Melissa Mantzoukis: Καταθέτει πραγματογνωμοσύνη στο δικαστήριο από μαθηματικό για την απόδειξη των ισχυρισμών της!

Μια σημαντική εξέλιξη αποκαλύφθηκε λίγο νωρίτερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, TLIFE. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής, γνωρίζει από το περιβάλλον της Melissa Mantzoukis πως η νεαρή τραγουδίστρια θα καταθέσει στο επικείμενο δικαστήριο ειδική πραγματογνωμοσύνη από μαθηματικό, η οποία αποδεικνύει πως ο τρόπος υπολογισμού των αποτελεσμάτων της ΕΡΤ για την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2023 δεν συμβαδίζει με όσα είχε εξαγγείλει για την διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε πως η Melissa Mantzoukis έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της ΕΡΤ, ζητώντας αποζημίωση καθώς σύμφωνα με την ίδια και το δικηγόρο της, αυτή ήταν η νικήτρια της διαδικασίας επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, αν η ελληνική δημόσια τηλεόραση είχε τηρήσει τα όσα είχε ανακοινώσει σχετικά με τον τρόπο ψηφοφορίας της καλλιτεχνικής επιτροπής και της επιτροπής κοινού.

Σε δική μας συνομιλία με τον δικηγόρο της Melissa Mantzoukis, η πλευρά της νεαρής τραγουδίστριας επιφυλάσσεται για επιπλέον νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου (μέλη της 7μελούς επιτροπής, διοίκηση της ΕΡΤ), αμέσως μετά την έκβαση του επικείμενου δικαστηρίου και εφόσον φυσικά δικαιωθεί σε αυτό.

Το δικαστήριο της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουνίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Καλά κάνει η μέλισσα να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για αυτούς που οδήγησαν την χώρα μας στον αποκλεισμό.

    Απάντηση
  2. Louis
    Louis says:

    Καλά κάνει η κοπέλα! Έχουν μάθει στην ΕΡΤ μια ζωή να κάνουν ότι θέλουν. Κάποιος πρέπει να τους δώσει ένα μάθημα GO MELISSA

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *