Victor Vernicos: “Με τον αποκλεισμό στεναχωρήθηκα για λίγο, αλλά όχι για πολύ!”

Η κάμερα του Breakfast@Star πέτυχε τον νεαρό φετινό εκπρόσωπο της χώρας στο αεροδρόμιο λίγο μετά την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη! Ο Βίκτωρας βρισκόταν εκεί με την Ελληνική σημαία και την κιθάρα του, ενώ στο πλευρό του ήταν και ο σκηνοθέτης της αποστολής Κωνσταντίνος Ρήγος.

Αρχικά, ο Βίκτωρας ζητήθηκε να κάνει κάποιες δηλώσεις για το αποτέλεσμα του διαγωνιμού.

“Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας για να πάμε τελικό και να τα πάμε πολύ καλά, αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά με την άλλη έννοια και άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά (από το αποτέλεσμα).

Για τη μη πρόκριση στεναχωρήθηκα για λίγο, αλλά όχι για πολύ.”

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Βίκτωρα γιατί φυγαδεύτηκε μετά τον δεύτερο αποκλεισμό και δεν έκανε κάποιες δηλώσεις, άνθρωπος της αποστολής σταμάτησε τον Βίκτωρα από το να απαντήσει και πήρε το λόγο λέγοντας:

“Ωπα ωπα, cut! Δεν φυγάδευσε κανείς κανέναν, η πόρτα του ξενοδοχείου η κεντρική είναι κλειδωμένη και μπαίνουμε πάντα από την πλαϊνή, άρα κάποια που τα έχετε πει μόνοι σας μην τα ρωτάτε!

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι πήγε λάθος και η Ελλάδα αποκλείστηκε, έσπευσε να πάρει το λόγο ο Κωνσταντίνος Ρήγος και δήλωσε:

Τίποτα δεν πήγε λάθος! Ένας διαγωνισμός είναι!

Έπειτα, μια δημοσιογράφος ρώτησε και τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού και αναφέρθηκε και στο κομμάτι της Μελίσσας που έλαβε την προτίμηση του κοινού αλλά όχι της κριτικής επιτροπής.

“Αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν έχω ακούσει Χριστό!”

Τέλος, σχολίασε και ο ίδιος την εμφάνιση του και το αν είχε άγχος.

“Τα έδωσα όλα, κάποιοι είπαν πως ήμουν αγχωμένος, δεν ήμουν αγχωμένος! Δεν θα άλλαζα τίποτα!

Το What They Say συγκέντρωσε 14 βαθμούς στον ημιτελικό του, συγκεκριμένα το δωδεκάρι της Κύπρου και δύο από την Αρμενία, και τερμάτισε στην 13η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=gJSZA0Zh2xU

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Ποια άλλα πράγματα είναι σημαντικά κατά τον Βερνίκο? η αποστολή του ήταν να περάσει η χώρα μας τον ημιτελικό αντί αυτού έγινε ο τρίτος εκπρόσωπος που στέρησε από τη χώρα μας την παρουσία της από τον μεγάλο τελικό επιπλέον με βάση την βαθμολογία που έλαβε στον ημιτελικό το τραγούδι δεν άρεσε καθόλου για αυτό και ψηφίστηκε μόνο από Κύπρο και Αρμενία αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Απάντηση
  2. Elena
    Elena says:

    Κοίτα , φάνηκε ότι ηταν και αγχωμενος και τρομαγμενος τώρα το λίγο δεν το αντιλαμβάνομαι.
    Τα άλλα πράγματα που λέει ούτε εγω τα καταλαβαινω αλλά οκ.
    Μπράβο που το έχει πάρει τόσο ψύχραιμα πάντως , εμείς είμαστε στα πατώματα πάντως.

    Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Άγνοια κινδύνου και αποτελέσματος. Δεν πειράζει, μικρός είναι, ας βλέπει την EU από το σπίτι του πλέον. Έχει καταγραφεί ως η χειρότερη συμμετοχή μας σε ημιτελικό ever. Nα του ευχηθώ όμως καλή επιτυχία στην καριέρα του, γιατί είναι ταλαντούχο παιδί, ασχέτως, αν ήταν κακή επιλογή για Eurovision φέτος!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αααα ναι το παιδί, ο 16χρονος…
    Από εκεί που δεν είχε καν στόχο, πριν ένα μήνα τώρα λέει δεν πετύχαμε το στόχο μας, θεωρεί πως όλα έγιναν σωστά και απλά φταίει το ότι ήταν ένας διαγωνισμός, φταίει η μοίρα η τύχη το ριζικό…
    Σε διαγωνισμό πανευρωπαϊκό εκπροσωπώντας τη χώρα σου πας για αν σκίσεις και πας με κομματαρα και ομάδα, όχι με ερασιτεχνικές μελωδίες και ακατάλληλους ανθρώπους γύρω σου. Αν θες να βγεις στο προσκήνιο και να γίνεις γνωστό στα μουσικά δρώμενα, πας στο x factor ή στο the voice όχι στη Eurovision με 0 εμπειρία.
    Καλά το τελευταίο “δεν έχω ακούσει Χριστό αυτα ανήκουν στο παρελθόν” προσωπικά μου επιβεβαιώνει ότι βολεύτηκε με όλη αυτή τη κατάσταση και σε βάρος άλλων συναδέλφων του και της συμμετοχής της χώρας προτίμησε την αυτοπροβολή του…
    Εκτός τόπου και χρόνου!
    Δεν πειράζει κύριε Βερνικε, πάτε κατά Δανία μεριά να στεριωσετε στην δισκογραφία της χώρας γιατί στην Ελλάδα, όντας η χειρότερη βαθμολογικά συμμετοχή με το χειρότερο παρασκήνιο που θα μπορούσε να υπάρξει δεν έχετε ελπίδες.
    Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λένε…
    Ιδού!

    Απάντηση
  5. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Εμείς στεναχωρήθηκαμε που δε δόθηκε το 12αρι της επιτροπής της ΕΡΤ στη Κύπρο παρά που αποκλείστηκαμε….ελπίζω να μη σκεφτεί να πάει και στους ολυμπιακούς του χρόνου γιατί δεν είναι και πολύ δύσκολο από αυτά που είδαμε φέτος….

    Απάντηση
  6. Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος says:

    Το παιδί δεν έχει αντίληψη και είναι λογικό. Είναι 16 πιστεύει και λεει οτι του πιπιλαει η ομάδα που μαζί απέτυχαν. Ακόμα δεν κατάλαβαν γτ κόπηκαν η κάνουν οτι δεν κατάλαβαν

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Όλοι μια χαρά καταλαβαίνουν από τον πιο μικρό όπως ο Βερνίκος μέχρι τον πιο μεγάλο υποτιμούν την νοημοσύνη μας

      Απάντηση
  7. Kathie
    Kathie says:

    Αρχικά με ποια άλλη έννοια πήγαμε καλά; Με το ότι “άρχισε το μουσικό ταξίδι” του Βίκτωρα; Είναι ένας διαγωνισμός και εφόσον δεν προκριθήκαμε ως χώρα στον τελικό, για τη χώρα πάντα και όχι για τα προσωπικά του Βίκτωρα, δεν έχει θετική πλευρά. Τελεία παράγραφος. Επίσης το ότι στενοχωρήθηκε λίγο δείχνει κατ’ εμέ μια αδιαφορία, δε λέω να αρχίσει να κλαίει και να ωρύεται ούτε ξέρω αν σαν προσωπικότητα είναι πιο απαθής αλλά ήταν αποτυχία για τη χώρα και είναι τουλάχιστον προκλητικό να λέει ότι “όλη κι όλη μου η στεναχώρια κράτησε να ξέρεις δυο τρεις ώρες το πολύ”. Φαίνεται ότι δεν κρίνεται η καριέρα του από αυτό ούτε η αποκατάστασή του γενικότερα και το αφήνω εκεί. Ακόμη το “τίποτα δεν πήγε λάθος, ένας διαγωνισμός είναι”, αν το πιστεύει πραγματικά, δείχνει ότι δεν αναγνωρίζει τα προβλήματα που οδήγησαν στον αποκλεισμό, είτε για αυτά ευθύνεται ο ίδιος, η ΕΡΤ, η σκηνική εμφάνιση. Το ένας διαγωνισμός είναι το άκουγα για το voice ή για το x factor που ο καθένας πάει ατομικά, η eurovision είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού στον οποίο δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τη χώρα σου. Εντάξει, μικρό παιδί είναι, θα ήταν πολύ άσχημο αν όλο αυτό του έκοβε τα φτερά αλλά ακούγεται λίγο υποτιμητικό για τον θεσμό όλο αυτό. Το ότι το σκάνδαλο της ελληνικής επιλογής ανήκει στο παρελθόν εντελώς φάουλ θα το κρίνει το δικαστήριο. Δε νομίζω να μην έχει ακούσει τίποτα, όλη η Ελλάδα ξέρει, αλλά όντως η ερώτηση ήταν πολύ άβολη και τον δικαιολογώ.

    Απάντηση
  8. louka
    louka says:

    Είναι πασιφανές πως το παιδί βρίσκεται σε άμυνα. Από τον σχολιασμό εδώ είναι φανερό ότι δεν λέμε να κατανοήσουμε πως είναι ένας διαγωνισμός και πάντα θα υπάρχει περίπτωση να αποτύχουμε, είτε γιατί έγινε λάθος επιλογή είτε γιατί δεν άρεσε το τραγούδι μας είτε γιατί υπήρχαν άλλα καλύτερα από το δικό μας. Με όλη αυτή την ανθρωποφαγία που μας διακατέχει, θέλετε κιόλας να δηλώνουν συμμετοχή οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες; Για να ακούσουν τα σχολιανά τους αν δεν τα καταφέρουν; Μόνοι μας απαξιώνουμε τον θεσμό με τις υπερβολικές αντιδράσεις μας.

    Απάντηση
    • Gus
      Gus says:

      Καμία σχέση….ο τρόπος επιλογής κρίνεται….
      Περίεργα πράγματα και μαθηματικά…..
      Το να μην πας κάπου καλά και να λες …προσπαθήσαμε κάναμε ότι καλύτερο είναι λογικό. Το να απαντάς αλαζονικά είναι άλλο…

      Απάντηση
      • louka
        louka says:

        Δεν είδα κάποια αλαζονεία. Αυτό επαναλαμβάνει διαρκώς, ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δηλαδή τι θέλατε να πει; Τα πήγα χάλια, σταυρώσετε με; Εσείς στη θέση του αν είχατε ακούσει τόσα δε θα ήσασταν στην τσίτα; Ο τρόπος επιλογής ήταν αυτός που ήταν. Όλοι συμφωνούμε να αλλάξει.

        Απάντηση
  9. Nick_esc
    Nick_esc says:

    Ο Έλληνας εκπρόσωπος με τις απίστευτα εριστικές του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, επιβεβαίωσε όλους αυτούς που τού κάνουν επίθεση για το θράσος του να διεκδικεί και να κερδίζει (σσ:με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε) την ελληνική εκπροσώπηση. Κανείς δεν μπορεί πλέον μετά ΚΑΙ από αυτές τις δηλώσεις να υποστηρίξει “Έλα παιδάκι είναι”. Έχει και γονείς και ανθρώπους δίπλα του και μετά από τόσες μέρες από την παταγώδη αποτυχία του, θα έπρεπε να τού έχουν μάθει πώς να μιλάει. Και αν δεν ξέρει πώς να μιλάει ή πώς είναι ο σεμνός και ταπεινός άνθρωπος, καλύτερα να μασάει.

    Απάντηση
  10. Dennis
    Dennis says:

    Του χρόνου ας στείλουμε κάποιον και να βγει με στρινγκ στην σκηνή
    Εδώ πέρασε η Κροατία που βγήκαν στο τέλος με τα σωβρακα και να πεις ότι είχε φωνή πες πάει στο διάολο και καλά ήταν μια χώρα που δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό αλλά τελικά όχι μόνο πέρασε αλλά ήταν και η πρώτη χώρα από τον 1ο ημιτελικό που πέρασε

    Απάντηση
  11. KostasEV
    KostasEV says:

    Πήγε με το έτσι θέλω στην Eurovision, προερχόμενος από μια στημένη διαδικασία που πιθανότατα δε θα μάθουμε ποτέ αν μπλέχτηκε και η δική του πλευρά σε όλο αυτό.
    Σε μια Eurovision που έβλεπες καλό τραγούδι με τα κυάλια, η Μελισσα με την dream team έπιανε ήδη από την Αθήνα πεντάδα.
    Τραγικοί Ρηγος και Βερνίκος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *