Eurovision 2023: Τα στοιχήματα για τις χώρες του δεύτερου ημιτελικού μετά τις πρώτες πρόβες!

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες πρόβες για τις χώρες και του δεύτερου ημιτελικού και φυσικά η ανανέωση των στοιχηματικών εταιρειών είναι αναμενόμενη. Όπως είναι γνωστό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το press παρέμεινε κλειστό κατά τις πρώτες πρόβες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαρή εικόνα του επιπέδου της πρόβας της κάθε χώρας παρά μόνο το υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision μέσα από την πλατφόρμα του TikTok. Συνέπεια αυτού όπως είναι αυτονόητο να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες ανακατατάξεις όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πάμε όμως να δούμε ποιες χώρες ξεχώρισαν στα στοιχήματα.

Δεύτερος Ημιτελικός: Ο αγώνας της πρόκρισης

Σε αντίθεση με τον πρώτο ημιτελικό, γίνεται πραγματική “μάχη” για τη δέκατη χώρα που θα λάβει το τελευταίο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Ήδη πριν τις πρόβες οι διαφορές μεταξύ των τριών χωρών (Εσθονία, Δανία και Πολωνία) ήταν μικρές, όμως μετά τις σημερινές πρόβες τα περιθώρια στένεψαν και άλλο. Η δυναμική εμφάνιση της Blanka έριξε τις αποδώσεις της Πολωνίας μεταξύ 1.59 με 1.73, με μια στοιχηματική εταιρία να την έχει ήδη εντός των χωρών που θα προκριθούν. Επίσης, η Δανία με τον Reiley που θα ανοίξει το σόου ανεβοκατεβαίνει με την Εσθονία στη δέκατη θέση μιας και οι αποδόσεις των δύο είναι ακριβώς στα ίδια. Το Βέλγιο από την άλλη αύξησε τη διαφορά του με την Ελλάδα και βρίσκεται επίσημα στην όγδοη θέση του πίνακα, ενώ το “What They Say” έχει σταθεροποιηθεί στην ένατη θέση της κατάταξης. Σίγουρη θεωρείται πλέον, με βάση τα στοιχήματα, η πρόκριση της Κύπρου η οποία έχει ρίξει και άλλο τις αποδόσεις της μετά τη χθεσινή πρόβα του “Break a Broken Heart“. Μακριά από την πρόκριση βρίσκονται ακόμα Ισλανδία, Αλβανία, Ρουμανία και Άγιος Μαρίνος, με τις δύο τελευταίες ειδικά να έχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου.

Δεύτερος Ημιτελικός: Ο νικητής του κοινού

Σταθερά στην πρώτη θέση η Αυστρία, η οποία αν και έχει ανεβάσει τις αποδόσεις της, φαντάζει δύσκολο για τις στοιχηματικές να μην κερδίσει τον δεύτερο ημιτελικό. Στους “νικητές” των προβών Αυστραλία, Κύπρο και Σλοβενία που ρίχνουν την απόδοση τους για τη νίκη αλλά φαίνεται πως ένα καλό δείγμα στο TikTok δεν είναι αρκετό ώστε να ρίξει το “Who the hell is Edgar?” από την πρώτη θέση. Η Ελλάδα φαίνεται μακριά από τη νίκη του ημιτελικού, με τις αποδόσεις του Βίκτωρα να κυμαίνονται από 41 ως και 101.

Ο Μεγάλος Τελικός

Σε αντίθεση με την πτώση των αποδόσεων της Φινλανδίας και του Ισραήλ στον πρώτο ημιτελικό, καμία χώρα του ημιτελικού δεν θα λέγαμε πως έκανε “δυνατό γκελ” στα στοιχήματα όσον αφορά τη νίκη τους στο διαγωνισμό. Η Κύπρος κατόρθωσε να ανέβει μια θέση μετά την πρώτη του πρόβα και να βρίσκεται πλέον στην 19η θέση των στοιχημάτων με ενδεχόμενη νίκη του Andrew να παίζει μεταξύ 125 και 250, ενώ η χώρα του δεύτερου ημιτελικού που βρίσκεται υψηλότερα στα στοιχήματα είναι η Αυστρία, η οποία, μετά την άνοδο του Ισραήλ, φιγουράρει πλέον στην έβδομη θέση.

Όσον αφορά την Ελλάδα, το “What They Say” από την 30η θέση έπεσε στην 31η μετά την άνοδο της Αλβανίας. Συγκεκριμένα, ενδεχόμενη νίκη του Βίκτωρα δίνεται με απόδοση από 150 ως 500.

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Προς το παρόν βαθμολογικά δεν έχει αλλάξει κάτι για την χώρα μας στον ημιτελικό παραμένουμε στην 9η θέση και στην γενική κατάταξη από την 30η θέση πήγαμε στην 31η θέση προς το παρόν δεν λέει να πάρει τα πάνω της η συμμετοχή μας αναμενόμενο για μενα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *