Ελλάδα: Με την Λίλα Τριάντη (LILA) στην Eurovision 2024;

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα για την Eurovision της επόμενης χρονιάς, εμείς εδώ όμως στο EurovisionFun, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και εκμεταλλευόμενοι την ραστώνη του καλοκαιριού, τις επόμενες ημέρες θα προτείνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας κάποιους καλλιτέχνες που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν στην Σουηδία, φέρνοντας μας πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Ξεκινώντας αυτή την σειρά των άρθρων, θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο, την Λίλα Τριάντη (LILA), που ήδη με το τελευταίο της Single, βρίσκεται στην κορυφή, όλων των ελληνικών πλατφορμών μουσικής.

Η Λίλα είναι 30 ετών και κατάγεται από τα Φάρσαλα. Μπορεί με την εντυπωσιακή παρουσίας της να ξεχώρισε στον έκτο κύκλο του «X Factor», αλλά είχε δισκογραφία νωρίτερα, και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως η Τάμτα, οι MEΛΙSSES και ο Χρήστος Δάντης.

Μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια, ο πατέρας της έπαιζε μπουζούκι και ο αδερφός της πιάνο και κιθάρα και σήμερα είναι ένας πετυχημένος μουσικός παραγωγός.

Με την βοήθεια της Μελίνας Ασλανίδου κατάφερε να φτάσει μέχρι την 9η θέση του σόου, ενώ μας χάρισε δυνατές  εμφανίσεις ξεσηκώνοντας το κοινό, αλλά και λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια από τους Γιώργο Θεοφάνους και Χρήστο Μάστορα.

Το 2020 κυκλοφόρησε από την τότε δισκογραφική της PANIK RECORDS, το up-tempo τραγούδι, «1 Brosta» και τρέλανε το Tik Tok, καθώς η χορογραφία της είχε γίνει ένα από τα μεγαλύτερα challenges!

Πλέον ανήκει στην δισκογραφική εταιρία Barcode Entertainment και αποτελεί ίσως την πιο επιτυχημένη γυναίκα ubran pop τραγουδίστρια, ενώ το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο EP της με τίτλο XITANA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@lilatrianti)

Η σύγχρονη ματιά και ήχος της Λίλας, πιστεύουμε πως θα ήταν μία έξυπνη και ενδιαφέρουσα επιλογή για την Eurovision 2024.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Λίλα Τριάντη (LILA); Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

29 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Hvala, ne!
    Συγγνώμη αλλά δεν μου αρέσει live. Οριακά στην ίδια κατηγορία με Josephine σε θέμα φωνής. Την Μπρεαζου φερ ειπείν που είναι πιο δουλεμενη και ψημένη με σαφώς καλύτερη φωνή, αν την προτείνατε θα με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο.
    Τώρα η Λίλα και η κάθε Λίλα αν διαγωνιστούν σε εθνικη βραδιά και την ακούσουμε live και κερδίσει, ναι να πάει αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο.

    Απάντηση
    • Eurofan
      Eurofan says:

      Αν έκαναν κάθε χρόνο τους ίδιους, θα μας δούλευαν. Συμφωνώ στο ότι ίσως δεν είναι ο, τι καλύτερο απευθείας ανάθεση σε αυτήν, αλλά δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο

      Απάντηση
  2. Ελεν
    Ελεν says:

    Ειρήνη Παπαδοπούλου Εκτόπισμα Σουπερ Σταρ Περφόρμανς.και φωνή έχει δουλέψει πολλή και της Αξίζει να είναι. Με την Ελλάδα. Στην Σουηδία. Έχει κάνει Συνεργασία με ξένους καλλιτέχνες. Έχει ότι χρειάζεται για την Σκηνή της Γιουροβίζιον στην Σουηδία το 2024 .

    Απάντηση
  3. Stamatis
    Stamatis says:

    Κάποιοι δεν βαριέστε μόνο να βγάζετε χολή; Όλα σας φταίνε! Όσο για την Λίλα είναι θεάρα! Δεν είναι άδικα νο1 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με το Deja Vu!

    Απάντηση
      • ...
        ... says:

        ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΟΖΕΦΙΝ;;; ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΟΥ! Ούτε η Αναστασία αξίζει να παει, τουλάχιστον προς το παρόν γιατί φαίνεται πως η κοπέλα δεν το χει, ακόμα τουλάχιστον, μιας και δεν έχει εξασκηθεί ακόμα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΖΟΖΕΦΙΝ

        Απάντηση
  4. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Καλη ειναι… για να φιγουραρουμε παλι 17-20 στα στοιχηματα και να καταληξουμε 19οι στον τελικο με 70 televote points και 22 απτις επιτροπες.

    Απάντηση
  5. Mary
    Mary says:

    Σοβαρά τώρα?
    Αν αποφασίζετε με τέτοια κριτήρια λογικό είναι να πιάνουμε πάντα πάτο!
    Ως και τα γαβ στην γιουροβιζιον, έλεος πια!!!

    Απάντηση
  6. just an esc fan
    just an esc fan says:

    δεν ξεκινησαμε και πολυ καλα φετος ειναι η αληθεια..

    θα περιμενω τις επομενες σας προτασεις. αν θυμαμαι καλα, αποστολε, ειχες πει στο live της κυριακης οτι θελεις την πρωτη προταση να παει στην eurovision. με αυτο διαφωνω καθετα και οριζοντια. το ταβανι για μια συμμετοχη στο στυλ της θα ειναι η 15η θεση.

    Απάντηση
  7. Stavros
    Stavros says:

    Με μια καλή παραγωγή με ελληνικό στίχο και στοιχείο αλλα ταυτόχρονα να εχει και σύγχρονα elements εννοείται πως ΝΑΙ. Μην ακούτε τους μίζερους παιδιά. Στέλνουμε μπαλάντα κράζουν, στέλνουμε έθνικ κράζουν, στέλνουμε γνωστό άτομο λένε δεν είναι πετυχημένη συνταγή αυτή, προτείνετε νέους καλλιτέχνες και λένε μακριά γιατί δεν κάνουν. Αποφασίστε ρε π…μου. Παιδιά συνεχίστε τις καθιερωμένες προτάσεις που όλοι περιμένουμε

    Απάντηση
  8. Kate
    Kate says:

    Απ’ τον βίκτωρ καλύτερη θα είναι. Θα ήθελα να στείλουμε ένα τραγούδι τύπου Deja vu στη eurovision γιατί αυτό το είδος μουσικής εκπροσωπεί την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Αλλά από ότι έχω ακούσει live η συγκεκριμένη καλλιτέχνης θέλει λίγο δουλειά. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις.

    Απάντηση
  9. Pablo BLN
    Pablo BLN says:

    Δεν την ήξερα την κοπέλα, ταλέντο σίγουρα θα έχει.
    Το προτεινόμενο στιλ αυτό όμως στις χώρες της Ευρώπης δεν νομίζω να πιάσει τόπο.
    Ελπίζω οι επόμενες προτάσεις να είναι πιο ολοκληρωμένες.
    Ρίσκο ναι, αλλά αν μιλάμε για κατι φρέσκο σε στιλ, προσωπικά θα προτιμούσα μια Σάττι πχ.
    Γενικώς θα προτιμούσα καλλιτέχνη με εμπειρία κ ρεπερτόριο για το 2024, τόσοι ενδιαφέρονται.

    Απάντηση
  10. Αλεξάνδρα Λ
    Αλεξάνδρα Λ says:

    Προσωπικά δεν μου αρέσει , αλλά θα προτιμούσα να διαλέξει ο κόσμος …Βασικά θα ήθελα να στείλουν κάτι διαφορετικό …όλα αυτού του τύπου τραγούδια ακούγονται ίδια ….

    Απάντηση
  11. Orpheus
    Orpheus says:

    Παιδιά εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν όλοι σε αυτήν… Ναι, όμορφο κορίτσι, μπορεί όντως έχει διακριθεί σε παιχνίδια, αλλά δείτε τι κομμάτια βγάζει δλδ! Εμένα πχ αυτό το déjà vuμου ακούγεται ολόιδιο με το caliente (στο κρεβάτι μου τη θέλω γυμνή, ουνανανανανα)… Δλδ να πάμε με κτ τέτοιο Eurovision?; Δε θα είχε καμία απολύτως διαφορά ακόμα κι αν πήγαινε ο τρανός! Εκτός κι αν αυτή τραγουδάει κι άλλα είδη πέρα απ’ το σίχαμα της κωλοτραπ, εκεί πάω πάσο! Πάντως με κτ τέτοιο ΟΥΤΕ για αστείο…

    Απάντηση
  12. Ben
    Ben says:

    Ανερχόμενη αλλά όχι άπειρη, φρέσκια φωνή και παρουσία και με δικό της στυλ, έχει δυναμική τελευταια. Γενικά είναι μια αρκετά αξιόλογη πρόταση. Στα θετικά, ότι έχει στον κύκλο της άτομα που μπορούν να της γράψουν τραγουδάρες.

    Απάντηση
  13. Vasilis
    Vasilis says:

    Καλά σιγά μη στείλει η ΕΡΤ κάτι τέτοιο, θα τα βλέπουν και θα γελάνε οι ψευτο ποιοτικοί. Εδώ δεν ήθελαν την Μελίσσα που είναι κοντά το στυλ της με τη Στεφανία. Αυτοί βγάζουν σπυριά με τέτοιες τραγουδίστριες αλλιώς θα είχαν κλείσει τη Φουρέιρα εδώ και καιρό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *