Αυστραλία: Ακούστε το remix του “Te Deum” από τους Voyager!

Μπορεί ο φετινός διαγωνισμός να έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, οι συμμετέχοντες όμως δεν σταματάνε την δουλειά τους, να ασχολούνται δηλαδή με την μουσική. Κάποιοι ετοιμάζουν τα επόμενά τους βήματα, κάποιοι βρίσκονται ήδη σε περιοδείες και κάποιοι κυκλοφορούν καινούργια μουσικοί.

Οι Voyager, το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Αυστραλία στην φετινή Eurovision και της χάρισε την ένατη θέση, μας χαρίζουν ένα καινούργιο remix του “Te Deum”. To “Te Deum” πρόκειται για τον γνωστό σε όλους, ύμνο του Διαγωνισμού που ακούγεται πάντα ως το εναρκτήριο λάκτισμα της Eurovision.

Μπορείτε να ακούσετε το remix του “Te Deum” από τους Voyager στο παρακάτω βίντεο:

Αυτή η καινούργια εκδοχή του τραγουδιού έχει χρησιμοποιηθεί τον τελευταίο καιρό σε όλα τα βίντεο που παρουσιάστηκαν ως πρεμιέρα μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube, ως αντίστροφη μέτρηση.

Ο τραγουδιστής των Voyage, Danny, αναφέρει:

«Για τους Voyager, η δημιουργία της νέας μουσικής αντίστροφης μέτρησης για το YouTube για είναι ένα απόλυτο συνθετικό highlight. Το να μπορέσουμε να σφυρηλατήσουμε το αυθεντικό “Te Deum” με μερικούς όμορφους ατμοσφαιρικούς ήχους, συνθετικά της δεκαετίας του ’80, υψηλές κιθάρες τύπου Floyd και έντονο σασπένς ήταν πολύ ιδιαίτερο. Είναι ένα νεύμα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Eurovision, και προκαλεί αυτό το ζεστό αίσθημα προσμονής που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε: Είναι η ώρα της Eurovision!»

Τη μεγάλη χώρα της ηπείρου της Ωκεανίας εκπροσώπησε το συγκρότημα Voyager με το τραγούδι “Promise” τερματίζοντας στην 9η θέση με 151 βαθμούς, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι προκρίθηκε πρώτη από το δεύτερο ημιτελικό.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *