Marseaux: «Ίσως πέρυσι να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή για την Eurovision»!

Καλεσμένη την βραδινή εκπομπή του MEGA, «Night Out», βρέθηκε η νεαρή τραγουδίστρια Marseaux.

Η καλλιτέχνης που κάνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια της στις νέες ηλικίες και όχι μόνο, μίλησε για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Eurovision.

Σχετικά με την περσινή συμμετοχή της A Brighter Tomorrow, η ίδια είπε:

Πέρυσι είχαμε στείλει. Δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Ήμασταν σίγουροι για το κομμάτι που στείλαμε. Αν δεν άρεσε στην ΕΡΤ δεν πειράζει. Ίσως να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάω.

Με τι στίχο θα ήθελε να πάει;

Τώρα από του χρόνου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω. Δεν θα έλεγα όχι και σε ελληνικό στίχο.

Υπενθυμίζουμε ότι για την Eurovision 2022, η Marseaux είχε καταθέσει τη συμμετοχή της, με το A Brighter Tomorrow, ένα αγγλικό, indie pop κομμάτι, με ξεκάθαρες αναφορές στο κίνημα #metoo.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο της single, με τίτλο Νιώσε:

Θα θέλατε να δείτε την Marseaux στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

1 reply
  1. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Εγώ θα ήθελα να δω τη Marseux στη Eurovision αλλά, όχι με κάτι σαν αυτό που είχε στείλει πέρυσι. Και όταν λέω κάτι σαν αυτό που είχε στείλει πέρυσι εννοώ κάτι που να έχει ‘forced’ μήνυμα, και να έχει τόσο in-your-face τα κονωνικά θέματα. Ξέρω ότι ενδέχεται να διαφωνίσουν πολλοί με αυτό που είπα αλλά προσωπικά εγώ είμαι πολύ κατά τέτοιων τραγουδιών διότι έτσι φαίνεται ότι το τραγούδι φτιάχτηκε συγκεκριμένα για τη Eurovision και αυτό πολλές φορές καταλήγει να είναι πιο συχνά μειωνέκτημα παρά πλεονέκτημα (π.χ. Ιρλανδία φέτος) και ειδικά για τη Marseux προσωπικά δεν μου φανηκέ πολύ αληθινό για αυτήν έχοντας ακούσει τραγούδια από τη δισκογραφία της (και όχι, δεν εννοώ μόνο το Βότκα Βίσσυνο). Δηλαδή εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω τη Marseux (και την κάθε Marseux φυσικά) με ένα πιο ‘φυσικό’ να το πω για αυτήν τραγούδι, δηλαδή ένα τραγούδι που θα κυκλοφορούσε ανεξάρτητα από τη Eurovision παρά ένα τραγούδι που φτιάχτηκε με αποκλειστικό ρόλο το να πάει στη Eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *