Loreen: “Πρέπει να δώσουμε στο κοινό μου το staging του Melodifestivalen, είναι πολύ σημαντικό!” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Η νικήτρια της Eurovision 2012, και φετινή εκπρόσωπος της Σουηδίας στο διαγωνισμό της Eurovision Loreen μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun και στον Ανδρέα Παπαγιαννάκη, απευθείας από το Λίβερπουλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο στην καρδία του φετινού διαγωνισμό!

Until we meet again, cause this is not the end” τραγουδάει η Loreen και τελικά δεν ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσαμε με τη Loreen η 11η Μαρτίου που κέρδισε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ, εκτοπίζοντας τους δίδυμους superstar Marcus & Martinus στη δεύτερη θέση του Melodifestivalen 2023.

Στην ερώτηση για το εάν είναι έτοιμη για την πιθανή δεύτερή της νίκη, δεύτερο ντάμπλ (Johnny Logan, “What’s Another Year” – 1980 και “Hold Me Now” – 1987) και πρώτο ντάμπλ από γυναίκα εκπρόσωπο, μας ανέφερε:

“Δεν είμαι έτοιμη! Είμαι πολύ συγκεντρωμένη! Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι έτοιμη, για το οποίο έχω δουλέψει, είναι να τραγουδήσω για όλους εσάς! Και γι’ αυτό ακριβώς ανυπομονώ και σε αυτό είμαι συγκεντρωμένη!”

Τελικά την άγχωσαν οι περιορισμοί του διαγωνισμού που δεν της επέτρεπε να έχει ακριβώς τη διπλή LED οθόνη που κρεμόταν από την οροφή του Friends Arena στον τελικό του Melodifestivalen;

“Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να φέρουμε στη σκηνή του Λίβερπουλ, αν όχι αυτό που αποκαλείς εσύ τοστιέρα *γέλια* τουλάχιστον ένα μικρότερο πλατώ. Δεν το άφησα στην τύχη του, μου αρέσει να έχω λόγο και να εμπλέκομαι 100% στο να λύνουμε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν!”

Έντεκα χρόνια μετά το “Euphoria“, θεωρεί ότι θα έχει το ίδιο γκέλ στον κόσμο η φετινή της συμμετοχή “Tattoo“;

“Δεν το ξέρω καθόλου, μου κάνεις αυτή την ερώτηση αλλά αυτό είναι κάτι που δε μπορώ εγώ να το ελέγξω. Αυτό που ξέρω είναι ότι βάζω τα δυνατά μου να κάνω κάτι πολύ όμορφο για εσάς!”

Την προκαλέσαμε να μας μιλήσει Ελληνικά και η μόνη λέξη που της ήρθε στο μυαλό είναι το “σουβλάκι“, και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Πριν λίγες μέρες κοιτούσα ένα βίντεο με έναν Ελληνικό χορό, πώς το λένε; Όχι δεν είναι το συρτάκι! Τσιφτετέλι νομίζω, ναι τσιφτετέλι! Θα μάθω να χορεύω τσιφτετέλι! Οπότε όταν σε ξανασυναντήσω θα χορέψουμε μαζί τσιφτετέλι!”

Μας ρώτησε και φυσικά της μάθαμε πώς να λέει “Σ’ αγαπώ, είσαι τα πάντα για μένα”! Ανυπομονεί να δει και εμάς, το κοινό της, όσο εκείνη θα βρίσκεται στη σκηνή:

“Ανυπομονώ να σας δω όλους σας! Σας βλέπω κυριολεκτικά όλους σας! Κι εσένα σε είδα μπροστά στη σκηνή στον τελικό του Melodifestivalen, γι’ αυτό σου έκανα σήμα ότι σε είδα πριν ξεκινήσω! Είναι πραγματικά η αγαπημένη μου στιγμή αυτή πριν ξεκινήσω να τραγουδάω να έρχομαι σε επαφή με όλους εσάς!”

Η Loreen παραμένει το μεγάλο φαβορί για την νίκη, αν και έχει δει τις αποδόσεις της να μεγαλώνουν μετά το τέλος των προβών και την Φινλανδία να την πλησιάζει επικίνδυνα.

Η Σουηδία διαγωνίζεται στην 11η θέση στον 1ο Ημιτελικό της Τρίτης 9 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *