στο ακουστικό του και δεν άκουγε καθόλου τον ήχο. Κοινώς, τραγουδούσε στο κενό, μην ξέροντας αν είναι στο ρυθμό του τραγουδιού…

    Ίσως για αυτό να είχε αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο κακός live. Πάντως, κάκιστη πρόβα στο σύνολό της, αυτό είναι σίγουρο. Ας ελπίσουμε να ήταν η κακή στιγμή…

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Παιδια μην ακουτε τις δικαιολογιες. Στην προβα κανουν 3 runs. 3. Και μετα διαλεγεις τη καλυτερη για το αποσπασμα. Αρα δε δουλευε το ακουστικο και στα 3 runs; Μην αρχισουμε τα γνωστα ελληνιστικα χαζα, μας κρατησαν τα πραγματα στο τελωνειο, μας μποικαταρανε απο την διοργανωση, δε δουλευαν τα ακουστικα.

      Απάντηση
      • :)
        :) says:

        Ισχύει αυτό που λες. Πραγματικά περίεργο γιατί έχουμε ακούσει όλοι την φωνή του. Εγώ θεωρώ ότι φταίνε οι έντονες κινήσεις που κάνει ενώ δεν χρειάζονται. Είναι αργά για να τον βγάλουν με την κιθάρα του; Δεν χρειάζεται κάτι άλλο…

        Απάντηση
        • EurovisionTales
          EurovisionTales says:

          Εγω συμφωνω μαζι σου. Ψοφαω με τη φωνη του στο Hallelujah και στο The winner takes it all, και φυσικα και το what they say που ειπε με τη κιθαρα, το ειπε τελεια. Απλα πιστευω οτι η φωνη του shines με κιθαρα, δεν εχει την εμπειρια ακομη για full production και instrumentals. Φταιει και ο ιδιος με την παραγωγη που εκανε στο κομματι του, ας πηγαινε σαν το Βελγιο 2010, οι επιτροπες θα τον λατρευαν.

          Απάντηση
        • :)
          :) says:

          Καλά δεν εννοώ να βγει να το τραγουδήσει χωρίς το instrumental εννοείται. Απλά μια εμφάνιση με την κιθάρα του δεν θα έχει τόσο έντονη κινησιολογία που τώρα επηρεάζει την σταθερότητα των φωνητικών.

          Απάντηση
  20. :)
    :) says:

    ΒΙΚΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΑΡΑ. Δεν τα χρειάζεσαι τα άλματα και τα λεντ από πίσω 🙂

    Απάντηση
  21. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Η πρόβλεψη μου

    Αρμενία
    Εσθονία
    Κύπρος
    Πολωνία
    Σλοβενία
    Γεωργία
    Αυστρία
    Αλβανία
    Λιθουανία
    Αυστραλία

    Απάντηση
  22. Mike
    Mike says:

    είναι να απορείς πάντως πώς τα 400.000€ που κόστισε η ελληνική συμμετοχή έχουν ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα.
    Αυτό ήθελε προσπάθεια, όχι μπράβο τους!

    Απάντηση
  23. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Δυστυχώς φαίνεται αγχωμένος και εντελώς έξω από τα νερά του, σαν να τον έχουν ρίξει στα βαθιά και να προσπαθεί να κολυμπήσει. Κρίμα…

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Όχι βρε, οι Έλληνες φανς φταίνε που κάνουν στο παιδί από την πρώτη μέρα πόλεμο…
      Τουλάχιστον ορισμένοι επανέρχεστε στην πραγματικότητα και βλέπεται τη συνέβη στη φετινή επιλογή και ποιος φταίει για αυτό το χάλι έστω και 4 μήνες αργότερα.

      Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Ναι, μόνο που τόσο καιρό χειροκροτούσες την ΕΡΤ και την ομάδα που τον πλαισίωνε. Άσε τα “κρίμα” και άρθρωσε επιτέλους μια λέξη για αυτούς που τον “έριξαν στα βαθιά”…

      Απάντηση
      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Μπράβο λοιπόν που δικαιωθήκατε επιτέλους και δεν πήγε χαμένο τόσο κράξιμο. Για την ιστορία ποτέ δεν συμφώνησα με τη λογική της ΕΡΤ να περιορίζει τις επιλογές της ανάμεσα σε διάφορα εξίσου αδιάφορα αγγλόφωνα ακούσματα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα χειροκροτώ τις μηνύσεις στα δικαστήρια και τον πωρωμένο διαδικτυακό όχλο που κραδαίνει τις τσουγκράνες.

        Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Αν μεχρι και οι φανατικοι υποστηρικτες του φιασκου αλλαζουν την μπιφτεκα, που μεχρι χθες ελεγαν οτι οι Ελληνες καναμε ξενα προφιλς για να κραξουμε την συμμετοχη ” που αρεζε στους ξενους”, τελειωσε.

      Απάντηση
      • :)
        :) says:

        Ως άτομο που υποστήριξε τον Βίκτωρ απο την αρχή και ήθελα να πάει 2 θα πω. Πρώτον, το γεγονός ότι Έλληνες έκραζαν και στα αγγλικά κιόλας για να καταλαβαίνουν οι ξένοι ισχύει. (δεν συμφωνώ με την ιδέα ότι εξαιτίας αυτών το τραγούδι δεν άρεσε τόσο, οι χειτερς δημιουργούν ένα αρνητικό γενικό κλίμα όμως). Δεύτερον, δεν θεωρώ πρόβλημα την απειρία του Βίκτωρ αλλά το πως τον έστησαν και το τι τον έβαλαν να κάνει. Το έγραψα 100 φορές αλλά περισσότερο κουρασμένος φαίνεται παρά αγχωμένος. Δεν συμφωνείς ότι αν δεν χοροπήδαγε θα ήταν και κομπλε τα φωνητικά; Το ότι εκφράζουμε την άποψη μας οι υποστηρικτές του, δεν σημαίνει ότι δεν τον στηρίζουμε ή ότι αλλάξαμε γνώμη.

        Απάντηση
  24. :)
    :) says:

    Έχω κάνει τόσα σχόλια αλλά δεν μπορώ θα σκάσω. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Έχεις ένα παιδί ταλέντο, με φωνάρα. Δεν θα μιλήσω για εμπειρία γιατί δεν είναι αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου. Και τον Andrew να έβαζαν να κάνει άλματα πιθανόν να ήταν το ίδιο ασταθής φωνητικά. Δεν χρειάζονται όλα αυτά, μπορεί να είναι στατικός και να βγάζει την ίδια ενέργεια. Με την κιθάρα του τραγουδάει χωρίς πολλά πολλά και το περνάει το συναίσθημα. Θέλω να πιστεύω πως ήταν κακή στιγμή γιατί δεν γίνεται να άκουσαν την αστάθεια της φωνής του (που προέρχεται από την έντονη χορογραφία) και να συνέχισαν με αυτό. Ξανά τονίζω ότι ξέρουμε τι φωνή έχει ο Βίκτωρ και πως δεν έχει ευθύνη ο ίδιος για την σκηνική εμφάνιση. Μακάρι να τον έβγαζαν με πιάνο ή κιθάρα και ας έγραφαν κάποιοι ότι είναι βαρετό. Ελπίζω στο υπόλοιπο κομμάτι να μην έχει τόσο έντονη κινησιολογία. Όλα αυτά τα λέω με πολύ αγάπη προς τον Βικτωρ και πραγματικά τον θαυμάζω 🙂 ο ίδιος ξέρει τις δυνατότητες του και κανένας άλλος άρα ελπίζω να μην επηρεαστεί από την κακόβουλη κριτική αλλά να ακούει μόνο την καλοπροαίρετη.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      O Andrew είναι ακίνητος και δεν τραγουδά καν. Μόνο τα προηχογραφημένα φωνητικά ακούμε. Σκέψου να έκανε και πηδηματάκια…

      Απάντηση
        • Γιάννης
          Γιάννης says:

          Καμιά υπερβολή. Δεν είχα την πρόθεση αυτή, άλλωστε. Αν προσέξεις καλά στο κλιπ, σε κάποια σημεία απλά ανοιγοκλείνει το στόμα του. Ειδικά σε ένα σημείο φαίνεται πολύ έντονα και σε ένα άλλο σημείο δεν έχει καν το μικρόφωνο στο στόμα του.

          Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Πρώτον, από πού τον ξέρετε για το ότι έχει φωνάρα; Από δύο φορές που τον ακούσατε να τραγουδά σε ένα στούντιο;
      Δεύτερον, ήμαρτον, κλίνετε κανονικά το Βίκτωρ.
      Ο Βίκτωρ, του Βίκτορος, τον Βίκτορα.
      Μας έχουν βγει τα μάτια τόσους μήνες.

      Απάντηση
      • :)
        :) says:

        Ναι δεν ξέρω πως κλίνεται το όνομα. Σορρυ κιόλας, το τελευταίο που με νοιάζει. Ο Victor λοιπόν έχει φωνάρα ναι, έχει πόσα βίντεο που τραγουδάει live τέλεια. Δεν είναι 1-2 που τραγουδάει σε στούντιο.

        Απάντηση
  25. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Ο Andrew Lambrou και η Blanka σκοπεύουν να τραγουδήσουν καθόλου ή θα ακούσουμε όλα τα προηχογραφημένα φωνητικά; Μήπως δεν πάνε καν και τους δούμε σε ολόγραμμα.

    Είναι σκάνδαλο αυτό που συμβαίνει τα φωνητικά φέτος στη Γιουροβίζιον. Πολλές συμμετοχές τα έχουν σε τέτοιο βαθμό που δεν ακούμε τους καλλιτέχνες.

    H EBU πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη αυτό το ζήτημα. Κι αν θεωρήσουμε ότι η αδικία αυτή κάπως εξισορροπείται με τις επιτροπές, τώρα που αυτές δεν υπάρχουν στους ημιτελικούς, προκύπτει μεγάλο ζήτημα!

    Απάντηση
  26. David
    David says:

    Ας αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο σιγά σιγά. Ο Victor είναι απλά το θύμα της ΕΡΤ. Η επιτροπάρα της ΕΡΤ ήθελε φέτος να στείλει την Μόνικα. Δυστυχως για την ίδια όμως αλλαξε η EBU τους κανονισμους στους ημιτελικους και έτσι η διοικηση της ΕΡΤ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και το κοινο στην επιλογη, όπου η Μονικα βγηκε 6/7. Παρά αυτή την εξέλιξη όμως οι 7 επέμεναν στην Μονικα και ήθελαν να την στείλουν. Φοβούμενοι όμως ένα σκάνδαλο εξαιτιας και των εκλογων ο Ζουλας αποφάσισε να βγάλει απο τη διαδικασία τα 2 τελευταία του κοινού, ώστε να ξεφορτωθεί την Μόνικα. Στο σημείο αυτό οι 7 που το είχαν πάρει προσωπικά ότι δεν έγινε το δικό τους, απλά ήθελαν να στείλουν ότιδήποτε άλλο πλην της Μελίσσας, που ήταν η πρώτη του κοινού και που ήταν και η επιλογή των ανθρώπων της ΕΡΤ, που μέχρι τότε έτρεχαν την Eurovision στην Αγία Παρασκευή. Αποτέλεσμα; Να ψηφίσουν στην 1η θέση το Shout Out. Ναι καλά διαβάζετε. Λίγο όμως πριν ανακοινώσουν τις Καούρη-Μαραγκού, και μετά τον σάλο που προέκυψε απο την διαροή του τραγουδιού τους, το Shout Out αποσύρεται και έτσι μένουν μονο με τον Βίκτωρα και την Μελίσα, αφού η ΕΡΤ είχε κάνει το λάθος να ανακοινώσει το τοπ3 νωρίτερα. Μοναδική πλέον επιλογή για τους 7 ο Βίκτωρας, αφού την άλλη δεν θα την έστελναν με τπτ. Έτσι καταλήξαμε στον Βίκτωρα και έτσι κάπως τώρα θα τιμωρηθούν για αυτή τους την επιλογή, που αρχικά ούτε να ακούσουν δεν ήθελαν.

    Απάντηση
      • David
        David says:

        Λόγω πείσματος και εγωισμού, γιατί απλά δεν πέρασε το δικό τους. Θεώρησαν για αυτό υπεύθυνους την ομάδα της ΕΡΤ που μέχρι τότε ασχολουνταν με την Eurovision (δεν εχουν κάνει τον Victor και βγάζει μάτι) και την ομάδα της Μελίσσας, για αυτό και δεν ήθελαν να την στείλουν με τίποτα. Και εσύ να ήσουν υποψήφιος αντίπαλος της, εσένα θα επέλεγαν. Απλά για τους 7 ο αποκλεισμος δεν θα είναι το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί. Έρχεται και το δικαστήριο!

        Απάντηση
    • Δημήτρης
      Δημήτρης says:

      Όσοι ξέρουν όλο αυτό το διάστημα τι γίνεται, δεν έχουν διαβάσει πιο ΕΥΣΤΟΧΟ σχόλιο! Δυστυχώς για την ΕΡΤ και την Ελλάδα, ο,τι γράφεις ισχύει 100% και με αλλά παρασκηνιακά μαζί…

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Εμμονικοι, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι. Αναμένω να κράξουν άπειρα την Κοζάκου και τους 7! Θα την έχουν και στη μετάδοση την ακατάλληλη…
      Αλλά έτσι είναι όταν έχεις ψωνιστει και το έχεις δει αυθεντία.
      Ξανά μιλήστε εσείς που κρίνετε τη κίνηση της Μελίσα ως εγωιστική…
      Εύχομαι μονοψήφια τηλεθέαση!

      Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Aν ήθελαν τη Μόνικα γιατί δεν πέρασαν στην επτάδα το «Νothing without you» που ήθελε και η ίδια και σίγουρα θα είχε πολύ καλύτερη τύχη αλλά το «Proud»;

      Απάντηση
  27. Μαρίκα Απο Μενίδι
    Μαρίκα Απο Μενίδι says:

    Γιατί δεν έβαλαν το αμάξι της μέλισσας στην σκηνή και στο τελος εκει που χοροπηδαει στο κενό,να χοροπηδουσε μεσα στο αμάξι,να ταν και η μέλισσα μεσα και να κανΑνε μαζι βολτα προς το κοινο και απο πισω να πεφτουν πυροτεχνήματα. Θα ηταν πολύ εντυπωσιακό

    Απάντηση
  28. theo75
    theo75 says:

    Kαλημέρα σε όλους τους eurovisionfuns και πολλά πολλά μπράβο στους δημιουργούς αυτής της καταπληκτικής ιστοσελιδας.
    Λοιπον φιλοι μου ας καταθεσω κι εγω την αποψη μου:ο victor θα αποκλειστει και Δίκαια…η loreen θα κερδίσει και Δίκαια!!
    Η loreen ειχε ξαναπροσπαθήσει το 17 να εκπροσωπήσει τη σουηδια με ενα ιδιαιτερο κομμάτι που τελικά δεν άρεσε.Δεν θα ρίσκαρε επανεμφάνιση στο θεσμό αν δεν είχε κάτι πολύ δυνατό..Το κομμάτι δεν είναι βέβαι euphoria αλλά γενικά ακούγεται ευχάριστα και η παρουσίαση του είναι απλά super…
    Όσο για εμάς ας δούμε πώς επιλέγει η Σουηδία τραγούδι καθε χρονο (αξιοκρατία,5 βραδυές διαγωνισμού,επιτροπές στις ψηφοφορίες από διαφόρες χώρες για να δουν την απήχηση στο εξωτερικο κτλ.κτλ…)Εδώ ισχύουν τα εξής:an εγω γρατζουνάω μια κιθάρα και έχω μπάρμπα απ την κορώνη του χρόνου θα σας εκπροσωπήσω έτσι απλά….
    Ας το απολαύσει ο 16 χρονος φιλος μας…δε φταιει σε τιποτα ο ιδιος …αλλα η ολη συμμετοχη μας φετος ειναι ακυρη απο όλες τις απόψεις..Και ειναι κρίμα μια χώρα μετά το hype της 10ης και 8ης θέσης τα τελευταία δυο χρονια να στέλνει αυτό το κομμάτι φέτος.Εκτός και αν υπάρχει σχεδιάκι πίσω απ αυτό…π.χ. του χρόνου ετοιμάζουν με ανάθεση dream team και σούπερ ονομα ..ή να πα΄ρει το διαγωνισμο κάποιο ιδιωτικο καναλι που θα το διοργανώνει το όλο πράγμα πιο άξια….
    Κλείνοντας: θα ηθελα το cha cha cha να σαρώσει…αυτό θα ψηφίσω προσωπικά…αλλά χλομώ το κόβω..
    Καλή απόλαυση στην εβδομάδα γιουροβιζιον που ξεκινάει….!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *