Γεωργία: Η Anastasia Vasadze θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία στη Junior Eurovision 2023!

Απόψε, ήταν η σειρά της Γεωργίας να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπό της για τον διαγωνισμό της Junior Eurovision 2023. Η επιλογή έγινε μέσω του format Ranina 2023, νικήτρια του οποίου στέφηκε η Anastasia Vasadze, ενώ το τραγούδι της θα επιλεγεί σε ένα μεταγενέστερο στάδιο.

5 νεαροί καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν απόψε για να κερδίσουν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας τους στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2023. Συγκεκριμένα, οι 5 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι εξής:

  • Tako Tomashvili
  • Soso Chachua
  • Anastasia Berishvili
  • Anastasia Vasadze
  • Gabriel Lomsadze

Ο νικητής επιλέχθηκε από μια τριμελή επιτροπή μουσικών, η οποία και αποφάσισε βάσει 4 κριτηρίων: φωνητική απόδοση, ερμηνεία, καλλιτεχνικότητα και συνεργασία. Η ακριβής κατάταξη δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί.

Η Anastasia είναι η 2η καλλιτέχνης που επιλέγεται για τη φετινή Junior Eurovision και αποτελεί διάδοχο της Mariam Bigvava, η οποία και επροσώπησε τη Γεωργία πέρυσι με το τραγούδι της “I Believe“.

H Junior Eurovision 2023 θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου στη Νίκαια της Γαλλίας, ενώ μέχρι ώρας 13 χώρες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Junior Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *