Κύπρος: Το ΡΙΚ έστειλε την απάντηση του στην EBU για το Fame Story | Πλήρης επιβεβαίωση του Eurovisionfun!

Σε πλήρη επιβεβαίωση όσων αναφέραμε στο αποκλειστικό μας άρθρο για την Κύπρο κινείται και το άρθρο του Γρηγόρη Μελά στο Newsit. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο άρθρο του, το ΡΙΚ μετά την τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ και τους ανθρώπους της EBU προχώρησε στην αποστολή απαντητικής επιστολής, στην οποία αποκαλύπτει πως θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τις ανακοινώσεις μάλιστα να μην αργούν, κάτι το οποία φυσικά διαβάσατε πρώτα στο Eurovisionfun

Η απάντηση του ΡΙΚ στην EBU

Με τις τελευταίες εξελίξεις να είναι αποτρεπτικές για την πραγματοποίηση του Fame Story έχοντας σύνδεση με την κυπριακή εκπροσώπηση, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποστολή απαντητικής επιστολής στην EBU στην οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, διευκρινίζεται πως προχωρά άμεσα σε απευθείας ανάθεση, με τις ανακοινώσεις να έρχονται πολύ σύντομα, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με την ΕΡΤ πως ο καλλιτέχνης που θα επιλεγεί θα είναι κάποιος από το Fame Story.

To Fame Story συνεχίζει την δική του πορεία

Παρά την αποσύνδεσή του με τον διαγωνισμό της Eurovision το Fame Story συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του. Μάλιστα σύντομα ξεκινούν οι auditions.

Ήδη το νέο trailer που βρίσκεται στον αέρα δεν έχει καμία αναφορά στα έπαθλά του την κυπριακή εκπροσώπηση, όπως το ίδιο συμβαίνει και στην ιστοσελίδα του STAR, αλλά και σε αυτήν του Fame Story.

To Talent Show δεν θα μεταδοθεί καν από το ΡΙΚ στην Κύπρο, όπως προγραμματίζονταν αρχικά, αλλά από το OMEGA, τον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά το STAR στην Μεγαλόνησο.

Σύντομα η ανακοίνωση του καλλιτέχνη

Όπως διαβάσατε αποκλειστικά μέσα από το Eurovisionfun, το ΡΙΚ δεν έχασε λεπτό και βρήκε ήδη τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024.

Πολύ σύντομα, θα μάθουμε επισήμως την ταυτότητα του, αλλά και τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στο Μάλμε. Οι άνθρωποι του ΡΙΚ αισιοδοξούν πως την επόμενη χρονιά, θα πάνε ακόμα καλύτερα από την 12η θέση που έφερε στον φετινό διαγωνισμό ο Andrew Lambrou.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2024!

Πηγή: Eurovisionfun, Newsit
1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Η γνώμη μου είναι από τον τρόπο που παρουσιάζετε τον επόμενο εκπρόσωπο της Κύπρου ως ένα άτομο που θα συζητηθεί και θα εντυπωσιάσει με κάνει να πιστεύω ακράδαντα ότι δεν πρόκειται να είναι η silia kapsis που αρκετοί αναφέρουν στα σχόλια τους στην ιστοσελίδα σας αντιθέτως πιστεύω ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα εφόσον προτιμηθεί από την ΕΡΤ η απευθείας ανάθεση πολύ σύντομα όπως αναφέρεται στο άρθρο σας θα μάθουμε ποιος τελικά είναι αυτός ο καλλιτέχνης.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *