Με τριπλάσιους επισκέπτες από το σύνολο του ανταγωνισμού το Eurovisionfun έκλεισε και τον Αύγουστο!

Άλλος ένας μήνας πέρασε και βρίσκει το Eurovisionfun στην κορυφή και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό του, παραμένοντας η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα σε Ελλάδα και Κύπρο και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη!

Με 91.572 επισκέπτες το Eurovisionfun συγκεντρώνει τριπλάσιους περίπου επισκέπτες από τον ogaegreece και το infegreece συνολικά! Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που ανακοίνωσε το similarweb και μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω, η ιστοσελίδα μας δεν είναι απλά η μεγαλύτερη σελίδα σχετικά με την Eurovision στην χώρα μας, αλλά ουσιαστικά έχει συνθλίψει τον όποιο ανταγωνισμό, όσο διαχρονικότητα και αίγλη νομίζει αφελώς και ματαιόδοξα πως τον διακρίνει …

Προκειμένου να αποφευχθεί το δράμα του προηγούμενου μήνα, επισυνάπτουμε τους σχετικούς πίνακες από το similarweb:

Eurovisionfun

ogaegreece

infegreece

Παρά τους βερμπαλισμούς ορισμένων η αλήθεια είναι κάπως πικρή και σκληρή για αυτούς. Επί 2μιση έτη συνεχόμενα το Eurovisionfun  έχει δημιουργήσει μία σταθερή σχέση με τους Έλληνες και Κύπριους φίλους τους διαγωνισμού της Eurovision, οι οποίοι γνωρίζουν πως όταν θέλουν να μάθουν κάτι για τον αγαπημένο τους θεσμό, θα το βρούνε στην ιστοσελίδα μας. H μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων του διαγωνισμού στην χώρα μας είναι στο Eurovisionfun.

Δυναμική όμως είναι η ανάπτυξή μας και στο εξωτερικό, αφού οι επισκέπτες στην αγγλόφωνη έκδοση της ιστοσελίδας μας αυξάνονται συνεχώς, κάνοντας το Eurovisionfun όλο και μεγαλύτερο!

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, το Eurovisionfun συνεχίζει και την νέα σεζόν σε ζωντανό χρόνο συνεχή ενημέρωση για ό,τι αφορά το μεγαλύτερο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης. Κάτι που έχει εκτιμηθεί καθολικά από το σύνολο του έντυπου, τηλεοπτικού και ηλεκτρονικού τύπου, που αναπαράγουν καθημερινά τις ειδήσεις και το περιεχόμενο μας.

Από την αρχή της χρονιάς, η αγάπη και η προτίμηση σας είναι εμφατική. Αυτό είναι εξάλλου και το μοναδικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα συνεχίζετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο εννοείται την ελληνική συμμετοχή. Από τα social media μας απολαμβάνετε επιπλέον πλούσιο υλικό, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube που τόσο αγαπήσατε θα σας κρατήσουμε καλή συντροφιά, ενώ θα σχολιάζουμε μαζί και όλες τις εξελίξεις.

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Σας αξίζει ο αριθμός επισκεπτών και εις ανώτερα! Έχετε πολύ καλό υλικό με τα αποκλειστικά, τα inside info, τις συνεντεύξεις, τα vlog και τα live που γίνονται πολύ ωραίες συζητήσεις. Ένα σχόλιο αν μου επιτρέπετε για τα live, νομίζω σε σχέση με παλιότερα (εποχές Τορίνου που κάνατε live από το press center) έχει μειωθεί λίγο σε ποσότητα η διάδραση με τα σχόλια του κοινού, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ή μπορεί να φταίει και το θέμα κάποιων live. Όπως και να ‘χει, μπράβο και πάλι για τον αριθμό των επισκεπτών και εις ανώτερα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *