Good Job Nicky: “Δεν ήταν το όνειρό μου να πάω στην Eurovision” (video)

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, “Ποιος είναι πρωινιάτικα;“, με την Μπέττυ Μαγγίρα, φιλοξενήθηκε ο Good Job Nicky ο οποίος το 2022 είχε φτάσει πολύ κοντά στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ερωτήθηκε σχετικά με την φετινή μας συμμετοχή, What They Say, και τον Victor Vernicos. Αν και απάντησε πως παρακολούθησε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό, απέφυγε να σχολιάσει το κατα πόσο του άρεσε ή όχι.

Όσον αφορά την δική του ενδεχόμενη μελλοντικη επαναπροσπάθεια ο ίδιος ανέφερε πως:

Δεν ήταν το όνειρο μου να πάω στην Eurovision. Το όνειρο μου είναι να ειίμαι “wanted” σχετικά με αυτό. Αν δηλαδή με θέλουν εκεί, θα πάω. Αλλά δεν μας καίει αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο δεύτερο λεπτό του video που ακολουθεί:


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Παιδιά μην το ψάχνετε, η ζημιά έχει γίνει ήδη με ευθύνης της ΕΡΤ. Αν όσοι θεωρούσαμε ήδη wanted για Eurovision αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις έτσι για το ενδεχόμενο εκπροσωπησης της χώρας μας, φανταστείτε με τα μεγάλα ονόματα τύπου Φουρειρα Καλομοίρα κλπ. Ούτε με κυάλια. Και με τη ζημιά να έχει γίνει ήδη προβλέπω του χρόνου να ανακοινώνουν κανέναν εθνικό τελικό-ριάλιτι που θα τραβήξει σε βάθος χρόνου με ημιτελικους και τα σχετικά, όπου αναπόφευκτα μόνο άγνωστα παιδάκια θα δηλώσουν, που δεν θα υπάρχει και διακύβευμα για αυτά και τίποτα να χάσουν, ούτε θα αφησουν δουλειές πίσω κτλ. Κατι σαν αυτο που έκαναν το 2004 πριν ψήσουν τον Ρούβα να δεχτεί.

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Είναι απαραίτητο να αλλάξει άρδην η διαδικασία επιλογής του ελληνικού τραγουδιού εννοείται ότι δεν πρέπει να έχει θέση καμία καλλιτεχνική επιτροπή αν δεν θέλουμε να επαναληφθεί και του χρόνου το ίδιο φιάσκο άλλωστε έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς αυτήν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *