Η πρώτη δήλωση της Melissa Mantzoukis μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας!

Μία δήλωση από το περιβάλλον της Melissa Mantzoukis, μεταδόθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό. Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε στην επιτροπή κοινού, την πρώτη θέση με τεράστια διαφορά, αλλά έχασε το εισιτήριο για την Eurovision, εξαιτίας της 7μελους επιτροπής της ΕΡΤ, σχολίασε πως η δικαστική υπόθεση που έχει με την ΕΡΤ δεν έχει καμία σχέση με τον Victor Vernicos και την τύχη του στο διαγωνισμό.

Από το φιλικό περιβάλλον της Μελίσσα μάθαμε ότι η ίδια έχει καταθέσει στο δικαστήριο έκθεση μαθηματικού πραγματογνώμονα, που αποδεικνύει ότι η 7 Μέλης επιτροπή της ΕΡΤ αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, για να μπορέσει να της στερήσει την νίκη που της έδωσε το κοινό , στην τελική φάση μεταξύ τριών τραγουδιών κατέταξε την συμμετοχή της στην 5η θέση ανάμεσα σε 3 τραγούδια !! Τέλος τους προκαλεί μεγάλη εντύπωση γιατί η ΕΡΤ στο δελτίο τύπου της επέλεξε να μην αναφερθεί στην τελευταία φάση της ψηφοφορίας της επιτροπής της ανάμεσα σε 3 τραγούδια αλλά μόνο στην προγενέστερη ανάμεσα σε 5.

Υπενθυμίζουμε πως μέσα στον Ιούνιο θα συζητηθεί η αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της ΕΡΤ η Melissa Mantzoukis. Πρόσφατα ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, κ. Ζωτιάδης αποκάλυψε πως έχουν στα χέρια τους πραγματογνωμοσύνη από μαθηματικό, που αποδεικνύει ότι η ΕΡΤ δεν τήρησε τους όρους της εξαγγελθείσας διαδικασία.

Η πλευρά της Melissa Mantzoukis μάλιστα επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά και κατά των εφτά μελών της επιτροπής, ανάλογα με την έκβαση αυτής της δίκης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Ελπίζω το δικαστήριο να έχει θετική έκβαση για την μέλισσα ώστε στη συνέχεια να στραφεί και στα μέλη της επιτροπής της ΕΡΤ που δεν έχει τη γνώση ούτε τη διάθεση με τις επιλογές της να εκπροσωπηθεί όπως πρέπει η χώρα μας και να έχει διακρίσεις σε αυτόν τον ανταγωνιστικό θεσμό αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές τότε μας περιμένουν τα ίδια και χειρότερα του χρόνου .

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Περιμένω τη δικη και εύχομαι να τιμωρηθεί και νομικά η ξεφτιλΕΡΤ.
    Μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, από μηνύματα στα σοσιαλ, δημόσιες τοποθετήσεις, ως και δίκες. Οι άνθρωποι το αξίζουν τόσο φτύσιμο και άλλο τόσο.

    Απάντηση
  3. El Tasso
    El Tasso says:

    Να απολύσει η ΕΡΤ όλη την επιτροπή που έστειλε ένα ανήλικο προσκοπακι, τύπου Χιούι, Λιούι, Ντιούι…να μας εκπροσωπήσει με ένα τραγούδι της πλάκας!
    Βερνίκος κότερα
    και μη χειρότερα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *