Κατερίνα Στικούδη: “Δεν μπορώ να στείλω μόνη μου τραγούδι για την Eurovision”!

Σε συνέντευξή της σε γνωστό κανάλι του YouTube, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως ουδέποτε μέχρι στιγμής δεν έχει στείλει τραγούδι για την Eurovision, εξηγώντας πως μόνη της δεν μπορεί να το πράξει αυτό, αφού θα πρέπει να δεχθεί πρόταση για κάτι τέτοιο.

Πρέπει να έρθει ενδιαφέρον για να ανταποκριθώ. Δεν μπορώ μόνη μου να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω θα κάνω αυτό. Πρέπει να έρθει η πρόταση από τους υπεύθυνους για να σκεφθώ και εγώ μετά τι θα κάνω. Δεν μπορώ να στείλω μόνη μου τραγούδι (για την Eurovision).

Επί χρόνια η Κατερίνα Στικούδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ δεν είναι λίγοι και οι eurofans που θα την ήθελαν να εκπροσωπεί την πατρίδα μας στον μεγάλο αυτό μουσικό θεσμό.

Σε αντίθεση πάντως με άλλους καλλιτέχνες που ισχυρίζονται κάθε χρόνο πως είναι σε “φανταστικές” συζητήσεις για την Eurovision, η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται πως έχει πλήρη γνώση για το πως λειτουργεί η όλη διαδικασία.

Θα θέλατε να δείτε την Κατερίνα Στικούδη στον διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στην μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων του διαγωνισμού της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο, το Eurovisionfun!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *