Ελλάδα: Δύο νέες και ταλαντούχες τραγουδίστριες ονειρεύονται να βρεθούν στην Eurovision!

Κατά καιρούς πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που δηλώνουν ότι θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ή την Κύπρο, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ανάμεσα τους και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες, που επιθυμούν να ζήσουν έντονα, αυτή την εμπειρία.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους, δύο νέες και ταλαντούχες τραγουδίστριες, δηλώνουν θετικές να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, στον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Η Φαίη Θεοχάρη είναι μια ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, που μόλις έκανε το πρώτο της δισκογραφικό βήμα, με το τραγούδι «Δεν Πας Αλλού», ένα ρυθμικό κι ανεβαστικό single, με έντονο μουσικό «άρωμα» Ελλάδας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Talk To Mad και στους Dat Lilly και Αλέξη Μαρκάζο, η νεαρή τραγουδίστρια που τραγουδάει αποκλειστικά ελληνικά κομμάτια, δήλωσε πως ονειρεύεται από μικρή να βρεθεί στην Eurovision.

Nafsica

Την Nafsica, την γνωρίσαμε στα δώδεκα μόλις χρόνια της, όταν είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι με δική της μάλιστα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από την Universal Ελλάδος. Το κοριτσάκι αυτό έγινε αμέσως γνωστό μιας και το τραγούδι της με τίτλο «Κάνω όνειρα» έγινε επιτυχία. Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν πίσω από την μεγάλη αυτή επιτυχία της εποχής.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Talk To Mad και στους Dat Lilly και Αλέξη Μαρκάζο, η νεαρή τραγουδίστρια που τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά κομμάτια, δήλωσε πως θα πήγαινε στην Eurovision, είτε με μπαλάντα, είτε με χορευτικό κομμάτι, αν και προτιμάει την μπαλάντα.

Θα θέλατε να δείτε κάποια από τις δύο τραγουδίστριες στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

 

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όχι και όχι.
    Φέτος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να γίνει ανάθεση σε μεγάλο εγχώριο όνομα (έχουν δηλώσει αρκετοί ενδιαφέρον) με σκοπό να αναζωπυρωθεί το χαμένο ελληνικό ενδιαφέρον για το διαγωνισμό που η γελοία φετινή διοίκηση της ΕΡΤ γκρέμισε εν μία νυκτί!
    Οποιοσδήποτε άλλος φιλόδοξος,νέος καλλιτέχνης καλό θα ήταν να περάσει από διαδικασία εθνικου τελικού και να διεκδικήσει το χρίσμα! Αν δεν είναι η Φουρέιρα, η Παπαρίζου,οι μέλισσες η Marina κλπ δεν δικαιολογείται η απευθείας επιλογή σε πρόσωπα τύπου argo και Βίκτωρα.

    Απάντηση
    • ...
      ... says:

      Γιατι έχεις σίγουρο πως ένα μεγάλο όνομα μπορεί να μας πάει ψηλά; Και η Νορβηγία και η Φινλανδία φέτος έστειλαν πολύ άγνωστους καλλιτέχνες κ πήγαν πολύ ψηλά. Αντίθετος η Σλοβενία που έστειλε ένα πολύ μεγάλο όνομα φλοπαρε

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Γενικά σχόλια/απαντήσεις:
      -Δεν θα έλεγα προσωπικά και πολύ καινοτόμο το tattoo… Ήρθε όμως η Λορίν με ακριβώς την ίδια πρόταση και έσκισε!Την ίδια τύχη θα είχε και η Φουρέιρα. Θα πήγαινε εξίσου καλά.
      -Εγχώριο όχι, γνωστό όμως ναι που θα τραβούσε τα βλέμματα εντός και εκτός χώρας
      – Τη σύγκριση με τον karijaa και την Alessandra τη θεωρώ ατυχής. Και οι δύο είχαν κάποια εμπειρία και σαφώς διεκδίκησαν την εκπροσώπηση της χώρας τους μέσω ολόκληρης εθνικής διαδικασίας. Δεν τους χαρίστηκε, όπως στο βίκτωρα και στους Argo ενώ δεν είχαν αφενός εμπειρία και αφετέρου τραγούδι. Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι όνομα τύπου Φουρέιρα θα πάει απλά για να πάει όπως έκαναν άλλοι; Δεν νομίζω…
      Επίσης η Σλοβενία έστειλε μεγάλο όνομα για να οδηγήσει τη χώρα στον τελικό και να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των Σλοβένων, και μια χαρά τα κατάφεραν για τα δεδομένα τους. Κοινώς αν δεν βάλεις τα θεμέλια δε θα χτίσεις κάτι μεγάλο, και τώρα τα θεμέλια μετά από τα φετινά ρεζιλικια και τα εξευτελιστικά χαμηλά ποσοστά μόνο ένα μεγάλο όνομα μπορεί να τα θέσει. Αν τώρα, όπως κάνει η ΕΡΤ χτίζει και γκρεμίζει σαν άλλο γεφύρι της Άρτας τι να πω; Ας αποχωρήσουν αφού δεν τους ενδιαφέρει να πηγαίνουμε καλά και οπότε τύχει θα έρχονται ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ καλές θέσεις.

      Απάντηση
  2. Panos
    Panos says:

    Αν η Ανδρομάχη αποκλείστηκε με παρόμοιο στιλ και με πολύ λιγότερο ελληνικό στίχο, η Φαίη δε μπαίνει ούτε με αίτηση στην πρεσβεία μας στη Στοκχόλμη. Η Ναυσικά είναι σαφώς καλύτερη, θα την προτιμούσα με ελληνικό στίχο όπως το τραγούδι που έχετε εδώ, κάτι αρκετά πιο δυναμικό σε Tempo και με χορευτικά στοιχεία. Βεβαίως κι αυτή πριν πάει στη Γιουροβίζιον θα χρειαστεί να ανοιχτεί στο ευρύτερο κοινό για να τη μάθει ο κόσμος και να τη στηρίξει κι όχι να βγαίνει να την στολίζει η κυρά Σούλα από Αιγάλεω κι ο κυρ Παντελής από Κερατσίνι που νομίζουν ότι οι μόνοι Έλληνες τραγουδιστές είναι ο Πλούταρχος και η Θεοδωρίδου

    Απάντηση
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ says:

    Καμία από τις δύο… στη eurovision 2024 χρειάζεται απευθείας ανάθεση σε έμπειρο καλλιτέχνη … με ψαγμένο τραγούδι και οργάνωση..

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Δεν είναι καν σίγουρο το ότι κάποιος έμπειρος θα είναι η κατάλληλη συμμετοχή ή θα έχει καλή πρόταση απλώς και μόνο επειδή είναι έμπειρος. Η Τάμτα, η Ανδρομάχη και η Τσαγκρινού είναι πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα.

      Απάντηση
  4. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Σε ένα εθνικό τελικό να τις δούμε…για απευθείας ανάθεση με τίποτα…η ένας Εθνικός τελικός με διάφορους καλλιτέχνες ή μια απευθείας ανάθεση σε μεγάλο όνομα

    Απάντηση
  5. Apostolos Bogiannos
    Apostolos Bogiannos says:

    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους. Τα έχω πει στα LIVE και θα τα πω και εδώ! Το μεγάλο όνομα δεν μας εγγυάται καμία καλή θέση, καμιά επιτυχία! Και η Loreen που κέρδισε σιγά το όνομα, με την μοναδική της επιτυχία να είναι το Euphoria. Τα περισσότερα μεγάλα ονόματα στην Eurovision έχουν αποτύχει, ενώ έχουμε δει πόσοι νέοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες έχουν σκίσει. Όσοι πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να πάει η Μαρίνα ή ο Αργυρός ή όσοι αναφέρετε δεν έχετε ιδέα μάλλον τι γίνεται και που ζείτε. Τέλος, όσοι περιμένετε μεγάλα ονόματα στις προτάσεις μας, θα περιμένετε πολύ. Όλοι αυτοί δεν αποτελούν κάποια πρόταση αλλά όνειρα ανεκπλήρωτα. Όλες οι προτάσεις μας έχουν αποδειχθεί ταλαντούχες και με νόημα. Τώρα αν επιλέχθηκε κάτι άλλο που μας έφερε μια ακόμα αποτυχία, αυτό που φταίει λιγότερο ήταν ότι ο καλλιτέχνης ήταν ανερχόμενος. Σας ευχαριστώ!

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Συγγνώμη αλλά η δικιά σας ιστοσελίδα δεν πρότεινε το Γιάννη Φιλιππάκη πέρυσι;! Αυτό δεν ήταν ανεκπλήρωτο όνειρο;! Ίσως ακόμη πιο ανεκπλήρωτο από τον Αργυρό μιας και ο Φιλιππάκης δεν εξέφρασε ποτέ ενδιαφέρον για την eurovision σε αντίθεση με τον Αργυρό. Δε γίνεται καλλιτέχνες τύπου Φουρέιρα και Αργυρός να λένε ότι θα σκεφτόντουσαν να εκπροσωπήσουν τη χωρά και επειδή μας διακατέχει μια ηττοπάθεια και ένας σνομπισμός προς τα είδη να μην μπαίνουμε καν στο κόπο να τους προτείνουμε. Με αυτή την ιδιοσυγκρασία δεν θα πάμε πότε μπροστά.

      Η Νόα Κιρέλ είπε το ναι στο να εκπροσωπήσει το Ισράηλ στη eurovision ενώ είχε ήδη υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Def Jam Records της Αμερικής aka μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές του κόσμου.
      Ο Marco Mengoni δέχτηκε να εκπροσωπήσει την Ιταλία ενώ είχε ήδη πάει μία φόρα και πλέον ήταν ο μεγαλύτερος σταρ της Ιταλίας.
      Η Σλοβενία διέκοψε το EMA για να κάνει απευθείας ανάθεση στους Joker Out που την έφεραν πίσω στο μεγάλο τελικό.

      Απάντηση
      • Apostolos Bogiannos
        Apostolos Bogiannos says:

        Επειδή θέλετε αποκαλύψεις ο Φλιππάκης δεν προτάθηκε τυχαία! Υπήρξε προσέγγιση! Οι προτάσεις πρέπει να στείλουν και συμμετοχή στην ΕΡΤ και όχι μόνο αυτό. Αν θέλετε Αργυρούς και Φουρέιρες ψάξτε αλλού!

        Απάντηση
        • Γιάννη
          Γιάννη says:

          Ναι την θυμάμαι πολύ καλά τη προσέγγιση… Ένα email από ΕΡΤ που το αποκάλυψε ο ίδιος σε μία συνέντευξη καθώς γελούσε… Ας στείλει η ΕΡΤ email και σε Αργύρο και Φουρέιρα τότε. Τόσο δύσκολο είναι; Θα τους το γράψω εγώ αν δυσκολεύονται τόσο.

          Απάντηση
  6. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    Δεν κατανοώ για ποιο λόγο θέτουμε εξαρχής τον πήχυ τόσο χαμηλά ξεκινώντας από ονόματα γ εθνικής όπως αυτά (καλά, η σύγκριση με τη Λορίν, ασχολίαστη). Η ΕΡΤ ν’ανασκουμπωθεί και να προσεγγίσει κάποιον γνωστό καλλιτέχνη, ώστε να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του κοινού για τη γιουροβίζιον, το οποίο είναι πολύ χαμηλό τα τελευταία χρόνια. Προφανώς και κανείς δεν μας εγγυάται ένα καλό αποτελέσμα, αλλά από σταρλετίτσες ανύπαρκτες όπως αυτή η Φαίη, καλύτερα θα είναι τα πράγματα.

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      Ένας καλλιτέχνης με δύο επιτυχίες μόνο επιτυχημένος δεν είναι! Και δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει το ενδιαφέρον των Ελλήνων με το Τελικό αποτέλεσμα; Επίσης το μεγάλο όνομα δύσκολα να δεχτεί για πάρα πολλούς λόγους.

      Απάντηση
  7. Agirigos
    Agirigos says:

    Αν η ΕΡΤ έχει χιούμορ –> Του χρόνου Μελίσσα με μουσική/στίχοι Κ.Μπίγαλη και τίτλο “Ντίρι,ντίρι το μηνυτήρι” 😀
    Αν η ΕΡΤ σοβαρευτεί –> Διαγωνισμό και όσοι πιστοί προσέλθετε για την κρίση από τους ‘Έλληνες τηλεθεατές.

    Απάντηση
  8. Sakis
    Sakis says:

    Βλέποντας τα σχόλια δεν μου κάνει εντύπωση πόσο τοξικοί είναι οι Έλληνες φαν! Οι κοπέλες είναι καλύτερες από κάτι φρούτα που είχε φέτος και πέρσι η Επιτροπή της ΕΡΤ στην τελική επιλογή της…..

    Απάντηση
  9. Elena
    Elena says:

    Ο λόγος που πλέον οι φαν ζητάνε μεγάλο όνομα είναι για να αισθανθούν μια ασφαλεια και στο φωνητικό και στο οπτικό αποτέλεσμα και ένας γνωστός επιτυχημένος καλλιτέχνης είναι ότι πρέπει.
    Από εκεί και πέρα θα έλεγα ναι σε ένα μικρότερο όνομα αν υπήρχε κάποιου είδους εμπειρία σε μουσικές σκηνές και είχε μια άνεση, ιδανικά σε εθνικό τελικό.

    Απάντηση
  10. Orpheus
    Orpheus says:

    Το ότι προτείνετε τη Φαίη Θεοχάρη δείχνει πραγματικά πόσο ψαγμένοι είστε! Πρόσφατα την ανακάλυψα και η 1η μου αντίδραση μόλις άκουσα το τραγούδι της ήταν: “Αυτή πρέπει να πάει Eurovision ΧΘΕΣ”! Θα χαρώ πάρα πολύ να στείλουμε αυτή, επιτέλους να νιώσουμε λίγο Ελληνικό αέρα ρε αδερφέ!

    Απάντηση
  11. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Εγώ θα έλεγα όχι στη Φαίη για έναν και μοναδικό λόγο – είναι πρόταση της Panik. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να εμφανίσει πολλά red flags (πέρα από τη Φουρέιρα, ΚΑΜΙΑ άλλη πρόταση της Panik δεν τα έχει πάει πολύ καλά στη Eurovision για να μην πω ότι κάποιες έχουν φλοπάρει)

    Η Ναυσικά με ιντριγκάρει και δε θα έλεγα όχι.

    Απάντηση
  12. Giorgos
    Giorgos says:

    Προσωπικά προτιμώ νέους καλλιτέχνης! Ο Αργυρός δεν έχει να κερδίσει κάτι μόνο να χάσει. Το ίδιο ισχύει και για Παπαρίζου και Φουρέιρα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *