Σουηδία: Η Zara Larsson εκφράζει την επιθυμία της να βρεθεί στο Melodifestivalen 2024!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Zara Larsson, μια ποπ Σουηδέζα καλλιτέχνιδα που αναγνωρίζει παγκόσμια επιτυχία, μίλησε για την Eurovision και το Melodifestivalen καθώς και για τη νικήτρια Loreen.

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να αποτελέσει ένα από τα interval acts του ερχόμενου Melodifestivalen. Ερωτώμενη για το αν είναι φαν της Eurovision δήλωσε:

Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Eurovision και του Melodifestivalen, το οποίο είναι Σουηδική παράδοση. Όλοι το βλέπουνε γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι το σόου της χρονιάς! Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις και θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος του interval act την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συμμετάσχω στο διαγωνιστικό κομμάτι, αλλά το βλέπω κάθε χρόνο με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Είναι μια τεράστια διοργάνωση και είμαι πολύ χαρούμενη για την Loreen. Νιώθω πολύ περήφανη που είμαι Σουηδή. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά, θα ήταν παράξενο αν δεν κερδίζαμε ή αν δεν παίρναμε τουλάχιστον μια από τις πρώτες θέσεις γιατί λατρεύουμε την Eurovision!”

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη δούμε να συνεργάζεται με την Loreen η ίδια απάντησε:

“Θα το έκανα σίγουρα! Είναι πολύ ήρεμη και προσγειωμένη. Είναι μια πολύ ξεχωριστή καλλιτέχνιδα και έχει πάντα ξεκάθαρο όραμα του τι θέλει να κάνει και πως θέλει να το κάνει. Λατρεύω το γεγονός ότι δεν είναι το “αναμενόμενο” ούτε στην Eurovision ούτε στο Melodifestivalen. Είναι πολύ καλλιτεχνική και νιώθει ότι πειραματίζεται. Η Loreen χρησιμοποιεί αυτή την πλατφόρμα για να δείξει τι της αρέσει και τι πρόκειται να κάνει, το οποίο είναι πολύ έξυπνο! Το κοινό είναι τεράστιο και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους μόνο με το να να είναι ο εαυτός της στο διαγωνισμό!”

Δε θα είναι η πρώτη χρονιά που θα βλέπαμε την Zara Larsson στη σκηνή του Melodifestivalen μιας και παρευρέθηκε εκεί και το 2017 ερμηνεύοντας ένα medley τριών επιτυχιών της, το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω:

Πηγή: attitude

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *