Ισραήλ: Αναβάλλεται επ’ αόριστον το Rising Star;

Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης Mako, η Ισραηλινή Διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου διέταξε τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου Rising Star, μέσω του οποίου αναμενόταν να επιλεγεί ο εκπρόσωπος της χώρας για τη Eurovision 2024, να αναβληθούν επ’ αόριστον.

Η παραπάνω εξέλιξη ήταν φυσικά αναμενόμενη και σχετίζεται με την πιο πρόφατη αναζωπύρωση των συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και την επακόλουθη κήρυξη πολέμου τo περασμένο Σάββατο.

Τα γυρίσματα του Rising Star είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, ενώ οι προβολές αναμένονταν να ξεκινήσουν στις 12 Νοεμβρίου. Η παρούσα κατάσταση, ωστόσο, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι, σε περίπτωση που το δημοσίευμα αυτό επιβεβαιωθεί και το Rising Star δεν προχωρήσει, εάν το Ισραήλ θα προβεί σε απευθείας ανάθεση ή εάν θα αποφασίσει να αποσυρθεί από τον ερχόμενο διαγωνισμό.

Θυμίζουμε πως το Rising Star αποτέλεσε τη μέθοδο ανάδειξης του εκπροσώπου του Ισραήλ από το 2015 έως και το 2021. Μέσω αυτού επιλέχθηκε, μάλιστα, και η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta.

Φέτος, το Ισραήλ εκπροσώπησε η Noa Kirel, μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της χώρας, με το τραγούδι “Unicorn”, τερματίζοντας στην 3η θέση του τελικού.


Μείνεται συντονισμένοι στο eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 


Πηγές: Mako, esc bubble 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Μαλιστα!

    Προφανως αλληλεγγυη στο Ισραηλ που δοκιμαζεται (για να μην παρεξηγηθω). Παρ ολα αυτά δε νομιζω να εχετε απορια οτι ο νικητής στη Γιουροβιζιον 2024 θα ειναι το Ισραηλ… Αλλη μια Γιουροβιζιον που δε θα εχουμε αγωνια για το νικητη.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εδώ κ κόσμος καίγεται και η Ευρώπη χτενιζεται….
    Απορώ ποιος ο λόγος ύπαρξης της Eurovision πλέον όταν πολλές χώρες που συμμετέχουν σε αυτή βρίσκονται σε κατάσταση (γενικευμένου) πολέμου ή κοντά σε αυτό…
    Μεγάλο θέμα αυτό πάντως…
    Κρίμα για την κατάσταση εκεί, στην Αρμενία -αζερμπαιρτζαν, Ρωσία Ουκρανία και γενικά όπου εν έτει 2023 και μάλιστα στο δυτικό αναπτυγμένο κόσμο υπάρχει πόλεμος….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *