Ελλάδα: Αυτό είναι το νέο δίδυμο της ΕΡΤ;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα ieidiseis, το νέο ηγετικό δίδυμο της ΕΡΤ που θα αναλάβει τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας αντίστοιχα, είναι η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη και ο έμπειρος από την ιδιωτική τηλεόραση Γιάννης Λάτσιος.

Ο αρμόδιος υπουργός για την ΕΡΤ, Γιάννης Μπρατάκος, επιθυμώντας να αποκλιμακώσει την ένταση που υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και της διοίκησής της, προσανατολίζεται στην επιλογή δύο καταξιωμένων προσώπων.

Η Μαρία Χούκλη εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΕΡΤ. Με πολλά χρόνια δημοσιογραφικής εμπειρίας, κάποια από αυτά και στην ΕΡΤ, θεωρείται ως μία μετριοπαθής και συμβολική επιλογή. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού επικρατείας Άκη Σκέρτσου.

Από την άλλη ο Γιάννης Λάτσιος με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, αφού έχει θητεύσει σχεδόν σε όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, αποτελεί μία τεχνοκρατική επιλογή, που θα κληθεί να διαχειριστεί σωστά τον τεράστιο προϋπολογισμό, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό της ΕΡΤ.

Οι όποιες ανακοινώσεις αναμένονται μετά τον 15Αύγουστο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: ieidiseis
3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Διαβάζοντας το άρθρο, πιστεύω ότι θα είναι καλές επιλογές. Μένει να ανακοινωθούν επίσημα και να δούμε τι θα κάνουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *