Τάνια Μπρεάζου: “Και εγώ θέλω απεγνωσμένα να πάω στη Eurovision!”

Πριν λίγες ημέρες μέσα από τα αγαπημένα και πολυαναμενόμενα LIVE TALK στο κανάλι του Eurovisionfun στο Youtube, είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με την ταλαντούχα Τάνια Μπρεάζου!

Η ίδια αποτελεί πλέον διακαή πόθο πολλών eurofans, ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε έναν επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision και εμείς φυσικά δεν μπορούσαμε παρά να συζητήσουμε μαζί της αυτό το ενδεχόμενο.

“Θέλω και εγώ απεγνωσμένα να πάω στη Eurovision! Mε έχω φανταστεί σε αυτή τη σκηνή από μωρό και επειδή το θέλω πολύ και το πιστεύω πολύ, το σημαντικό είναι να νιώθω εγώ και οι συνεργάτες μου καλά! Είναι σημαντικό να υπάρχει συνολικά μία καλή ομάδα!”

Στην ερώτηση για το εάν θα επέλεγε να πάει στην Eurovision με μπαλάντα ή χορευτικό τραγούδι, η ίδια μας αποκάλυψε:

“Δεν είχα θέμα είτε με το ένα είτε με το άλλο! Ωστόσο, θα ήθελα να πάω με ένα τραγούδι σαν το Tattoo της Loreen! Ένα τραγούδι με beat, δυναμικό που να πιστεύω πολύ!

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη την συζήτηση με την Τάνια Μπρεάζου:

Θα θέλατε να δείτε την Τάνια Μπρεάζου στο διαγωνισμό της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Orpheus
    Orpheus says:

    Θέλει, θέλει, είναι το όνειρό της, αλλά δεν καταθέτει ποτέ τραγούδι! Αμφιβάλλω κι αν μπαίνει στον κόπο να κάτσει έστω να δει τις βραδιές του διαγωνισμού…

    Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Αποκλείεται να μην έχει καταθέσει. Μπορεί απλά να μην το δηλώνει επίσημα όπως κάνουν οι περισσότεροι, κάτι που θεωρώ ότι είναι στο χέρι κάθε καλλιτέχνη.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *