Ισραήλ: Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινάει το The Rising Star!

Το πρώτο επεισόδιο του The Rising Star θα προβληθεί στις 31 Οκτωβρίου 2023!

Μέχρι και σήμερα υπήρχε αβεβαιότητα όχι μόνο γύρω από τη συνέχιση του προγράμματος του The Rising Star αλλά ακόμα και για την ίδια τη συμμετοχή του Ισράηλ στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που έχει προκύψει μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα μαχητών της Χαμάς εναντίον του Ισράηλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σε ανακοίνωσή του το κανάλι Keshet 12 του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φοράν ΚΑΝ ανακοίνωσε σήμερα πως το πρώτο επεισόδιο του σόου μέσα από το οποίο θα αδειχθεί η επόμενη Ισραηλινή συμετοχή θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη 31 Οκτωβρίου.

Παρουσιαστές του σόου θα είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels ενώ νέα προσθήκη αποτελεί ο Eden Hasson.

Μάλιστα οι παρουσιαστές του The Rising Star Assi Azar και Rotem Sela σχολίασαν τα όσα εξελίσσονται στη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες:

Αν και διανύουμε μια δύσκολη χρονική περίοδο, έχει αποφασιστεί ότι ήρθε η ώρα. Η μουσική θα μας βοηθήσει να ενωθούμε και να γιατρέψουμε τις πληγές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το φορμάτ θα προσαρμοστεί στην τρέχουσα κατάσταση στο Ισραήλ”

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από τη Noa Kirel και το εκρηκτικό τραγούδι “Unicorn” με το οποίο έφερε τη χώρα της Μέσης Ανατολής στην τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

https://youtu.be/Z3mIcCllJXY

Πηγή: ESC BEAT

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *