Μονακό: Οι λόγοι αποχής από τη Eurovision 2024!

Πριν μερικούς μήνες ξεκίνησε να λειτουργεί επισήμως ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μονακό, TVMonaco, γεγονός που του έδωσε στο Πριγκιπάτο το δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision, ύστερα από αρκετά χρόνια.

Το παραπάνω γεγονός δημιούργησε μία σειρά εικασιών σχετικά με την επιτροφή ή μη του κρατιδίου. Οι εικασίες αυτές, ωστόσο, διαψεύσθηκαν τον προηγούμενο μήνα, όταν ανακοινώθηκε πως το Μονακό δεν θα συμμετάσχει στη Eurovision 2024.

Τους λόγους της αποχής αυτής παρέθεσε ο αρχισυντάκτης του TVMonaco, Frédéric Cauderlier, στο πλαίσιο συνέντευξής του για το L’Observateur Monaco:

“Οι προθεσμίες για υποβολή συμμετοχής είναι πολύ περιορισμένες. Επιπλέον, η εγκαινίαση του καναλιού δεν μας επιτρέπει, σε αυτή τη φάση, να συγκεντρωθούμε άμεσα στο έργο αυτό”.

Το Μονακό συμμετείχε στη Eurovision για τελευταία φορά το 2006, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μία νίκη, το 1981, με το “Un banc, un arbre, une rue” της Séverine. Θα θέλατε να δείτε το Μονακό να επιστρέφει στον διαγωνισμό;

 


Μείνεται συντονισμένοι στο eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: eurovoix 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *