Victor Vernicos: «Ήταν δικό μου φωνητικό πρόβλημα»!

Νωρίτερα σήμερα μέσα από την συχνότητα της εκπομπής «Γεια Σου», της Μαρίας Μπακοδήμου, παρακολουθήσαμε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε χθες ο Victor Vernicos στον Ισίδωρο Φίκαρη.

Ο δεκαεξάχρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας αναφέρθηκε σε πολλά διαφορετικά θέματα μεταξύ των οποίων το τεχνικό πρόβλημα των προβών, η ενδυματολογία καθώς και η σκηνική παρουσία του.

Η πρόβα

«Ναι, υπήρχε ένα τεχνικό προβληματάκι αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να φτιάξουμε με τη μία. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο την Πέμπτη. Ήταν δικό μου φωνητικό πρόβλημα, αλλά ήταν επειδή εγώ δεν άκουγα καλά»

Τα στοιχήματα

«Δεν βλέπω καθόλου τα στοιχήματα. Δεν με νοιάζουν. Το μόνο στοίχημα που υπάρχει είναι εγώ εναντίον του εαυτού μου»

Τα ρούχα

«Θέλαμε να βρούμε κάτι ήσυχο. Ένα γήινο χρώμα για να μην πάρει την προσοχή από το τραγούδι και την ενέργειά μου»

«Δεν πιστεύω ότι το ρούχο μου μοιάζει με αυτό του Theodor από τη Ρουμανία, είναι πάρα πολύ διαφορετικό»

«Στιλιστικά το έχουμε επιλέξει ώστε να δείχνει τον αθλητισμό μου. Θέλαμε να ντυθώ όπως ντύνομαι εγώ»    

Η σκηνική παρουσία

«Νιώθω τέλεια για τη σκηνική μου παρουσία. Τα τριάντα δευτερόλεπτα του staging που προβλήθηκαν πιστεύω ότι είναι από τα λιγότερα που έχουμε να δείξουμε. Η αρχή είναι πάρα πολύ ατμοσφαιρική»

«Ανυπομονώ να το δουν όλοι, σε πλήρη ροή και χωρίς τεχνικά προβλήματα που επισκίασαν όλη την εμφάνιση»

«Τα ελληνικά γράμματα τα βάλαμε γιατί η ελληνική γλώσσα είναι πολύ κοντά στη φιλοσοφία. Θέλαμε να δείξουμε αυτό το βάθος στους στίχους, γιατί εγώ έγραψα τους στίχους και γενικότερα οι στίχοι μου έχουν βάθος. Για αυτό θέλαμε να το ενισχύσουμε»

Ο ημιτελικός

«Πριν ανέβω στη σκηνή θα κάνω αυτό που κάνω πάντα. Θα μπω στην ενέργεια του τραγουδιού, θα χτυπήσω λίγο την πλάτη μου για να ξυπνήσω και θα σκεφτώ την οικογένειά μου πίσω στην Ελλάδα αλλά και όσους είναι, εδώ, μαζί μου»

«Την Πέμπτη να περιμένετε ότι θα τα δώσω όλα, όπως πάντα. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια πάνω στη σκηνή. Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα μας!»

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Εύχομαι να ισχύουν όλα αυτά που είπε για τα τεχνικά προβλήματα και την Πέμπτη να δούμε μια ωραία εμφάνιση.
    Αν βγει κάτι καλό τηλεοπτικά και με δεδομένο ότι έχουμε αρκετούς συμμάχους στον ημιτελικό μας ίσως περάσουμε στον τελικό έστω και οριακά.
    Αν όμως το αποτέλεσμα είναι ίδιο με αυτό της δεύτερης πρόβας,όσο και αν με στενοχωρεί η ιδέα,θεωρώ πως μια πρόκριση της Ελλάδος θα ήταν εις βάρος κάποιας άλλης χώρας.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι να ήταν καθαρά τεχνικό (λάθος μίξη και πρόβλημα του in ear)που επηρέασε το φωνητικό του. Τότε ναι , ίσως να προκριθεί οριακά. Αλλιώς, αν είναι δική του δυσκολία στο να τραγουδάει με in ear τότε δε νομίζω να αλλάξει πολύ…
    Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν έχουν μάθει να τραγουδάνε με in ear ακουστικά.
    Μένει να δούμε την πρόβα της Τετάρτης και φυσικά τον ημιτελικό.

    Απάντηση
  3. :)
    :) says:

    Μακάρι να αποδώσει ότι καλύτερο μπορεί. Νευριάζω με όσους λένε ότι δεν έχει καλή φωνή γιατί απλά δεν τον έχουν ακούσει στα τόσα τέλεια live που έχει κάνει. Εύχομαι τα καλύτερα στον Victor μας, η κριτική στα social είναι πολύ σκληρή δυστυχώς προς πολλούς καλλιτέχνες και είναι απαράδεκτο. Το έχω πει πολλές φορά αλλά είναι στην μόδα να κοροϊδεύεις πλέον στα social media.

    Απάντηση
  4. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Σε όλο το τραγούδι χοροπηδάς και είσαι σταθερός, σε εκείνα τα 30 δευτερόλεπτα δεν ήσουν, που σημαίνει ότι προφανώς υπήρχε τεχνικό πρόβλημα.

    Χαίρομαι που είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα την Πέμπτη. Αυτό θέλει ο διαγωνισμός. Ενέργεια και ζωή.

    Εύχομαι να δούμε το Σάββατο την Ελλάδα στον τελικό Βίκτορα.

    Καλή δύναμη. Γίνε το black horse για φέτος

    Απάντηση
  5. Music-Man
    Music-Man says:

    Ασχέτου αποτελέσματος, σαν τραγούδι, ειναι πολυ πιο αξιόλογο απο κάποια που μπορει να προκριθούν, επειδή μπορει να έχουν καλύτερο στήσιμο στην σκηνή και σχεδιασμό! Δεν νοιώθω προδομένος από το τραγούδι, άσχετα αν μ’ αρέσει η οχι.

    Εχουν υπαρξει χρονιές που θεωρούσα χάλια το τραγούδι μας, ανυπόφορα κακό και φωνητικές ικανότητες μετριοτατες! (Τρεχαντήρι, Χωρίς σκοπό, SAGARO, Clown, Afrodisiac π,χ) Το What they say, δεν ειναι μια τέτοια περίπτωση.

    Και ο μικρός εχει και καλή φωνή. Δεν ειναι άμοιρος ταλέντου! Θεωρώ οτι πολυ δύσκολα θα προκριθούμε, και μας σωζει ενα θαύμα, αλλα και πάλι, να ευχηθώ καλή επιτυχία

    Απάντηση
    • Dinle
      Dinle says:

      Ε όχι και καλύτερο το What they Say από Το Τρεχαντήρι, classic που το ακούμε οι φανς μέχρι σήμερα, σε αντίθεση με το Βερνίκου προβλέπω, όσο κι αν μου είναι συμπαθες.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *