Ελλάδα: Στις 19 Ιουνίου το δικαστήριο της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ακριβώς σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της αγωγής της Melissa Mantzoukis κατά της ΕΡΤ. Η υπόθεση αφορά την διαδικασία επιλογής που ακολούθησε η ελληνική δημόσια τηλεόραση και την οποία η πλευρά της Melissa Mantzoukis αμφισβητεί, ισχυριζόμενη πως δεν ακολουθήθηκε στον τρόπο ψηφοφορίας, τα όσα είχε εξαγγείλει μέσω δελτίων τύπου η ΕΡΤ.

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την τακτική διαδικασία, πρόκειται να συζητηθεί στις 19 Ιουνίου η αγωγή της Melissa Mantzoukis κατά της ΕΡΤ. Λίγες ημέρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και η διαδικασία της διαμεσολάβησης, η οποία δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα, αφού όπως φαίνεται αμφότερες οι πλευρές θεωρούν πως έχουν δίκαιο.

Στην τακτική διαδικασία πλέον δεν διεξάγεται ακροαματική διαδικασία, αλλά οι δύο πλευρές καταθέτουν φάκελο με τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους, αλλά και ένορκες καταθέσεις μαρτύρων προς υποστήριξη των θέσεων τους. Κάτι που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι υποθέσεις που εκδικάζονται κατά την τακτική διαδικασία, δεν επιδέχονται αναβολής. Αυτό σημαίνει πως το δικαστήριο θα γίνει κανονικά και μέσα στον χειμώνα θα έχουμε την έκδοση της απόφασης, με ό,τι φυσικά και αν σημαίνει αυτό για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην ιστορία.

Σας υπενθυμίζουμε πως η πλευρά της Melissa Mantzoukis ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της πραγματογνωμοσύνη από πτυχιούχο μαθηματικό, που αποδεικνύει ότι η ΕΡΤ δεν ακολούθησε τον τρόπο ψηφοφορίας που είχε ανακοινώσει και ως εκ τούτο με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της επιτροπής κοινού και την διαδικασία που ακολουθήθηκε, έπρεπε αυτή να ήταν η νικήτρια της επιλογής και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Λίβερπουλ.

Η Melissa Mantzoukis επιφυλάσσεται να στραφεί και κατά των μελών της επιτροπής της ΕΡΤ, ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη του επικείμενου δικαστηρίου.

Τα αποτελέσματα των δύο φάσεων αξιολόγησης (στα πέντε και στα τρία τραγούδια), όπως κοινοποιήθηκαν διά εξωδίκου στην Melissa Mantzoukis είναι τα εξής:

Τα εφτά πρόσωπα που επέλεξαν ουσιαστικά την φετινή μας συμμετοχή είναι οι εξής:

1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Συνθέτης, Μέλος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ (Πρόεδρος)
2. ΑΔΑΜ ΠΕΤΡΟΣ – Μουσικός Παραγωγός (Μέλος)
3. ΑΠΕΡΓΗΣ ΦΩΤΗΣ – Δημοσιογράφος, προϊστάμενος διεύθυνσης ραδιοφωνίας ΕΡΑ  (Μέλος)
4. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Μουσικός Παραγωγός (Μέλος)
5. ΚΟΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ – Διευθύντρια Δευτέρου Προγράμματος της ΕΡΑ, σχολιάστρια του διαγωνισμού (Μέλος)
6. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – Διευθυντής Kosmos της ΕΡΑ (ΜΕΛΟΣ)
7. ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ (Μέλος)

Φυσικά το Eurovisiionfun θα παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με αυτή την υπόθεση και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Επιτέλους!ίσως η καλύτερη είδηση της φετινής συμμετοχής…ειδικά αν η έκβαση είναι αυτή που αναμένουμε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα!

    Απάντηση
  2. POLYCHRONIS RIZOS
    POLYCHRONIS RIZOS says:

    Μια χαρά φωνάρα έχει η Melissa. Δεν έχω τίποτα με τον Βίκτωρα, αλλά καιρός είναι να ξεκαθαρίσουνε κάποια πράγματα…

    Απάντηση
  3. David
    David says:

    Το δικαστήριο θα το κερδισει η Μελίσσα και η ΕΡΤ θα εκτεθεί ακόμα περισσότερο. Τα όσα ανέφερε η Μαρία Κοζάκου για να εξηγήσει τα ανεξήγητα, το 50,6% και 49,4% που δεν τηρήθηκα επί της ουσίας πουθενά, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν και θα επηρέασουν εκ των πραγμάτων το δικαστήριο (στην συνείδηση της κοινής γνώμης όλοι ξέρουμε πως πήγε ο Βερνίκος), θα είναι η ταφόπλακα για την επιτροπή των 7, που μέχρι σήμερα δεν βγήκε ένας τους να ζητήσει συγγνώμη και να αναλάβει τη ευθύνη όχι για τον αποκλεισμό όπως αναγράφεται στο άρθρο, αλλά για την ντροπή της ΕΡΤ στον φετιβό διαγωνισμό και δεν αναφέρομαι στον Βερνίκο. Ας τους γίνει λοιπόν μάθημα και ας σταματήσουν να υποτιμούν τους fan και τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει αυτό το διαγωνισμό γιατί ενίοτε μπορεί να το βρούνε και μπροστά τους, όπως θα γίνει σε λίγους μήνες. Το καλύτερο που έχει να κάνει η δοίκηση της ΕΡΤ, είτε αλλάξει, είτε μείνει η ίδια, είναι να κρατήσει αποστάσεις από τα 7 αυτά άτομα. Ποιος καλλιτέχνης, ποια εταιρεία και ποιος άνθρωπος γενικότερα θα πάρει στα σοβαρά μία εταιρεία και μία διαδικασία όπου τα άτομα της επιτροπής της, έχουν φέρει με τις πράξεις τους μια τέτοια απόφαση;

    Απάντηση
    • Γιώργος Βαβάτσης
      Γιώργος Βαβάτσης says:

      Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά. Αλλά μια χαρά νομίζω η ΕΡΤ έχει τη δυνατότητα να πείσει το δικαστήριο υπέρ της. Εφόσον μια χαρά η Κοζάκου τα εξήγησε όλα τα παράλογα με φουλ αναισθησία, συνέχισε να σχολιάζει στην Eurovision (μεταξύ μας η Κοζάκου πολύ ιδιότροπη στον σχολιασμό και πολύ ξερή), μπορεί και να δικαιωθεί με χαζομάρες η ΕΡΤ στο τέλος μόνο και μόνο γιατί έχει τα μέσα. Μακάρι να μη συμβεί αυτό και να δικαιωθεί η Μελίσσα

      Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καταλαβαίνεις πόσο αισχρή ήταν η φετινή συμμετοχή-παρωδια και όλη η διαδικασία οταν πιο ενδιαφέρον στο θέμα “Eurovision Ελλάδα 2023” είναι το δικαστήριο της Μελίσα για να μπει ταφόπλακα και επίσημα στο τσιφλικομαγαζο ονόματι ΕΡΤ και να πάνε από εκεί που ήρθαν όλοι οι ανεύθυνοι που εκτός των άλλων παίζανε τόσο καιρό και με τη νοημοσύνη μας. Ευχή όλων μας πλέον,τουλάχιστον όσων έχουν ένα φυσιολογικό επίπεδο νοημοσύνης και δε φοράνε ακόμα παρωπιδες, είναι η δικαίωση της Μελίσα και φυσικά ο διασυρμός της ήδη διασυρμενης επιτροπής και του προέδρου που κινούσε τα νήματα στο θέμα Eurovision!
    Για να προλάβω τα κακοπροαίρετα τρολ, όχι α κανένας δεν έχει εμμονή με τη Μελίσα να ήταν η εκπρόσωπος μας , ή αλλιώς με το Βίκτωρα να μην ήταν, αλλά πιστεύω οι περισσότεροι θέλουν να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη…
    Βέβαια επειδή ζούμε στην Ελλάδα κρατάω μικρό καλάθι για την έκβαση της υπόθεσης.

    Απάντηση
  5. SOK
    SOK says:

    τώρα παρατήρησα ότι αυτοί η ανεκδιήγητοι τύποι στην πρώτη αξιολόγηση έβγαλαν πρώτο με τεράστια διαφορά το Shout out.

    Απάντηση
  6. Vasilis
    Vasilis says:

    Είναι τραγικό το πώς χαντάκωσαν έτσι τη Μελίσσα για να μην πάρει την εκπροσώπηση. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθεί με όλα αυτά που έχουν γίνει και τα λάθη που έχει κάνει η επιτροπή του κο@λο@ . Κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε πάλι κάποιους μήνες μέχρι να μάθουμε την απόφαση, ελπίζω τουλάχιστον να είναι για καλό και να πάρουν όλοι το μάθημα τους. Να μην αφήσει η Μελίσσια ούτε βρακί στους 7 της επιτροπής της κακιάς ώρας.
    JUSTICE FOR MELISSA!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *