Victor Vernicos: “Θα δείτε αρκετές εκπλήξεις και καινούργια πράγματα από εμένα στο Δεύτερο Ημιτελικό!” | Exclusive Interview

Ο Victor Vernicos, ο Έλληνας εκπρόσωπος της Eurovision 2023 μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun και τον Αποστόλη Ματάμη, από το Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην καρδιά του φετινού διαγωνισμού!

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Eurovillage, αμέσως μετά την ερμηνεία του στη σκηνή και ήταν πολύ ενθουσιασμένος με αυτό:

“Το λάτρεψα! Είμαι έτοιμος για τον ημιτελικό μου, καθημερινά λατρεύω τα θετικά vibes αυτής της πόλης, οι άνθρωποι είναι υπέροχοι!”

Τον ρωτήσαμε αν νιώθει πιο άνετα να ερμηνεύει και να παίζει με την κιθάρα του ταυτόχρονα, από ότι χωρίς.

“Η κιθάρα είναι πλέον μέρος του σώματός μου, αλλά είμαι εντάξει να παίξω χωρίς αυτήν!”

Είναι μια μοναδική εμπειρία για κάποιον να μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα του, ειδικά αν είσαι ένα αγόρι 16 ετών όπως είναι ο Βίκτωρ. Ποιο ήταν όμως το highlight της εμπειρίας του αυτής;

“Χθες το βράδυ στο Euroclub η ενέργεια ήταν καταπληκτική ενώ έπαιζα, τώρα έφτασαν και τα ξαδέρφια μου από τη Δανία στο Λίβερπουλ για να με παρακολουθήσουν στον ημιτελικό μου και αυτό με έκανε πολύ χαρούμενο!”

Στα socials του, αστειευόταν ότι φέρνει τον ήλιο όπου κι αν πάει. Την ημέρα της συνέντευξης σοβαρολογούσε:

“Είναι γεγονός ότι μια φορά που πήγαμε στη Δανία με τη μητέρα μου ήταν το καλύτερο καλοκαίρι των τελευταίων 40 ετών και μετά ο καλύτερος χειμώνας εδώ και 25 χρόνια! Η μητέρα μου, η οικογένειά μου, εγώ και η Ελληνική αποστολή, όλοι φέρνουμε τον ήλιο!”

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή του ανέφερε ότι δεν δίνει σημασία και πρόσθεσε:

“Δίνω κυρίως στους θαυμαστές μου ανεβάζοντας πράγματα στα social μου, αλλά δεν δέχομαι καμία αρνητική ενέργεια ή άσχημα σχόλια για εμένα ή την απόδοσή μου. Έχω βρει την εσωτερική μου ισορροπία!”

Όταν αναφέραμε ότι ο τύπος εκτιμά πολύ το τραγούδι του, ήταν πραγματικά χαρούμενος για αυτό και απάντησε επίσης στα σχόλια του Βρετανικού τύπου ότι η προφορά του είναι πολύ βρετανική.:

“Πήγαινα σε Βρετανικό σχολείο, μετά Αμερικάνικο, έχω και τα Δανέζικα γονίδια από τον μπαμπά μου. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η προφορά μου είναι μια μίξη Αμερικανικής, Βρετανικής και Δανέζικης προφοράς!”

Είναι έτοιμος ο Victor να εμφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης στο δεύτερο ημιτελικό; Σχολιάζει:

“I’m ready, I just need to rest a bit, because I sing a lot and I go to the parties that all delegations attend.”

Είμαι έτοιμος, απλά πρέπει να ξεκουραστώ, γιατί τραγουδάω πολύ και πηγαίνω στα πάρτι στα οποία συμμετέχουν όλες οι αποστολές:

“Θα δείτε μερικά νέα πράγματα από εμένα, θα είναι έκπληξη για όλους σας!”

Τέλος, ο Βίκτωρ έχει ένα μήνυμα για όλους τους αναγνώστες του Eurovisionfun:

“Σας αγαπώ! Είμαστε έτοιμοι! Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας! Το μόνο που χρειάζομαι είναι η θετική σας ενέργεια, αν το έχω αυτό, τότε θα φανεί και στα αποτελέσματα!”

Τέλος, ερμήνευσε την κανονική και επίσημη εκδοχή του “What they say”:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Αχαμ ναι μας επεισαν….Ειδικα αν ειναι σαν τις εκπληξεις που περιμεναμε και πριν σωθηκαμε.Βλεπει τωρα οτι ολοι τους καταλαβαν και τον βγαζουν να λεει αρλουμπες

    Απάντηση
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλησπέρα σε όλους!

    Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε πριν τα 20 ή και λίγο μετά (και ζηλεύω απίστευτα για αυτό), οπότε δεν θυμάστε κάποια πράγματα από τα παλιά…

    Προσωπικά έχω κουραστεί ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΩΡΑ, συμμετοχές που δεν θα πάνε καλά και το ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι και οι ίδιες, να λένε πως θα δείτε εκπλήξεις λίγο πριν τους ημιτελικούς ή τον τελικό…

    ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *