Ηνωμένο Βασίλειο: Η Sophie Ellis-Bextor δεν θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2024!

Μετά τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης ότι η Sophie Ellis-Bextor θα μπορούσε να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2024, η τραγουδίστρια απέκλεισε τη συμμετοχή της.

Μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Sophie Ellis-Bextor είχε επιλεγεί για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η τραγουδίστρια σχολίασε τις φήμες. Μιλώντας στο BBC Breakfast, η τραγουδίστρια σχολίασε:

“Δεν έχει γίνει καμία άμεση συζήτηση μαζί μου γι’ αυτό. Αισθάνομαι ότι αυτή η φήμη συνέβη και πριν από περίπου μια δεκαετία.

Λατρεύω τη Eurovision. Αλλά αισθάνομαι ότι σε αυτό το σημείο και με αυτά που ετοιμάζω, θα ήταν σαν να πηγαίνω σε ένα καζίνο και να βάζω όλες μου τις μάρκες στο κόκκινο. Απλά αισθάνομαι ότι δεν είμαι έτοιμη για το στοίχημα. Αλλά θα είμαι πρόθυμη από τα παρασκήνια για όποιον κάνει τη δουλειά του για το Ηνωμένο Βασίλειο”.

Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, αλλά όχι ως τραγουδίστρια:

“Ξέρεις τι θα ήθελα πραγματικά να κάνω: Θα ήθελα να γράψω το τραγούδι. Δεν θα είχε πλάκα; Θα ήθελα να δοκιμάσω να γράψω ένα τραγούδι της Eurovision”.

Συνήθως, το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη Eurovision γύρω στον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του επόμενου έτους, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τον καλλιτέχνη και το τραγούδι.

Φέτος η Mae Muller εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στο Λίβερπουλ με τη συμμετοχή της, “I Wrote a Song”. Η Mae τερμάτισε στην 25η θέση αφού έλαβε συνολικά 24 βαθμούς.

Πηγή: Eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *