Eurovisionfun: Περισσότεροι από 560.000 μοναδικοί επισκέπτες και 2.000.000 προβολές στις δύο εβδομάδες του διαγωνισμού!

Με θρίαμβο ολοκληρώθηκε ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision για το Eurovisionfun! Τις δύο εβδομάδες του διαγωνισμού (30/4-14/5) επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα μας, περισσότεροι από 560.000 μοναδικοί επισκέπτες, ενώ καταγράφηκαν και πλέον των 2.000.000 προβολών σελίδας, σημειώνοντας αύξηση στην επισκεψιμότητα μας, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σχεδόν 100%!

Το Eurovisionfun πρωταγωνιστεί και πρωταγωνιστεί πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο χάρις στην δική σας αγάπη και υποστήριξη. Δεν υπάρχει πλέον καμία σύγκριση στην Ελλάδα, με τα άλλα μικρού μεγέθους eurovision sites της χώρας μας. Τα μεγέθη μας πλέον συγκρίνονται μόνο με τα μεγάλα eurovision sites του εξωτερικού.

Η σεζόν αυτή μας έκανε σοφότερους και δυνατότερους, με νέους υψηλούς στόχους και για την επόμενη γιουροβιζιονική χρονιά. Τα μηνύματα συγχαρητηρίων που έχουμε λάβει τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν τελειωμό, ενώ και σε όλα τα social media μας, η στήριξη σας είναι έκδηλη.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, το κανάλι στο YouTube, τα social media μας, αλλά και όλα τα πανελλήνιας και μη εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί που μας φιλοξένησαν τις προηγούμενες ημέρες, σας μεταφέραμε με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα, όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Τα σχόλια και οι συζητήσεις στο site μας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αφού τις δύο αυτές εβδομάδες, δημοσιεύθηκαν περισσότερα από 1.200 σχόλια στα άρθρα μας!

Ξέρουμε πως και εσείς, όπως και εμείς στεναχωριέστε που και ο φετινός διαγωνισμός τελείωσε. Κάτι καινούριο όμως αρχίζει και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας κρατήσουμε συντροφιά και σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Στην τεράστια λοιπόν παρέα που έχουμε δημιουργήσει, την μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα, έχουμε θέσεις για όλους!

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Eurovisionfun σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

3 ΣΧΟΛΙΑ
    • Agirigos
      Agirigos says:

      Θα συμφωνήσω. Αν δεν αλλάξει σύντομα αυτό , μαθηματικά βέβαιο, θα έχει την τύχη η σελίδα της αντίπαλης… που κάποτε έκανε -ακριβώς τα ίδια-.

      Απάντηση
  1. Ορέστης
    Ορέστης says:

    Παρα την κακή διάθεση που κατάφερε να μας δημιουργήσει η ΕΡΤ μας κάνατε να νιώθουμε μέλη της παρέας σας κάθε μερα. Είστε απίστευτα παιδιά ένας προς ένας.Κάθε βράδυ συντονιζόμασταν σα να περιμεναμε την αγαπημένη μας εκπομπή στην TV.Η Ελλάδα αγαπά την Eurovision και δεν θα μας τη στερήσει καμία ΕΡΤ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *