Άγιος Μαρίνος: Το Una Voce per San Marino ανοίγει το δρόμο για τη Eurovision 2024!

Το Una Voce per San Marino θα παραμείνει ως η επιλογή του Αγίου Μαρίνου για τη Eurovision 2024.

Το Una Voce per San Marino επιβεβαιώθηκε για την τρίτη διοργάνωσή του, προκειμένου να επιλέξει τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου για τη Eurovision 2024. Στην περυσινή διοργάνωση του 2023 του Una Voce per San Marino το σόου διευρύνθηκε, με 106 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν μέσα από casting για να διαγωνιστούν στους live ημιτελικούς, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους εθνικούς τελικούς της σεζόν 2023.

Η έκδοση του 2024 θα δει περισσότερες αλλαγές στη μορφή, όπως η επιστροφή της wildcard που θα επιτρέψει σε μεγάλα ονόματα να έχουν άμεση πρόσβαση στην τελική φάση για πρώτη φορά από το 2022.

Το Una Voce per San Marino 2024 θα σηματοδοτήσει την τέταρτη φορά που ο Άγιος Μαρίνος θα επιλέξει τη συμμετοχή του στη Eurovision μέσω εθνικού τελικού. Η πρώτη φορά ήταν το 2018, όταν το 1in360 χρησιμοποιήθηκε ως ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision.

Το Una Voce per San Marino πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2022 με τον Achille Lauro να κερδίζει την πρώτη έκδοση και να εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο στο Τορίνο με το τραγούδι “Stripper”, ενώ πέρυσι οι Piqued Jacks με το τραγούδι τους “Like an Animal” κέρδισαν τη δεύτερη έκδοση του Una Voce per San Marino, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100 καλλιτέχνες στις ζωντανές εμφανίσεις για να διεκδικήσουν τη νίκη και να εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Λίβερπουλ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση των Piqued Jacks με το τραγούδι “Like an Animal” στο Una Voce per San Marino 2023:

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *