Γαλλία: Η La Zarra αποκλείστηκε από το Greenland Festival λόγω της χειρονομίας της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Actu.fr η φετινή εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Eurovision, La Zarra, αποβλήθηκε από το Ετήσιο Greenland Festival, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία στις 23 Ιουνίου, λόγω της περίφημης χειρονομίας που έκανε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του φετινού Μεγάλου Τελικού, αφού ανακοινώθηκε ότι είχε λάβει μόλις 50 βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού.

Η ίδια η La Zarra είχε κάνει μια επίσημη δήλωση στο Instagram αμέσως μετά τον Μεγάλο Τελικό, υποστηρίζοντας ότι η χειρονομία δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα σημάδι απογοήτευσης.

Στην επίσημη σελίδα του Greenland Festival στο Facebook αναφέρεται ότι ο αποκλεισμός της La Zarra από το φετινό φεστιβάλ αποδίδεται στο ότι είναι «πέρα από κάθε έλεγχο» και ότι «ζητούν συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», ευχαριστώντας το κοινό για την κατανόησή του.

Η La Zarra εκπροσώπησε τη Γαλλία με το τραγούδι της “Evidemment”, φτάνοντας στη 16η θέση στον Μεγάλο Τελικό της φετινής διοργάνωσης στο Λίβερπουλ.

Πηγή: Actu

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *