Måns Zelmerlöw: Ο Måns κυκλοφόρησε το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε στο Melodifestivalen 2015 αντί για το “Heroes”!

Οκτώ χρόνια αργότερα από τη νίκη της Σουηδίας με τον Måns Zelmerlöw και το τραγούδι “Heroes“, η Warner Music Sweden και ο Måns  κυκλοφορούν το “Running Low“. Το “Running Low” είναι το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε στο Melodifestivalen 2015 αντί για το “Heroes“, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Måns  στα social media του.

Κατά τη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου τραγουδιού όμως, ο Måns  βρήκε το “Heroes και τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Ο Måns είχε το “Running Low” στο αρχείο του ακυκλοφόρητο, μέχρι χθες Παρασκευή, 16 Ιουνίου, οπότε και αποφάσισε να το κυκλοφορήσει! Το είχε τραγουδήσει ήδη σε κάποιες από τις συναυλίες της περιοδείας του, τους περασμένους μήνες.

Στο “Running Low” συμμετέχουν οι The Agreement και είναι σε παραγωγή του Peter Kvint και σε σύνθεση των Gavin Jones , Mattias Frändå , Oliver Lundström , Johan Asgårde  και του ίδιου του Måns Zelmerlöw.

Μπορείτε να ακούσετε το “Running Low” στο επίσημο βίντεο στο YouTube παρακάτω:

Τι γνώμη έχετε για το “Running Low“; Πιστεύετε ότι ο Måns θα μπορούσε να κερδίσει το Melodifestivalen 2015 και στη συνέχεια τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2o15; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω!

Πηγή: escbubble

1 reply
  1. Toula Georgiadi - Pahtikou
    Toula Georgiadi - Pahtikou says:

    Το συγκεκριμένο τραγούδι “Running Low” μου ακούγεται ευχάριστα για soundtrack κάποιας ταινίας όμως και όχι για εκπροσώπηση της Σουηδίας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον (Eurovision). Τελικά πολύ καλά έκανε και πήγε με το Heroes όπου και κέρδισε την νίκη…το Heroes για μένα ήταν μία πολύ άριστη επιλογή…γιατί κοινώς…”τα σπάει”…!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *