Ελλάδα: Με την Κατερίνα Λιόλιου στην Eurovision 2024;

Η επόμενη πρόταση μας είναι ένα πολύ αγαπητό και γνώριμο πρόσωπο, που τα τελευταία χρόνια κάνει αξιοζήλευτη καριέρα στη χώρα μας.

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έχει χαράξει τη δική της πορεία στη μουσική βιομηχανία, με πολλά χιτ, αλλά και δυνατές συνεργασίες, με όλα τα νούμερο ένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Είναι 29 ετών και η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη. Από μικρή, είχε αδυναμία στη μουσική και το τραγούδι και έτσι ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας και πιάνου. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα.

Πριν ξεκινήσει τη σόλο πορεία της, ήταν μέλος του συγκροτήματος “Chic ‘n’ Blues”, το οποίο δημιούργησε μαζί με άλλους φίλους της μουσικούς. Η πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε μεγάλο κοινό έγινε το 2012, όταν εμφανίστηκαν στο “School Wave Festival” και έκτοτε ακολούθησαν αρκετές ακόμη εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές.

Το 2014, συμμετείχε στο The Voice of Greece, όπου με μέντορα την Δέσποινα Βανδή, έφτασε μέχρι τον Ημιτελικό. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε και το πρώτο της single με τίτλο «Ήταν Λίγο».

Επί σκηνής την έχουμε δει να συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης.

Τη σεζόν 2021-2022, συμμετείχε ως coach της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο μουσικό διαγωνισμό J2US, όπου κέρδισαν την πρώτη θέση, ενώ υπήρξε και παρουσιάστρια των backstage του The X-Factor.

Τέλος, τα τραγούδια της φιγουράρουν ψηλά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες, ενώ ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα και τα κλαμπ της χώρας.

Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Το ταλέντο και η ομορφιά της δεν περνούν απαρατήρητα αφού διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό, ενώ παράλληλα η φωνή της είναι τέτοια, που μπορεί με τεράστια ευκολία να ερμηνεύσει τόσο ελληνικό όσο και ξένο ρεπερτόριο. Όλα αυτά, θα μπορούσαν να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Κατερίνας Λιόλιου; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα μπορούσε με ένα πιασαρικο τραγούδι, ίσως στα ελληνικά. Θα ξεχώριζε σίγουρα. Θα ήθελα να τη δω σε ένα εθνικό τελικό, σε καμία περίπτωση απευθείας ανάθεση.

    Απάντηση
  2. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Εάν αποφασίσει να γυρίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ροκ, τότε ναι με τα χίλια αλλά αν είναι να πάει με αυτά τα λαϊκά που τραγουδάει για κάποιο λόγο μετά το Voice όχι.

    Απάντηση
    • Melissa, goodbye!
      Melissa, goodbye! says:

      Ούτε καν η ίδια δεν θυμάται ότι τραγούδησε ροκ στην αρχή του x factor. Την ανέλαβε η Δέσποινα και στη συνέχεια η PANIK records και την έκαναν μπουζουκοξεκ… Γενικά ψόφια πράγμαατα. Χαμηλή καλλιτεχνική αξία και ψιλοασήμαντη καριέρα έως τώρα. Προφανώς και είναι ΟΧΙ.

      Απάντηση
  3. Vasiils
    Vasiils says:

    Ανάλογα. Αν είναι να πάει με τραγούδι όπως αυτά που λέει τώρα ΟΧΙ. Δεν ταιριάζουν στον διαγωνισμό και θα ταν ρίσκο.

    Απάντηση
  4. Kostas
    Kostas says:

    Άσχετο αλλα γιατί έδωσαν το νέο liar στην Καψή και όχι και στην Μανουκιαν; Θα το έσκιζε η Αθήνα και πρέπει να πάει στον διαγωνισμό είναι θεαρα!! Περιμένω να δω αν θα είναι στις προτασεις σας …

    Απάντηση
    • ...
      ... says:

      Εγω την Μανουκιαν την θέλω με την Αρμενία. Να γίνει κάτι όπως εγινε με την Φουρέιρα που απορρίφθηκε ποσες φορές απ την ερτ και πηγε με αλλη χωρα κι έσκισε!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *