Victor Vernicos: ”Απλά πιστεύω δεν ήταν στην μοίρα μου”

Πριν λίγο ο εκπρόσωπος της χώρας μας, Victor Vernicos βρέθηκε στο Μedia Center και μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν τον διαγωνισμό στο Λίβερπουλ.

Από ολόκληρη την εμπειρία του διαγωνισμού σίγουρα κρατάει την αγάπη των fan και εκτιμά ιδιαιτέρως τον κόσμο της Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μόλις γυρίσει στην Ελλάδα είναι να γράψει ένα καινούργιο τραγούδι.

Για την χθεσινή του εμφάνιση στον ημιτελικό της Eurovision ο ίδιος δήλωσε:

“Ένιωσα πολύ ωραία στη σκηνή και δεν είχα πολύ άγχος! Ήμουν πολύ ευχaριστημένος, τα έδωσα όλα αν και θεωρώ ότι δεν ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και δεν ξέρω αν ήταν στο χέρι μου να πάει καλύτερη η συμμετοχή.”

“Δουλεύω πολύ σκληρά και πιστεύω πως με την πρόκριση στον τελικό θα τα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα!”

“Εξακολουθώ να πιστεύω στην εμφάνιση και στο τραγούδι μας! Απλά πιστεύω δεν ήταν στην μοίρα μου!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, ενώ στην ερώτηση για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικά, ο ίδιος δήλωσε:

“Θα μπορούσαν πολλοί παράγοντες να ήταν διαφορετικοί αλλά δεν μετανιώνω τίποτα!”

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Victor Vernicos μία μέρα μετά τον Β’ Ημιτελικό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τι εξελίξεις!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Αχ ρε μάγκα! Σε παω τερμα, είσαι τόσο αυθεντικός και ειλικρινής. Ντροπή στην ερτ που τον άφησαν μόνο του στη σκηνή. Θεωρώ φταίει και η παρουσία, αν ήταν καθιστός με μια κιθάρα και λιγο παιχνίδι με την κάμερα με μικρά εφε θα χαμε περάσει, ειδικά σε αυτόν τον ημιτελικό με τόσο άθλιες συμμετοχές. Δυστυχώς αποδυναμώθηκε το τραγούδι με το staging και φάνηκε και στο recap που πραγματι ξεχνάγαμε εμεις την συμμετοχή μας, φανταστείτε οι ξένοι. Του χρόνου ολικό φορματ και επιστροφή σε έθνικ θα χε φάση…είδωμεν!

    Απάντηση
  2. Aγγελική
    Aγγελική says:

    Δυστυχώς, δεν έχει καμία συναίσθηση, το καλάμι καβαλημένο και πάει… Όλα ήταν μαμάτα αλλά φταίει η μοίρα και το κακό το ριζικό μας… Για όλους εσας που λέτε οτι “δε φταίει το παιδί”…

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Ο τελευταίος που φέρει ευθύνη είναι. Είπε σε δηλώσεις ότι δεν ήταν γ καλύτερη του εμφάνιση αλλά έδωσε όλη την ενέργεια του. Έκανε αυτοκριτική..

      Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Δεν φταίει η μοιρα όταν το τραγούδι είναι χλιαρό και η σκηνική παρουσία ανεμπνευστη σε κάποιο θέματα την μοίρα την φτιάχνουμε μόνη μας

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *