Ελλάδα: Η Σαμπρίνα μιλά για την Eurovision 2003 και την Μαρίνα Σάττι!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, μίλησε η Σαμπρίνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρολίγον συμμετοχή της στην Eurovision το 2003, αλλά και στη Μαρίνα Σάττι.

«Στενοχωρήθηκα που δεν ήταν το δικό μας τραγούδι. Θα παίρναμε πολύ καλή θέση αν πήγαινα. Οπότε κι εγώ έχασα και εμείς χάσαμε γενικότερα. Η Μαρίνα Σάττι έχει πάρα πολύ ωραία φωνή, θα πάει καλά».

Στον εθνικό τελικό που διοργάνωσε εκείνη την χρονιά η ΕΡΤ και ήταν ο τελευταίος ανοιχτός εθνικός τελικός (που ο οποιοσδήποτε μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή), η Σαμπρίνα συμμετείχε με το τραγούδι Camera, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Την χώρα μας εκπροσώπησε η Μαντώ με το Never Let You Go, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Βαρδής με το Μια Στιγμή, αν και ήταν πρώτος στην συνολική ψηφοφορία του κοινού (τηλεφωνήματα και sms).

Θα είχε καλύτερη τύχη στην Eurovision 2003, η Σαμπρίνα από την Μαντώ;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Για την συγκεκριμένη χρονια καλώς επιλέχθηκε η Μαντώ αν και η ενδυματολογική της εμφάνιση στην eurovision σχολιάστηκε αρνητικά σίγουρα θα μπορούσε να είχε επιλέξει κάτι άλλο

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Σε σχέση με την πατάτα της Μαντούς τότε, και την τραγική της εμφάνηση, το Camera θα ήταν ιδανικό. Για τοτε και με τα δεδομένα της εποχής. Η Μαντώ έπρεπε να είχε πάει 10 με 12 χρόνια πριν, με τραγούδι τύπου Στοιχηματίζω. Αυτή η παλιακια ανευρη μπαλάντα που είπε, ήταν πολύ κατώτερη των φωνητικών της δυνατότητων! Αν και το Camera, δεν είναι κάτι σπουδαίο, με ένα καλό χορευτικό και στήσιμο θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Όντως κρίμα που δεν πήγε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *