Ελλάδα: Με τον Biased Beast στην Eurovision 2024;

Μετά από τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις, πάμε σε κάτι πιο ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Μιλάμε φυσικά για την τέταρτη πρότασή μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024, που δεν είναι άλλη από τον τραγουδιστή Biased Beast.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIASED BEAST (@biasedbeast)

Είναι 25 ετών και το πραγματικό του όνομα είναι Χριστόφορος Ηλία. Η περσόνα του Biased Beast (“προκατειλημμένο θηρίο”) δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε στη σχολή Stella Adler, η οποία έχει βγάλει θρυλικούς αποφοίτους όπως τους Robert DeNiro και Marlon Brando.

Η καλλιτεχνική φλέβα υπάρχει στην οικογένεια του, καθώς είναι γιος της Κύπριας σχεδιάστριας Στάλως Ηλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIASED BEAST (@biasedbeast)

Μέχρι τώρα ο Biased Beast, έχει κυκλοφορήσει δύο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά single, αλλά και αρκετές διασκευές.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει συμμετάσχει σε αρκετά θεατρικά στην Κύπρο αλλά και σε μιούζικαλ. Από τον Νοέμβριο του 2022, εμφανίζεται πλάι στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIASED BEAST (@biasedbeast)

Πριν λίγο καιρό, τον απολαμβάναμε στο J2US ως coach της Λουίζας Πυριόχου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά πραγματοποιώντας και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η απίστευτη φωνή του, η ανατρεπτική εμφάνιση του, αλλά και η μοναδικότητα του, θα μπορούσε να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με ένα ύφος που δεν περιμένει κανείς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIASED BEAST (@biasedbeast)

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Biased Beast; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

17 ΣΧΟΛΙΑ
        • Panos
          Panos says:

          Αν έχουν κότσια, ας έρθουν πρώτα για καριέρα στην Ελλάδα μόνιμα, η Ευαγγελία και η Ellize κορόιδα ήταν που παράτησαν Αμερική και Γερμανία για να είναι στη χώρα μας έστω και εν μέρει; Κάτσε εσύ και φάε παραμύθι περηφανων Ελλήνων που νομίζουν ότι η σημαία είναι το πανί που θα κουνήσουν για να φάνε λεφτά και φήμη.

          Απάντηση
          • Dim
            Dim says:

            Μιλάμε η Evangelia έκανε τρομερή καριέρα στην Αμερική και την απαρνήθηκε για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να τιμήσει τα πάτρια εδάφη…ας βουτάμε και λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε, μην αφήνουμε τις εμμονές να μας κυριέυουν!

  1. Greco London
    Greco London says:

    Απλά όχι.. πρέπει να απομακρυνθούμε λίγο από τις μιούζικαλ επιρροές και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας την απαίτηση των ξένων για ελληνικό μουσικόχρωμα, ήχο και στίχο.. Είναι απλή η συνταγή δε χρειάζεται να τα μπλέκουμε

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      No. Επειδή οι ξένοι δηλαδή αυτό θέλουν επειδή αυτό έβλεπαν 15 χρόνια πριν αυτό πρέπει ντε και καλά να στέλνουμε; Όχι. Έχουμε υπερβολικά μεγάλη ποικιλία σε ταλέντα για να κολλήσουμε στα ethno-dance ‘ωπα ωπα΄κλπ. Θα στείλουμε ότι αρέσει σε εμάς όπως κάνουν και οι περισσότερες χώρες και στην τελική σε όποιον αρέσει.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Γενικά τέτοιες “ανατρεπτικές” προτάσεις που πατάνε λίγο και σε πιο μιούζικαλ και είναι πιο “θεατρικές” σπάνια ως ποτέ δεν πηγαίνουν καλά στο διαγωνισμό. Αν τώρα το στέλνει και η Ελλάδα δύο φορές χειρότερα αφού οι περισσότεροι περιμένουν επιτέλους συμμετοχή με κάτι ελληνικό και κάπως ανεβαστικο μετά από ένα σερί συμμετοχών με κανένα ελληνικό στοιχείο. Δεν εννοώ να πάμε εν έτει 2024 με συνταγές τύπου aphrodisiac και γεια σου Μαρία προφανώς…
    Από τις ως τώρα προτάσεις μόνο η Lila και η Σπανού θα μπορούσαν να πάνε καλά κατά τη γνώμη μου και αυτό πάντα με τα κατάλληλα τραγούδια.

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Πολύ ενδιαφέρουσα, δυνατή πρόταση. Αλλά για μένα για το 2024 πρέπει να εξασφαλιστεί πρώτον ένα πολύ μεγάλο όνομα και δεύτερον ένα καλό τραγούδι με ελληνικό στοιχείο. Όχι απαραίτητα έθνικ, μπορεί αν έχει κάποιο ελληνικό όργανο στην παραγωγή, καποιοςυ στίχους, οτιδήποτε. Το μεγάλο όνομα για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου εδώ, που έχει ξενερώσει όσο δεν πάει μετά τα φετινά και να φέρει ξανά μεγάλες τηλεθεασεις, αφήνοντας παράλληλα πολύ μικρό περιθώριο για γκρίνια. Το ελληνικο στοιχείο σίγουρα θα “ξεδιψάσει”τους ξένους φαν που παρακαλάνε για ελληνικό στοιχείο μετα από τόσα χρόνια, ενώ θα ενεργοποιήσει και την ομογένεια να μπει στη διαδικασία να ψηφίσει. Μόνο έτσι η Ελλάδα θα ξαναμπεί στο παιχνίδι. Και αφού επανέλθει, μετά το 2025 μπορούμε να πάμε και με πιο ιδιαίτερες συμμετοχές υψηλού ρίσκου.

    Απάντηση
  4. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Αντικειμενικά έχει ταλέντο!

    Δυστυχως ομως δεν έχει καθόλου star quality και μου κανει λιγο υπερφιαλος απο οσο τον ειδα στο Just. Αυτο που τον κανει να ξεχωριζει ειναι η μη συνηθισμενη εμφανιση που εχει, η οποια δε θεωρω οτι απο μονη της μπορει να μας δωσει καποια καλη θεση.

    Τον θεωρω ακαταλληλο για Γιουροβιζιον για καλο πλασαρισμα στον τελικό. Προφανως μπορει ανετα να φερει μια προκριση ή ενα πολυ καλυτερο αποτέλεσμα σε σχεση με τον Βερνικο, απλά το 2024 πρεπει να παμε με κατι δοκιμασμενα καλο για να επανελθει η αιγλη των προηγουμενων ετων. Ισως για μετα το 2025 να ηταν μια καποια λυση. Το 2024 ομως πρεπει οπωσδηποτε να παει ενα μεγαλο κ δοκιμασμενο ονομα για να αναστραφει το κλιμα μετα απο τον φετινο διασυρμο.

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Για να συμμετάσχει στη φετινή Γιουροβίζιον ένα μεγάλο όνομα πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ΕΡΤ όσον αφορά τον τρόπο επιλογής του επόμενου εκπροσώπου αν η κατάσταση παραμείνει όπως έχει δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας

      Απάντηση
  5. Andi
    Andi says:

    Marina Diamandis θα μπορούσε να θέλει. Ελληνικά μιλάει. Αγάπη για την Ελλάδα έχει. Και ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για εκείνη.

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Πρέπει να θέλει και η ΕΡΤ γιατί εν τέλει η αίσθηση που μου άφησε η φετινή διαδικασία επιλογής είναι ότι η ΕΡΤ αποφασίζει στο τέλος έτσι οι ελπίδες για μια καλή συμμετοχή μειωνονται

      Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Μωρέ στείλε με κι εμένα στην Ουαλία και σου λέω για την Ελλάδα τους μύθους του Αισώπου. Πού είναι αυτή τόσο καιρό και κάνει τέτοιες δηλώσεις; στο BBC; Να χαρώ εγώ μια Ελληνίδα που θυμήθηκε τα κτήματα του παππού στο χωριό!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *