Λουξεμβούργο: Τον Ιούλιο θα ανακοινωθεί ο τρόπος επιλογής της συμμετοχής!

Μπορεί να μην έχει περάσει ένας μήνας από Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 και ήδη ο διαγωνισμός της ερχόμενης χρονιάς έχει τη μεγάλη είδηση της επιστροφής του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου ύστερα από απουσία 30 χρόνων.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, RTL, σύμφωνα με την ανάρτηση του EUROVISION NEWS, αναμένεται να αποκαλύψει τον Ιούλιο τον τρόπο επιλογής της Λουξεμβουργιανής συμμετοχής στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EUROVISION NEWS (@esc_news_)

Η τελευταία συμμετοχή του Λουξεμβούργου στο διαγωνισμό ήταν το 1993 στο Millstreet της Ιρλανδίας όπου εκπροσωπήθηκε από το συγκρότημα Modern Times και το δίλγωσσο τραγούδι (Γαλλικά και Λουξεμβουργιανά) “Donne-moi une chance”. Η τελευταία αυτή συμμετοχή του κρατιδίου κατέλαβε την 20η θέση με μόλις 11 βαθμούς.

Ποια πιστεύετε πως θα είναι η μέθοδος επιλογής της συμμετοχής; Θα γίνει απευθείας ανάθεση σε κάποιο γνωστό όνομα ή θα διοργανωθεί κάποιο σόου επιλογής; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *