Eurovision 2024: Oι ABBA δεν θα εμφανιστούν στον επόμενο διαγωνισμό!

Παρά τις έντονες εικασίες, ο Bjorn Ulvaeus και ο Benny Andersson των ABBA επιβεβαίωσαν ότι το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα δεν θα εμφανιστεί στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Μιλώντας στο BBC Newsnight για τον εορτασμό της πρώτης επετείου των ABBA Voyage, της εικονικής τους περιοδείας συναυλιών στο Λονδίνο, τα δύο μέλη του συγκροτήματος ανέφερε «μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια Abba χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Η ιστορική επιστροφή των ABBA, με τη σειρά εμφανίσεων “ABBA Voyage” πραγματοποιήθηκε με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Κατά τη διάρκεια του σόου, τα ψηφιακά avatar ερμήνευσαν ένα σύνολο επιτυχιών με τη βοήθεια μιας ζωντανής μπάντας και μια σειρά από φώτα, λέιζερ και ειδικά εφέ.

Παρόλο που ο Bjorn έκανε μια σύντομη εμφάνιση πριν από την ψηφοφορία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ, αυτός και ο φίλος του συγκροτήματος Benny απέρριψαν επίσης την ιδέα να συνθέσουν τη συμμετοχή της Σουηδίας το επόμενο έτος.

Το 2024 επίσης θα έχουμε και την επέτειο των 50 χρόνων από την ιστορική νίκη του συγκροτήματος με το τραγούδι “Waterloo” αλλά φαίνεται πως τα μέλη των ABBA είναι αρνητικοί σε μία κοινή εμφάνιση στη σκηνή του διαγωνισμού όσο και μίας κοινής περιοδείας!

Δείτε την θρυλική νίκη των ABBA με το “Waterloo”  από τον διαγωνισμό του 1974:

Mείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun σχετικά με όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

πηγή: BBC

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *