Ανδόρρα: Δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την Eurovision 2024!

Μπορεί χθες να σας ενημερώσαμε (εδώ)ότι η Ανδόρρα δε θα επιστρέψει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2024 στο Μάλμε, ωστόσο από ό,τι φαίνεται τελικά οριστική και επίσημη απόφαση δεν έχει παρθεί.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του μικρού πριγκιπάτου των Πυρηναίων RTVA, ανακοίνωσε σήμερα ότι αξιολογεί και μελετά την επιστροφή της χώρας στο διαγωνισμό και ότι καμμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα. Η τελική απόφαση για τη συμμετοχή της χώρας ή όχι στον επερχόμενο διαγωνισμό το Μάιο του 2024 στο Μάλμε θα αποφασιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ανδόρρα έκανε το ντεμπούτο της στο διαγωνισμό το 2004 και συμμετείχε συνεχώς μέχρι και το 2009. Μέχρι τώρα αποτελεί τη μόνη χώρα στην ιστορία του διαγωνισμού που δεν έχει συμμετάσχει στην τελική βραδιά καθώς όλες τις οι συμμετοχές δεν κατάφεραν να περάσουν τον σκόπελο των ημιτελικών. Το 2007 η χώρα έφτασε πιο κοντά στη πρόκριση από πότε τερματίζοντας στη 12η θέση του ένα και μοναδικού ημιτελικού και ίσως του πιο δύσκολου στην ιστορία του θεσμού καθώς 28 χώρες διεκδικούσαν τα 10 εισιτήρια του τελικού.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να θυμηθείτε τη συμμετοχή του 2007 αλλά και την τελευταία συμμετοχή του 2009.

Πηγή: ESCToday

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *