Ισπανία: Η Τοπική Κυβέρνηση της Βαλένθια θα χρηματοδοτήσει το Benidorm Fest 2024 με 1,5 εκατομμύριo ευρώ!

Η Τοπική Κυβέρνηση της Βαλένθια για μία ακόμη φορά θα κατανέμει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για το Φεστιβάλ του Benidorm 2024.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EuropaPress, η κυβέρνηση της Βαλένθια θα χρηματοδοτήσει το Benidorm Fest του 2024 με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό ίσο με αυτό που επενδύθηκε και στο φεστιβάλ του 2023. Μετά το 2022, οι συνολικές δαπάνες για το Benidorm Fes αυξήθηκαν κατά 500.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Μπένιδορμ καθώς και ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισπανίας RTVE θα παρέχουν επιπλέον χρηματική ενίσχυση στο ποσό που αναγράφεται παραπάνω. Η συνεισφορά της Κυβέρνησης της Βαλένθια θα κατανεμηθεί σε ό,τι αφορά τη χρήση και την ενοίκιαση του τεχνικού σκηνικού εξοπλισμού για τον Ισπανικό εθνικό τελικό.

Ενώ η κυβέρνηση έχει αλλάξει στη Βαλένθια, αυτό δεν θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στη χρηματοδότηση της μορφής του Benidorm Fest, παρόλο που οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Υπουργείο Καινοτομίας, Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού με επικεφαλής τη Nuria Montes.

Πηγή: Eurovision Spain

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *