Ολλανδία: Η Anouk ήθελε να εκπροσωπήσει τη χώρα το 2024!

Η Anouk (Ολλανδία 2013) αποκάλυψε πως επιθυμούσε να ήταν αυτή η εκπρόσωπος της χώρας στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision και πως είχε πραγματοποιήσει επαφές με το δημόσιο φορέα.

Πιο συγκεκριμένα, η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα που κατάφερε να φέρει τη χώρα στον τελικό μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια, δήλωσε πως αν και δεν ήταν στα σχέδια της η επιστροφή στο θεσμό, η μουσική του νέου της δίσκου ήταν αυτή που την παρότρυνε να στείλει συμμετοχή για τη φετινή χρονιά, αλλά λόγω των περιορισμένων χρονικών ορίων ήταν αδύνατο. Σύμφωνα με την ίδια, το τραγούδι που θα κατέθετε είναι ένα από το δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

“Το κανάλι έχει πολλά υποψήφια τραγούδια φέτος και φυσικά δεν κατάφερα να ακολουθήσω. Το καταλαβαίνω αυτό. Η απόφαση δεν μπορούσε να ληφθεί νωρίτερα από το Δεκέμβριο!”

Η Anouk δήλωσε πως θα καθυστερούσε το δίσκο της για να αποτελέσει την εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision αλλά το ενδεχόμενο αυτό δεν ήταν εφικτό από τη δισκογραφική της μιας και δεν θα γνώριζε εν καιρώ αν θα έπαιρνε το χρίσμα να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού.

Δεν μπορούσα να πάω στη δισκογραφική μου και να ανακοινώσω τελευταία στιγμή: συγγνώμη, δεν γίνεται να κυκλοφορήσει πριν τον Μάρτιο! Οπότε δυστυχώς δεν δεν έγινε αλλά θα ήταν μια ωραία στιγμή!”

Η Anouk εκπροσώπησε την Ολλανδία το 2013 με το “Birds” και κατέληξε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Μάλμο της Σουηδίας, στο ίδιο ακριβώς μέρος που θα γίνει ο φετινός διαγωνισμός.

Θα θέλατε να δείτε την Anouk ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού; Γράψτε μας στα σχόλια!

Source: Nu.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *