Η Stefania στο studio για κάτι special!

Ένα αινιγματικό instagram story ανάρτησε νωρίτερα η αγαπημένη μας Stefania. Με την υποσημείωση πως πρόκειται για κάτι special η Stefania μας έδειξε πως βρίσκεται στο studio με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και την ολλανδή στιχουργό Anna Rose Clayton.

Είναι η Eurovision αυτό το κάτι special;

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι στα ολλανδικά media, το όνομα της Stefania είναι ένα από αυτά που φημολογούνται πως θα υποβάλουν συμμετοχή στην εσωτερική διαδικασία επιλογής της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης για την Eurovision 2024.

Με την προθεσμία υποβολής να είναι μέχρι τις 30/9, είναι πιθανό το τραγούδι ή τα τραγούδια που ηχογραφεί αυτή την στιγμή στην Ολλανδία η Stefania, να αφορούν την υποψηφιότητά της για το χρίσμα της εκπροσώπησης της Ολλανδίας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Stefania εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2021 φέρνοντας την στο τοπ10 μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια, με το Last Dance, ένα τραγούδι που υπέγραφε ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στην Ολλανδία αυτό το διάστημα εκτός του Δημήτρη Κοντόπουλου είναι και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager όλων των συμμετοχών της Dream Team στον διαγωνισμό.

Μπορεί να είναι απλά ένα καινούριο τραγούδι

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύει και να πρόκειται απλά για ένα καινούριο τραγούδι ή για ένα project στο οποίο συμμετέχει η Stefania όπως ήταν ο ύμνος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας ή κάτι παραπλήσιο.

Εξάλλου η Stefania με τον Δημήτρη Κοντόπουλο έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές ακόμα και μετά την Eurovision και δεν είναι παράξενο να κυκλοφορήσουν μαζί ένα ακόμα τραγούδι, αυτή την φορά για την ολλανδική αγορά, αφού ηχογραφούν στην Ολλανδία με εγχώρια στιχουργό.

Ο χρόνος θα δείξει για που προορίζεται το προϊόν αυτής της ηχογράφησης και σίγουρα μέσα από το Eurovisionfun θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για όλες τις εξελίξεις!

 

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Μακάρι να είναι νέο τραγούδι και όχι υποψηφιότητα για την Ολλανδία στην eurovision. Την Στεφανία την θέλω ξανά με την Ελλάδα το 2025 ή το 2026 με ένα τέλειο τραγούδι και μια τέλεια χορογραφία και έπειτα από μία ή δύο καλές ελληνικές συμμετοχές, έτσι ώστε να πάρει την πρωτιά. Όπως και να ‘χει, καλή επιτυχία της εύχομαι σε ό,τι έχει επιλέξει!

    Απάντηση
  2. David
    David says:

    Αφορμή για το σχόλιό μου είναι το σχόλιο του παραπάνω φίλου. Γιατί να παραμένει η Στεφανία την όποια ΕΡΤ φιλοτιμηθεί (κι αν φιλοτιμηθεί) να κάνει το δεδομένο υπό την κοινή λογική να στείλει ξανά, ένα υπερλαμπρο και υπερταλαντούχο κορίτσι με φωνάρα, όταν η ΕΡΤ μας έχει αποδειξει πως η παρούσα διοίκηση στέλνει Βερνίκους και ψηφίζει στην τελική φάση τραγούδια όπως το Shout Out ή της Ιωσηφίδου παραπάνω από το Liar και τη Μελίσσα;
    Πολύ απλά μετά τα εγκλήματα της ΕΡΤ φέτος έρχεται η ώρα για το λογαριασμό και αυτός θα είναι πολύ τσουχτερός. Η dream team δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της ξανά όσο υπάρχει αυτή η λογική και θα κυνηγήσει την εκπροσωπήση άλλων χωρών (και πολύ καλά θα κάνει), έχοντας πάντα ελληνικό ενδιαφέρον.
    Σκεφθείτε μία Κύπρο φέτος με το liar και μία Ολλανδία με την Στεφανία αμφότερες με την Dream team και η ΕΡΤ με την Χ και καλά κουλτουριάρα που θα έχει επιλέξει η Κοζάκου και οι συν αυτής να αφήνουν χιλιόμετρα πίσω την ελληνική συμμετοχή τόσο στη βαθμολογία, όσο και σκηνικά κλπ.
    Μην περιμένετε λοιπόν αδίκως καμία Stefania, ούτε Φωκά, ούτε Κοντόπουλο, ούτε Κοκοτό, αυτά θα τα έχουν άλλες χώρες και θα δούμε τη διαφορά που θα υπάρξει σε όλα τα επίπεδα μπας και εκτιμήσουμε αυτό που χάσαμε και που πολλοί συνεχιζουν να απαξιώνουν.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Πρώτα απ’ όλα να πω ότι συμφωνώ ότι φέτος είναι πολύ πιθανό να πληρώσουμε πολύ ακριβά την πανωλεθρία του 2023, εξαιτίας των λόγων που οδήγησαν σε αυτήν την πανωλεθρία (περιμένοντας βέβαια πάντα το τι θα πει το δικαστήριο). Πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΕΡΤ.
      Κατά δεύτερον, θέλω το καλύτερο για την χώρα και συμπαθώ απίστευτα πολύ την Στεφανία (και σαν ταλέντο και σαν προσωπικότητα) και γι’ αυτό την θέλω να μας εκπροσωπήσει ξανά στο μέλλον με την κατάλληλη υποστήριξη. Αλλά θα συμφωνήσω και πάλι ότι δεν πρέπει μόνο ο κάθε καλλιτέχνης και η ομάδα του να είναι φιλότιμοι να υποστηρίξουν την Ελλάδα, πρέπει και η ΕΡΤ να κάνει τις σωστές κινήσεις (σωστή διαδικασία επιλογής, χρηματική υποστήριξη, προώθηση τραγουδιού στο εξωτερικό, αποδοχή διοργάνωσης της eurovision σε πιθανότητα νίκης κτλ.) έτσι ώστε και οι καλλιτέχνες να νιώσουν ότι θα στείλουν τραγούδι σε ένα σωστό περιβάλλον με την σωστή υποστήριξη.

      Απάντηση
      • David
        David says:

        Φυσικα και ολοι την θελουν την Στεφανια, αλλά και φέτος ηθελε η επιτροπη κοινου το liar και τη Μελισσα, ειδες την ΕΡΤ να τη νοιάζει; Δεν θα αλλάξει φίλε μου τίποτα όσο παραμένουν Κοζάκου, Παπαδημητρίου και ολη αυτη η επιτροπη που εχουν αλλεργια στο ότι εμπορικο. Μην κοιτάς που το 2020 επέλεξαν την Στεφανια, το εκαναν γιατι δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως..κράτα αυτο απλα. Το 24 θα δούμε παλι τυχάρπαστες επιλογες και μια διαχειριση οπως η φετινη. Ολη η ομαδα που διαχειριστηκε το φετινο προτζεκτ αν δεν φυγει σούμπιτι δεν προκειται να δούμε τιποτα θετικο. Θα τα βλέπουμε σε άλλες χωρες, αυτο προσπαθω να σου πω και να το αντιληφθουν ολοι.
        Κι εγω θα ηθελα πχ να δω την Φουρειρα ξανα στην γιουροβιζιον, αλλα δεν θα την δω. Δεν εχει σημασια τι θέλουμε αλλα τι μπορει να δούμε. Την Στεφανια θα μπορουσαμε να την δούμε με την Ελλαδα, αλλά δεν θα την δούμε.

        Απάντηση
        • Γιάννης
          Γιάννης says:

          Η επιτροπή αυτή πρέπει να φύγει, συμφωνώ. Για το 2020 που λες δεν γνωρίζω κάτι, φαντάζομαι για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις, δεν σε αμφισβητώ. Αλλά και αυτό δείχνει την ανεπάρκεια της επιτροπής της ΕΡΤ. Τι να πω, μακάρι να υπήρχε μια επιτροπή με τα σωστά άτομα που αγαπούν τον διαγωνισμό και μαζί με μια επιτροπή κοινού να στέλναμε καλλιτέχνες.

          Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Έχεις δίκιο αρκετοί ήταν αρνητικοί όταν άκουγαν την εμπλοκή της dream team για την Ελλάδα τώρα που θα εκπροσωπούν άλλες χώρες και με καλά αποτελέσματα εμείς θα μένουμε να κοιτάζουμε έχοντας μια συμμετοχή τύπου Βερνίκου.

      Απάντηση
    • Peter
      Peter says:

      Εντάξει δεν θα τα βάψουμε και μαύρα αν δεν πάμε με Φωκά και Κοντόπουλο και ούτε είναι η μόνη επιλογή για την Ελλάδα. Το ότι πήγαμε δυο χρονιές καλά με τους δύο τους δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος επιτυχίας. Μην παίρνεις παράδειγμα το φετινό γιατί φέτος δεν έπαιξε ρόλο η απουσία της dream team στο αρνητικό αποτέλεσμα αλλά ότι είχαμε ένα αδιάφορο πακέτο σαν σύνολο.

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Ποιος έχει την ευθύνη για το αδιάφορο αποτέλεσμα μήπως η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ που αγνόησε την επιτροπή κοινού που το μόνο τραγούδι που ξεχώρισε ως το επόμενο που θα μπορούσε να μας βάλει στη δεκάδα ήταν το liar με την Μαντζούκης που κοιτά σύμπτωση το είχε επιμεληθεί ο Κοντόπουλος μετά από αυτό το στραπατσο που έπαθε η ΕΡΤ για να δούμε ποιοι είναι οι άλλοι δρόμοι της επιτυχίας που θα στείλουν την επόμενη συμμετοχή μας κατευθείαν στον μεγάλο τελικό σε μια χρονιά που η χώρα μας γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας στον διαγωνισμο

        Απάντηση
        • Peter
          Peter says:

          Δεν διαφωνώ ότι η ερτ το χειρίστηκε τελείως λάθος αλλά πρέπει να γίνουμε λίγο πιο ανοιχτοί και σε νέα πρόσωπα για να δούμε και κάτι διαφορετικό από τη χώρα μας στον διαγωνισμό. Δεν είπα να μην ξαναπάνε ποτέ αλλά χρειαζόμαστε και μια ανανέωση και να δοθούν ευκαιρίες και σε νέα πρόσωπα.

          Απάντηση
  3. Vasilis
    Vasilis says:

    Συμφωνώ και εγώ με τους παραπάνω. Ελπίζω να είναι απλά ένα νέο τραγούδι. Η Στεφανία μας επανέφερε ξανά στις επιτυχίες και πρέπει να ξαναπάει με εμάς! Πιστεύω και η ίδια ότι το θέλει περισσότερο με Ελλάδα, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα σε παλιότερες δηλώσεις της. Αλλά αν θέλει να προσπαθήσει και για την δεύτερη πατρίδα της το καταλαβαίνω. Δεν είναι και καμιά τυχαία εκεί!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι να καταθέσει για την Ολλανδία και να δώσει και εκείνη σφαλιάρα στην ΕΡΤ.
    Όχι θα περιμένουν ταλαντούχοι άνθρωποι πότε θα κάνει κούκου στην ΕΡΤ να τους αναθέσει (ξανά την εκπροσώπηση). Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, ας μη περιμένουν Φωκά, Κοντόπουλο,κοκκοτο (όσο και αν δεν σας αρέσει σε κάποιους σε αυτούς οφείλεται η πορεία της χώρας τ 21,22). Οι ταλαντούχοι θα ψάξουν την τύχη τους αλλού, η ΕΡΤ ας πηγαίνει με βύσματα βλ Μόνικα, ατάλαντα παιδάκια βλ Βίκτωρα και art director τον Ρήγο και να ξεφτιλιζεται. Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί. Αν δεν δω αλλαγές διάρκειας και πράξεις με ουσία, εύχομαι κάθε χρόνο και χειρότερα. Το αξίζουν.

    Απάντηση
    • Orpheus
      Orpheus says:

      Είναι όμως εν μέρει λάθος αυτό που λες. Ο Φωκάς ούτως ή άλλως δε θα πήγαινε φέτος γιατί τον είχε καπακώσει ο Κοκλώνης στο J2US. Η ΕΡΤ πράγματι τα έκανε όλα λάθος φέτος αλλά ανέθεσε την Dream Team και πέρυσι (που και πάλι έκανε χαζομάρες στην 5άδα της προεπιλογής, δλδ απορρίφθηκαν Ευαγγελία και Joanne με το remedy για να είναι LOU IS και Joanna Drigo, σε ποιον κόσμο δλδ) αλλά και πρόπερσι που έστειλε τη Στεφανία χωρίς 2η κουβέντα και μας σύστησε ένα ταλεντάκι! Δλδ για μία φορά που ο Φωκάς, ο Κοντόπουλος και ο Κοκκοτός αποφάσισαν να μην πάνε και η ΕΡΤ τα έκανε μαντάρα, σημαίνει ότι αυτοί και η Στεφανία πρέπει να φτύσουν μέσ’ στα μούτρα την ΕΡΤ και να μην ξανασχοληθούν μαζί της?; Η ΕΡΤ είναι απλά λάθος στο ότι δεν επιλέγει τραγούδια με Ελληνικό στοιχείο και προτιμά τις μπαλάντες και τα γλυκανάλατα mid tempo, με αποτέλεσμα η τελική προεπιλογή να γεμίζει τέτοια τραγούδια! Άλλο λοιπόν το ένα κι άλλο το άλλο!

      Απάντηση
  5. Christos
    Christos says:

    Το περιμεναμε η Στεφανια να γυρίσει στον διαγωνισμό και δυστηχως το περιμέναμε οτι μαλλον δεν θα ειναι με την Ελλάδα. Δεν πειράζει, οτι γουσταρει θα κανει. Αχ… ολα τα καλα ριχνουν ακυρο στην Ερτ και βλεπω να πηγαινουμε με νεο φρουτο της panik και φαση Ανδρομάχη παναγια μου!!!

    Απάντηση
  6. David
    David says:

    Κι από ότι βλέπω από μερικά σχόλια παραπάνω πολύ καλά θα κάνει και η Dream Team που δεν θα ασχοληθει με την Ελλαδα και την ΕΡΤ αφού δυστυχως και οι fans είμαστε στον κόσμο μας και ονειρευόμαστε άλλους που μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλεια, όταν τα 5 τελευταια χρόνια όταν πήγαν άλλοι (2018-Τσέιλι, 2019-Γούση, 2023-Ρήγος) τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα και από την θερμοκρασία στον αρκτικό κύκλο. Ναι ξέρω και η Dream team εχει την Ντέμη και την Aysel, σαφώς, στις 20 συμμετοχες της οι 2 δεν πήγαν καλα. Πολύ καλώς λοιπόν πράττει η ΕΡΤ και επιλέγει Βερνίκους και διατηρεί αυτή την ειπιτροπή επιλογής και δεν έφυγε κανείς από την θέση του και θα συνεχίσει να πατώνει..Τι πιο έξυπνοι είναι οι Σουηδοί που στέλνουν κάθε χρόνο την Sasha Jean Baptiste;

    Απάντηση
    • Peter
      Peter says:

      Εάν το πάμε έτσι και η Γούση πχ το 19 μια αποτυχία είχε. Ας της δοθεί κι άλλη ευκαιρία. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι η dream team ειναι μια χαρά στη δουλειά της αλλά έχοντας αυτούς κάθε χρόνο είναι λίγο σαν να εγκλωβιζόμαστε σε μια μανιέρα. Ο Κοντόπουλος πχ γράφει με έναν συγκεκριμένο τρόπο ο οποίος δεν επιτρέπει να στείλουμε τραγούδια πολύ διαφορετικού ύφους αν τον στέλνουμε κάθε χρόνο όπως προτείνεις. Επειδή συνέβησαν κάποιες αστοχίες τα τελευταία χρόνια δεν σημαίνει ότι θα αποκλείσουμε ες αει όποιον άλλον συνθέτη ή σκηνοθέτη θέλει να ασχοληθεί.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *