Μαριάννα Μασάδη: Η Ελληνίδα που κατακτά τα γερμανικά charts, με ελληνικό ήχο και θέλει να βρεθεί στην Eurovision!

Η Ελληνίδα που ”Ξεσηκώνει” την Γερμανία και τα τραγούδια της φιγουράρουν στην κορυφή των charts της χώρας, με ελληνικό ήχο, αλλά με γερμανικούς στίχους επιβεβαιώνει την προφητική φράση του Μίκη Θεοδωράκη που της είχε πει ότι θα γίνει η φωνή της Ελλάδας.

Ο λόγος για την Μαριάννα Μασάδη, η οποία δεν απορρίπτει καθόλου το ενδεχόμενο να βρεθεί στη σκηνή του αγαπημένου μας διαγωνισμού.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι, του Κρήτη TV και στους Λευτέρη Κουμαντάκη και Χριστιάννα Σκούρα, η Μαριάννα δήλωσε αρκετά θετική, να βρεθεί με τον ελληνικό ήχο, στην Eurovision.

Πολλοί μου έχουν πει να πάω στην Eurovision. Ότι αποφασίσει ο Θεός. Ότι έρθει στη ζωή.

Ποια είναι η Μαριάννα Μασάδη;

Η Μαριάννα Μασάδη ζει στο Tegernsee, στη Βαυαρία. Η ίδια που απολαμβάνει τον ρόλο της Γερμανίδας ερμηνεύτριας με ελληνικό αίμα και δεν μπορεί να μην χαίρεται όταν ήδη την αποκαλούν διάδοχο της Νάνας Μούσχουρη και της Βίκυς Λέανδρος.

Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που άκουγαν από Μπετόβεν και Ελληνικά έως τις παλιότερες επιτυχίες του 60 και του 70.

Το κομμάτι «Κalinichta» που υπογράφουν ο Ελβετοκροάτης συνθέτης Τοmislav Mustac και η καταξιωμένη Γερμανή στιχουργός Kristina Bach, -με εκατοντάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της- ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και έχει βρεθεί σε πολύ υψηλές θέσεις των chat των ραδιοφώνων κατακτώντας το γερμανόφωνο κοινό.

Πριν λίγες μέρες, έκανε το ντεμπούτο της και στην ελληνική δισκογραφία με το τραγούδι Όταν Αγαπάς, των Νίκου Μωραίτη και Όλγας Κουτσούκαλη, που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Θα θέλατε να δείτε την Μαριάννα Μασάδη στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ says:

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΗ EUROVISION……… ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ CAROLA , ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.. ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Εκτιμω τη φωνη της και οσα κανει, αλλα νομιζω οτι θα ηταν μια προταση εκτος τοπου και χρονου στη σκηνη της Eurovision του 2024. Δεν νομιζω κανεις απο οσους ξενους και Ελληνες λενε οτι θελουν ελληνικο χρωμα και στιχο στον διαγωνισμο οτι εννοουν κατι τετοιο. Συμπαθητικο τραγουδι μεν το Καληνυχτα και δεν αμφιβαλλω οτι παει καλα στα γερμανικα ραδιοφωνα, αλλα μυριζει λιγο ναφθαλινη…νομιζω η σωστη κατευθυνση θα ηταν να εμπνευστουμε απο το ελληνικο στοιχειο, ειτε γλωσσα, ειτε ρυθμους, ειτε μουσικα οργανα και να στειλουμε κατι συγχρονο βασισμενο σε αυτα τα στοχεια και δοσμενο με σημερινο τροπο, παρα να σερβιρουμε ξαναζεσταμενα χιτακια απο τα 00’s.

    Απάντηση
  3. Melissa, goodbye!
    Melissa, goodbye! says:

    Για να σοβαρευτούμε λίγο. Η συγκεκριμένη κυρία και το ύφος των τραγουδιών της είναι μια χαρά για greek night σε κάποια ψησταριά στο Wupertal, να κάνουν οι ξένοι kefi και να φωνάζουν OPAAAA! Για Γιουροβίζιον όμως, με τίποτα!

    Απάντηση
  4. Mary
    Mary says:

    Όχι ΌΧΙ και ΌΧΙ
    Εκτός αν μετατρέψουμε την γιουροβιζιον στην ψησταριά της γειτονιάς με ζωντανή μουσική να κάνουμε κέφι, να γελάσουμε, να μαζευτούν κι οι τουρίστες να χειροκροτανε.!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *