Άγιος Μαρίνος: Με την εταιρεία AI και Casperaki ενώνει τις δυνάμεις του το Una Voce per San Marino 2024!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου, RTV, ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία AI και Casperaki, για να δημιουργησεί ένα τραγούδι με έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη όπου θα συμμετάσχει στο Una Voce per San Marino 2024. 

Συγκεκριμένα για πρώτη φορά παραγωγοί τεχνητής νοημοσύνης της Casperaki, μια καινούργια τεχνολογία μουσικής με έδρα το Λονδίνο, προσκαλεί συνθέτες και τραγουδιστές να συνεργαστούν με τα chatbots των μουσικών παραγωγών AI για να δουλέψουν πάνω σε τραγούδια και ενα απο αυτα θα συμμετέχει στο τελικο του Una Voce per San Marino 2024.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση και το χρονοδιάγραμμα:

 

Από χθες 27 Νοεμβρίου άνοιξαν οι αιτήσεις στο Casperaki Studio. Συνθέτες μπορούν να δουλέψουν με τις κονσόλες μίξης των Casperaki, Sugar Tunez, Flowmaster και Albert Einstein και να υποβάλουν τις συμμετοχές τους στο www.casperaki.com έως τις 15 Ιανουαρίου. Μπορουν να υποβαλουν όσες συμμετοχές θελουν.

Αν είστε τραγουδιστές μπορείτε να στείλετε ένα email στη ηλεκτρονική διεύθυνση support@casperaki.com και να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο με βίντεο στο YouTube που να σας δείχνει να ερμηνεύετε.

Μια επιτροπή που εκπροσωπεί τόσο το Casperaki όσο και τον Άγιο Μαρίνο θα εξετάσει και θα επιλέξει τις δέκα καλύτερες συμμετοχές.

Η αποκάλυψη των δέκα κορυφαίων υποψηφίων θα ανακοινωθούν στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο εκπρόσωπος της Casperaki για το “Una Voce Per San Marino” θα ανακοινωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.


Υπενθυμίζουμε ότι στο Μεγάλο Τελικό θα διαγωνιστούν 16 συμμετέχοντες, 8 από κάθε κατηγορία. Τόσο οι “καταξιωμένοι” όσο και οι “νέοι” καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν μόνο με ένα από τα τραγούδια τους στον Μεγάλο Τελικό.

Ο Μεγάλος Τελικός του Una Voce per San Marino έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου 2024. Θα διεξαχθεί στο Teatro Nuovo di Dogana, τον ίδιο χώρο που φιλοξένησε την επιλογή το 2022 και το 2023. Ο νικητής θα αποφασιστεί από την ψήφο μιας ειδικής κριτικής επιτροπής

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: Casperaki

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *